פורסם 2019 בנובמבר 255 שנים טוב ... הנה הגיע הזמן - ובלאק פריידי הגיע.... וצריך לגנוז את המעבד שלי ששרת אותי נאמנה (יצא ב 2009*) - יחד עם הלוח אם... אבל מאז הכל השתנה - אופה אתם נכנסים לעניין - איזה מעבד כדאי לקנות היום ? חשבתי על I9 (דור 9 או ללכת על 10??? 10 - נראה יקר מידי - אבל צריך משהו לשנים...) - או ללכת על המקביל שלו של AMD? ואיזה לוח אם ??? (זכרונות הזמנתי כבר מאמזון במהירות של 3733) מבחינת מחיר - לא חושב על לוח ב 500 - אבל גם לא ב 1500 - 1000+- זה יהיה סביר... אוקיי - קדימה - בוא נראה את ההצעות שלכם... מודה לכם מראש... נערך 2019 בנובמבר 255 שנים על-ידי puvsc
פורסם 2019 בנובמבר 255 שנים ציטוט של puvsc טוב ... הנה הגיע הזמן - ובלאק פריידי הגיע.... וצריך לגנוז את המעבד שלי ששרת אותי נאמנה (יצא ב 2009*) - יחד עם הלוח אם... אבל מאז הכל השתנה - אופה אתם נכנסים לעניין - איזה מעבד כדאי לקנות היום ? חשבתי על I9 (דור 9 או ללכת על 10??? 10 - נראה יקר מידי - אבל צריך משהו לשנים...) - או ללכת על המקביל שלו של AMD? ואיזה לוח אם ??? (זכרונות הזמנתי כבר מאמזון במהירות של 3733) מבחינת מחיר - לא חושב על לוח ב 500 - אבל גם לא ב 1500 - 1000+- זה יהיה סביר... אוקיי - קדימה - בוא נראה את ההצעות שלכם... מודה לכם מראש... ואף מילה על מטרות המחשב ?
פורסם 2019 בנובמבר 255 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 ואף מילה על מטרות המחשב ? חחח - חשבתי שברור - גיימינג + עריכה חובבנית של פוטושופ ופרימייר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.