עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צריך המלצה לנתב טוב

Featured Replies

פורסם

האדימקס עובד סבבה עם הכבלים ללא כל בעיה.

אבל שוב אצלי הוא עושה המון רעש! לא יודע איך הוא אצל אחרים אני אישית לא ממליץ עליו

פורסם

איזה רעש ? יש לו מאוורר ?

פורסם
  • מחבר

טוב....ה dlink DI-604 שלי הלך קפוט,קניתי אותו ה top100 אז הבחורה הנחמדה שאלה אם אני רוצה נתב אחר וגם המליצה על Edimax BR-6104K.

להפסיד אין לי ממה כי רק סבלתי עם ה dlink,נקווה לטוב.

תודה על העזרה חברים :)

פורסם

אל תשכח לעדכן איך הוא, אולי נצטרף אליך.

פורסם
  • מחבר

בכיף,אני אמור לקבל אותו בסוף השבוע הזה בתקווה,אם לא אז תחילת שבוע הבא.

פורסם

Blackend מה שאמרת פשוט נשמע מגוחך

ראוטר זה לא מאורר ולא מטוס לא סביר להניח שיעשה רעש

Blackend לא משקר, הנתב הזה אכן עושה רעשים של מטוס,

אבל חוץ מזה הוא מצויין.

יש כאלו שמתלוננים על ניתוקים ב-ADSL זה פשוט "בעיה" בהגדרות.

אם מישהו רוצה שאני אסביר לו איך לבטל את זה, פה המקום.

פורסם
  • מחבר

עידכון:

אוקיי,בשעה טובה קיבלתי את ה edimax BR-6104K היום,חיברתי ובפחות מ5 דקות כבר הייתי מחובר לאינטרנט (מדהים לעומת ה dlink שלקח לי יותר משעתיים).

הכל עובד פצצה,אין בעיות,איו ניתוקים (בינתיים..בלי לפתוח פה לשטן),אין שום רעש.

היו לי כמה בעיות עם פתיחת פורטים באימיול אבל סידרתי. ;D

פורסם

לי יש את האח הגדול של הנתב שלך

BR-6104WB

שההבדל היחידי הוא שהוא אלחוטי (שכרגע יש לי בו קצת בעיות)

אבל הנתב עצמו תותח!!!

(ובאמת טפו טפו טפו...)

אז בהצלחה לך

ומקווה באמת שהוא לא יעשה בעיות

ובעניין הרעש אני באמת לא מבין מאיפה זה הגיעה, הוא שקט כמו הסיכומים שלי בספרות.

פורסם

לכל מהללי אדימקס למינהם.

גם אני היתי "חסיד" של החברה ואהבתי את החברה הזו בזכות מוצריה הזולים והטובים. אבל יש לי 2 הערות.

א. לחבר שלי יש את BR-6104K, בהתחלה היו לו כל מיני בעיות ובסוף הסתדר העניין, הבעיות היו בעיקר במודם של הכבלים, כשהיתי אצלו לפני שבוע רציתי לעדכן את התוכנה של הראוטר לתוכנה 2.89 מגירסת 2.65 איך שלא יהיה משום מה הוא הפסיק באמצע וקרס. כל המנורות נכבו כולל נורת ה PWR ואי אפשר היה להכנס לראוטר, טוב אני כאחד שמכיר את תחום האלקטרוניקה יודע שכידי לפתור בעיה כזו יש צורך לפתוח את הראוטר ולצרוב את התוכנה באמצעות צורב חיצוני, ולכן התקשרתי לנציגות אדימקס בארץ, ענה לי אחד בשם קובי סיפרתי לו את הסיפור, ומאז התחילה המלחמה , הוא טען שזה נזק פיזי ואי אפשר לצרוב בצורב חיצוני את התוכנה כי אין להם אחד כזה, ואני מנגד טוען שבשום מקום לא כתוב שיש בעיה לבצע עידכון תוכנה או אזהרה כל שהיא בנוגע לאחריות וכמו כן אני אומר לו שכל המעגלים האלקטרונים של הראוטר תקינים. הוא המשיך בשלו ואני בשלי ואז אמרתי לו שאם אני לא היתי מספר לו על מה שעשיתי והיתי בא אליהם ככה הם לא היו יודעים לעולם והיו מחליפים לי את הראוטר בלי בעיות הוא קשקש איזו תשובה שטותית שהוא כן יוכל לדעת בסופו של דבר לאחר ויכוח שהוא לא הסכים פשוט נגשתי אליהם ואמרתי להם שהראוטר לא עובד וכשהוא שאל לשמי (כנראה חשד) נתתיי לו שם בדוי והוא החליף כמו ענק!

מסקנה א. שירות חרא, במקרה של תקלה ינסו להתנער מאחריות. למרות שמה שנראה לי שקובי פשוט לקח יוזמה והחליט שזה נזק פיזי והחליט למרוח

אותי עם שטויות, אבל למזלי בתור סטודנט שנה ג' בהנדסת אלקטרוניקה אני מבין משהו ולא ויתרתי לו.

מסקנה ב. אין אפשרות לבצע שחזור כמו ב DLINK (כפי שנאמר פה), בכל אופן לא על ידי משתמש ביתי.

ב. לי יש את הראוטר BR-6104WB, עם מודם ADSL של אלקטל HOME (שהפכתי אותו חזרה מ PRO לרגיל) . בהתחלה קינפגתי את הראוטר לעבודה ב PPTP , אך לאחר שהוא נתקע לא עבד כראוי שיניתי את פרוטוקול ההתקשרות ל PPPoE (יש גם לבצע שינוי קטן גם באלקטל אבל כרגע זה לא רלוונטי), אם נגיע לעיקר , כשעובדים עם ה EMULE הראוטר פשוט קורס , אני חייב להגדיר UPL קטן יחסית (5-6) אחרת אם אני נותן 10 הראוטר נתקע לאחר כמה זמן (לא היתי בבית ולכן לא יכול לדעת תוך כמה זמן).

בנתיים הוא עובד עם ה EMULE כאשר UL=5 מאתמול בלילה, והוא עובד בלי להתקע, זה משפיע על המהירות אבל עם זה נסתדר.

פורסם

עידו

אם יש לך את אותו נתב כמו שלי אז אולי תוכל לעזור לי

ולהגיד לי איך אתה הקמת את הרשת האלחוטית שלך...

(אם בכלל...)

פורסם
  • מחבר

ובכן,זה היום הכמה? השלישי שיש לי את האדימקס? עובד כמו תחת של תינוק שום בעיות....אבל טוב לדעת שלא כדאי לעדכן קושחה  :P

כל עוד זה יעבוד טוב,אין לי שום סיבה לקחת את הסיכון הזה.

פורסם

עידו

אם יש לך את אותו נתב כמו שלי אז אולי תוכל לעזור לי

ולהגיד לי איך אתה הקמת את הרשת האלחוטית שלך...

(אם בכלל...)

הרשת האלחוטית גרגע לא מאופשרת כי עוד לא קניתי את המחשב הנייד שרציתי

פורסם

ובכן,זה היום הכמה? השלישי שיש לי את האדימקס? עובד כמו תחת של תינוק שום בעיות....אבל טוב לדעת שלא כדאי לעדכן קושחה  :P

כל עוד זה יעבוד טוב,אין לי שום סיבה לקחת את הסיכון הזה.

הלוואי וכול צרותיך לגבי חיבור לאינטרנט תמו

טפו טפו טפו

הרשת האלחוטית גרגע לא מאופשרת כי עוד לא קניתי את המחשב הנייד שרציתי

אם וכאשר תנסה להקים את הרשת האלחוטית אני מקווה שהיא לא תעשה לך בעיות, כי אצלי זה לא כול כך הלך

בגלל שאין ממש פירוט על איך להקים רשת אלחוטית ומה עושה כול אופציה בנתב. :-\

אז בנתיים אני עובד על זה ומקווה שאני אצליח ואוכל לעזור לך כשאתה תנסה :)

פורסם

א. לחבר שלי יש את BR-6104K, בהתחלה היו לו כל מיני בעיות ובסוף הסתדר העניין, הבעיות היו בעיקר במודם של הכבלים, כשהיתי אצלו לפני שבוע רציתי לעדכן את התוכנה של הראוטר לתוכנה 2.89 מגירסת 2.65 איך שלא יהיה משום מה הוא הפסיק באמצע וקרס. כל המנורות נכבו כולל נורת ה PWR ואי אפשר היה להכנס לראוטר, טוב אני כאחד שמכיר את תחום האלקטרוניקה יודע שכידי לפתור בעיה כזו יש צורך לפתוח את הראוטר ולצרוב את התוכנה באמצעות צורב חיצוני

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

לא צריך לפתוח

לי נכשל העידכון

פשוט לוחצים על כפתור הריסט משהו כמו 10 שנית

והוא חוזר

ושוב ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.