עבור לתוכן

דחוף !!!! אני מרכיב סליבנג לספק ויש לי בעיה עם החיבור של הatx עזרה דחוף אני באמצ

Featured Replies

פורסם

שלום אני קניתי את הערכה של הסילבנג עכשיו התחלתי לפרק את המולקס של חיבור חשמל של atx עכשיו הבעיה שלי היא כשמרכבים את זה בחזרה אז הולכים לפי המפה שצרייתי ועכשיו השאלה יש יותר מכבל אדום אחד ( דוגמא כי יש גם כמה שחורים) עכשיו זה משנה איפה להרכיב את כל אחד מהצבע המדובר או שכל הכבלים שבאותו צבע הם אותו דבר וזה לא משנה איפה להרכיב אותם כל עוד היה במקום הזה כבל בצבע דומה

דחוף אני באמצע

פורסם

אם נגיד יש לך 3 שחורים (נגיד..) שהוא אחד ליד השני ככה : - - -

ונגיד אתה מחבר את האמצעי (לפני שהוצאת) לאחד הצדדים..זה ממש לא משנה..

כל השחורים הם אדמה..

כל עוד אתה לא שם אדום במקום שחור או צבע אחר במקום מה שהיה זה בסדר גמור לפי דעתי.. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה כי הקטע ההזה ממש הבהיל אותי כי כבר פירקתי חצי מהחיבורים

פורסם

אשמח לראות תוצאות אחרי הסליבינג... ;)

פורסם

סתם לידע כללי, לא צריך לפרק את הATX בשביל להלביש עליו סליבים. הוא בנוי משתי שורות נכון? תקפלו כל שורה של חוטים לצד שלה כלפי מטה, תצמידו לפלסטיק ותמשכו אותם קצת אחורה. ככה תוכלו להלביש על זה את הסליב מהצד של המחבר. עשיתי את זה לפני כמה ימים. לקח דקה וחצי במקום חצי שעה אבל זה בלי בידוד מתכווץ.

פורסם

רוצים תוצאות אחי !!! תעלה קצת תמונות נראה איך יצא ! ;D

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול לאכסן אותם כי הן קצת גדולות בערך 10 מגה אז איפה אני יכול לשים אותם ושתראו

פורסם

אולי תקטין את הרזולוציה שלהן וככה הן פחות יתפסו נפח.

שרתים -

וואלה.

לייקוס.

נענע.

אתה לא יכול לפתוח חשבון באתר כלשהו..? ::)

פורסם
  • מחבר

איך אני מאכסן בואללה למשל

פורסם
  • מחבר

אוקי הסתדרתי אני מעלה אותם כרגע

ל- pic.co.il

עוד כמה דקות הוא יסיים להעלות ואני יתן את הכתובת

פורסם
  • מחבר

אוקי התמונות מוכנות והם נמצאות

www.tomer86.pic.co.il

פורסם

נראה נחמד מאוד!

אבל אם אתה יכול תיתן תמונות יותר מפורטות,למשל תמונות ללא הדלת,תמונות בקירוב לסליבים(איפה שהם מסתיימים באיזור המולקס),תמונה ללא אור הקטודה)

עבודה טובה...

ותגיד מה הזמנת שם? מה שיש בארגזים?

פורסם

זה הT5400

תתחדש!

פורסם

ניראה נחמד ביותר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים