עבור לתוכן

בחירת מאוורר לSP94.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה.

יש לי שאלה נוספת בקשר למשחה טרמית, הגיעה לי משחה עם הסינק עצמו, ובפנדה הביאו לי משחה עם ריכוז של 10 % כסף, מה עדיף למרוח?

(אני הזמנתי AS5 אבל לא הגיע מסיבה כלשהי).

תודה רבה!

פורסם

קח את הSF2.

נכון שהוא מעוד רועש במקסימום אבל אפשר לשים אותו על מהירות יותר נמוכה וזה יתן שקט ועדיין דחיפת אוויר טובה

צודק, מה שאני עשיתי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות בקשר למאוורר באמת, אני כנראה יילך על SF2.

אוקיי, תודה רבה.

יש לי שאלה נוספת בקשר למשחה טרמית, הגיעה לי משחה עם הסינק עצמו, ובפנדה הביאו לי משחה עם ריכוז של 10 % כסף, מה עדיף למרוח?

(אני הזמנתי AS5 אבל לא הגיע מסיבה כלשהי).תודה רבה!

אפשר לקבל תשובה בבקשה?

פורסם

לך תדע מה פנדה הביאו לך... שים את המשחה הטרמית שקיבלת אם הSP94 ושיגיע הAS5 שים אותו

פורסם

אל תקפיץ הודעות!!!

ובקשר לשאלה, גם אני קניתי מפנדה, וקיבלתי את המשחה שליהם. אבל אני מרחתי את המשחה שמקבלים עם הסינק, היא נראית הרבה יותר טובה

פורסם

אפשר לקבל לינק למקום טוב לרכוש SF2

פורסם

זה לא ממש משנה איפה תקנה, זה לא משהו שמגיע עם אחריות.

תקנה במקום הכי זול, במקרה של-SF2 זה www.ksp.co.il

פורסם

בבקשה יותר עזרה (ולא לכעוס עלי...לא כולם תותחים) כי לא מצאתי שם SF2

אולי אני לא מחפש טוב.

אפשר תרגום לSF2 מה הראשי תיבות הללו?

אולי לינק לאתר יצרן?

פורסם

SF= smart fan

ובמקרה של KSP זה ?Thermaltake Smart Case Fan?

פורסם
  • מחבר

לא הקפצתי בכלל !

אז אתם אומרים שעדיף את מה שמגיע עם הסינק? כי לא יודע במשחה שפנדה הביאו לי יש 10% כסף, ובשל הסינק נראה לי אין בכלל לא יודע.

מה אתם חושבים?

פורסם

המשחה של הSP94 יותר טובה

פורסם

המשחה של ה SP באמת מספיקה לדעתי

אללללל תקח SFII תאמין לי זה סתם חרטא לסינק הזה חבל על האוזניים שלך גם שהוא "שקט" הוא לא ממש שקט אני מדבר מניסיון יש לי מאורר כזה על הסינק ועוד 2 במארז הם מאוררים סוסים אבל הם מרעישים לאאלה...

ל SP קח מאורר 80, כי מאורר 90\92 אולי יזרוק יותר אוויר אבל יגיע הרבה פחות לסינק בגלל ה DEAD ZONE (העיגול באמצע שמכסה את רוב הסינק)

בקיצור שמע לי קח ENERMAX 80 או איזה מאורר לדים חביב של 80ממ

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כנראה שאני אשתמש במשחה שמגיעה עם הסינק ע"פ המלוצותיכם.

מאוורר לבינתיים אני אשתמש בג'נרי שחבר טוב מביא לי , עד שאני יחליף לאנרמקס 80 מ"מ, מאוורר 80 מ"מ ג'נרי יעשה את העבודה בינתיים?

המון תודה!

פורסם
  • מחבר

מצטער מראש על ההקפצה, פשוט יש לי שאלה חשובה מאוד מאוד!

לחבר טוב שלי ולי יש אותו לוח IC-7 ולשנינו גם היה וואנטק האירופלוו על המעבד, יצא שקנינו ביחד SP94 עכשיו הוא הרכיב אותו ולא השתנו הטמפ' בכלל!

והוא הרכיב מצויין ומרח מעולה! אני רוצה לדעת אם שווה לי לפתוח את האריזה של הSP94 או להחזיר אותו לחנות?

כי אצל חבר שלי לא עשה הבדל אפילו במעלה אחת! (אגב, המשחה הטרמית שבה הוא השתמש היא AS3).

מה אתם אומרים ? מוזר מאוד!

אני חושב שזה כנראה נובע מהמדידה הגבוהה של לוחות אביט אבל עדיין לפחות מעלה או שתיים הוא חייב להוריד! מעבר מוואנטק בהאירופלוו לSP94, מחייב שיירדו קצת הטמפ', לא ?

שאלה נוספת היא, מה עדיף מאוורר 80 מ"מ או 90 מ"מ או 92 מ"מ, בהנחה ש80 מ"מ עדיף, מה אתם אומרים על SF2? או שעדיף אנרמקס 80 מטעמי רעש??

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים