עבור לתוכן

צריך המלצה לנתב טוב

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה DLINK DI-604 ומאותו יום שקניתי אותו אני עובר רק סיוטים (ניתוקים,דפים שהוא לא מעלה וכו...) אני משתמש בכבלים ולאחר הקנייה רק התברר לי שיש לנתב הזה לא מעט בעיות עם הכבלים.

היום אחרי כמה ימים שניסיתי קושחה חדשה (שהיא גרמה לי לזחול באינטרנט),עשיתי Downgrade לגירסת קושחה יותר ישנה (בפורום של DLINK אמרו שאפשרי לעשות Downgrade),חיכיתי וחיכיתי בקיצר העידכון נכשל ועכשיו אין לי גישה לקונפיגורציה של הנתב.

ניסיתי לעשות לו ריסט (בעזרת סיכה מאחורה),להוציא מהשקע.....כלום! הוא לא מצליח לתת לי כתובת DHCP.

אולי למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? (בפורום התמיכה של DLINK הם שרוטים לא יודעים כלום נשבע לכם).

אם אני לא יצליח לסדר את זה,מישהו יכול להמליץ לי על נתב טוב (טוב זה נתב שמיועד לכבלים,לא איכפת לי מDSL ושיהיה לו 4 פורטים).

פורסם

אם יש אחריות אז תחליף ואולי אפילו יסכימו להחליף לראוטר אחר

ממליץ על EDIMAX BR-6104K , יש אותו ב277 אצל www.zigzag2000.co.il

פורסם
  • מחבר

אתה משתמש עם הנתב הזה דרך הכבלים? לא היו לך שום בעיות איתו?

פורסם
  • מחבר

RedOctober תודה ניסיתי,אבל עדיין לא עובד.

פורסם

לי יש את האדימק המצוין למעלה ואני מצטער על היום שקניתי אותו !

עושה רעש של מטוס (לא יודע למה החלפתי אותו 3 פעמים כבר)

הוא נתקע לי מלא פעמים ולא עובד כמו שצריך!

מצד שני אני ממלית לחפש משהו איכותי כלומר להשקיע טיפ טיפה יותר ולקנות linksys או 3com תעשה חיפוש בzap ותמצא מחירים טובים.

פורסם
  • מחבר

Blackend חיפוש ומציאה זו לא הבעיה,אבל למצוא נתב שלא יעשה בעיות זו הבעיה.

בגלל זה אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו נתב טוב+עובד עם הכבלים+חוטי והמפרטים הבסיסיים שנתתי.

פורסם

לפני הרבה שנים כשעוד היו מחשבים לא "תואמים" היתה אמרה שאמרה שמחשבים קונים לא לפי החומרה אלא לפי התוכנה מהסיבה שהתוכנה מחליקה את הפגמים של החומרה.

היתרון ברכישת ציוד של DLINK הוא שיש להם נציגות פעילה בארץ עם פורום תמיכה בעברית ונציגי תמיכה שנותנים תשובות מהר מאוד ולפעמים רק בגלל זה שווה לקנות ציוד של DLINK

אבל כנראה שגם זה לא מספיק אז כהמלצה, שמעתי שציוד של LINKSYS עושה פחות בעיות מאחרים.

אבל צריך לקחת בחשבון גם את נושא התואמות עם הכבלים

פורסם

Blackend מה שאמרת פשוט נשמע מגוחך

ראוטר זה לא מאורר ולא מטוס לא סביר להניח שיעשה רעש

בקשר לתקיעות זה אממ אולי כי לא הגדרת לו איפי

לא עובד כמו שצריך ? - לא הגדרת כמו שצריך

ביקורת:

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=407

ואגב הסוקר טוען שהראוטר עבד בצורה מושלמת יותר משבועיים ,וזה אתר אמין

פורסם

הוא צריך לבדוק שהנתב עובד עם הכבלים.

עם ADSL כולם עובדים אבל כבלים זה עסק אחר

פורסם

וגם אם קוראים ביקורות על נתב שעובד עם כבלים, יש לזכור שכבלים בארץ זה ממש לא אותו דבר כמו כבלים בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

ThePorscher צודק 100 אחוז,זו הסיבה שקניתי את ה DI-604,אחרי שקראתי אים ספור ביקורות מעולות עליו החלטתי לקנות אותו....איזה טעות :'(

פורסם

קניתי השבוע באתר TOP100 נתב ראוטר BR6104K במחיר זול יותר כ259 ש"ח אם אינני טועה ודמי המשלוח זולים. אני ממליצה לרכוש שם. ושולחים בתוך 3 ימים... חיברתי אותו

ובחיי שלא הייתי צריכה לעשות הרבה דברים, ומיד חייגתי בחייגן של הכבלים שלי ומיד עבד. כאילו שלא שיניתי או חיברתי דבר...

אני ממליצה בחום. ועד היום אין בעיות באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

התומך של dlink אמור לשלוח לי באימייל איזה exe שהוא crash recovery...נחכה ונראה.

פורסם

יבגני טוב בשאלות קלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים