פורסם 2004 ביוני 321 שנים שלום אני קניתי את הערכה של הסילבנג עכשיו התחלתי לפרק את המולקס של חיבור חשמל של atx עכשיו הבעיה שלי היא כשמרכבים את זה בחזרה אז הולכים לפי המפה שצרייתי ועכשיו השאלה יש יותר מכבל אדום אחד ( דוגמא כי יש גם כמה שחורים) עכשיו זה משנה איפה להרכיב את כל אחד מהצבע המדובר או שכל הכבלים שבאותו צבע הם אותו דבר וזה לא משנה איפה להרכיב אותם כל עוד היה במקום הזה כבל בצבע דומהדחוף אני באמצע
פורסם 2004 ביוני 321 שנים אם נגיד יש לך 3 שחורים (נגיד..) שהוא אחד ליד השני ככה : - - - ונגיד אתה מחבר את האמצעי (לפני שהוצאת) לאחד הצדדים..זה ממש לא משנה.. כל השחורים הם אדמה.. כל עוד אתה לא שם אדום במקום שחור או צבע אחר במקום מה שהיה זה בסדר גמור לפי דעתי..
פורסם 2004 ביוני 321 שנים מחבר תודה רבה על התגובה המהירה כי הקטע ההזה ממש הבהיל אותי כי כבר פירקתי חצי מהחיבורים
פורסם 2004 ביוני 421 שנים סתם לידע כללי, לא צריך לפרק את הATX בשביל להלביש עליו סליבים. הוא בנוי משתי שורות נכון? תקפלו כל שורה של חוטים לצד שלה כלפי מטה, תצמידו לפלסטיק ותמשכו אותם קצת אחורה. ככה תוכלו להלביש על זה את הסליב מהצד של המחבר. עשיתי את זה לפני כמה ימים. לקח דקה וחצי במקום חצי שעה אבל זה בלי בידוד מתכווץ.
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר איפה אני יכול לאכסן אותם כי הן קצת גדולות בערך 10 מגה אז איפה אני יכול לשים אותם ושתראו
פורסם 2004 ביוני 421 שנים אולי תקטין את הרזולוציה שלהן וככה הן פחות יתפסו נפח. שרתים - וואלה. לייקוס. נענע. אתה לא יכול לפתוח חשבון באתר כלשהו..? :
פורסם 2004 ביוני 421 שנים תמיר את התמונות ל JPG הם יתפסו הרבה פחותסתכל באתר הזה בשביל איפה לאכסן http://www.free-webhosts.com/או שאתה יכול זמנית לארח על המחשב שלך בלי יותר מדי סיבוכים:http://www.ritlabs.com/en/products/tinyweb/
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר אוקי הסתדרתי אני מעלה אותם כרגעל- pic.co.ilעוד כמה דקות הוא יסיים להעלות ואני יתן את הכתובת
פורסם 2004 ביוני 421 שנים נראה נחמד מאוד!אבל אם אתה יכול תיתן תמונות יותר מפורטות,למשל תמונות ללא הדלת,תמונות בקירוב לסליבים(איפה שהם מסתיימים באיזור המולקס),תמונה ללא אור הקטודה)עבודה טובה...ותגיד מה הזמנת שם? מה שיש בארגזים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.