פורסם 2002 באפריל 923 שנים למישהי שאני מכיר לא ראו כלום כשהיא הדליקה את המחשב (המסך אפילו לא זיהה את ההדלקה) - עשיתי את הצעד המתבקש, החלפתי לה כ.מסך לאחד ישן בPCI.הכל היה טוב.אחרי כמה זמן, העכבר הפסיק לעבוד - אחרי שבעלה שיחק קצת עם דריברים ושטויות (ובטח עשה ריסט יותר מפעם אחת) אז שוב חזרה הבעיה - ולא רואים כלום!למה זה לא עובד?יכול להיות בעיה של חשמל?! ואם כן - זה בגלל ספק דפוק?!
פורסם 2002 באפריל 923 שנים קרה גם אצלי! חתיכת בעיה מעצבנת! עד היום אני לא יודע מה באמת הבעיה! לדעתי יכול להיות לוח אם, או בעיית חום מעבד...בכל מקרה, אחרי שהרכבתי את המחשב מחדש הסתדר לשבוע ככה, אחרי זה חזר, וגיליתי שבכרטיס מסך השתחרר קבל... אז הלחמתי חזרה ובינתיים בסדר (זה היה אתמול)בכל מקרה, בדקתי גם עם כרטיס מסך אחר ואז גם הייתה את הבעיה, אז אני לא בטוח :-/
פורסם 2002 באפריל 923 שנים בדוק את הפינים של הכבלבדוק את הספקתחליף את הספק אם אין איך לבדוקתבדוק את הכרטיסים על מחשב אחרתבדוק את העכבר על מחשב אחר
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר לדעתי יש קצר!למנהלים: די להוסיף הסבר ליד הנושא! ואם כבר מוסיפים הסבר אז לפחות שיהיה נכון!חוצפנים!
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים אתה יודע להחליף ספק אז תחליף אתה לא יודע תבדדוק אם יש לכלוך בספק עצמו תיזהר לא להתחשמל ככה קרא לילרוב זה רק אבק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.