עבור לתוכן

מה עדיף: שני מאווררים מקדימה ואחד מאחורה או שניים מאחורה ואחד מקדימה?

Featured Replies

פורסם

טוב, יש לי כרגע מאוורר אחדד 80MM מאחורה מוציא ואחד 80MM מקדימה מכניס.

אמור להגיע אליי בעוד שבוע בערך מאוורר 80MM עם לד כחול, רק שאני לא יודע איפה הוא יועל יותר: מאחורה או מקדימה?

מה אתם אומרים?

פורסם

אחד מקדימה ושניים מאחורה.

פורסם

יועיל הכי הרבה אם תשים אותו בחלון ליד המעבד. אם אין לך, שווה לנסות ולהתאמץ, יוריד ללוח אם ולמעבד בכמה מעלות תטמפ'.

אם אתה לא יכול לעשות\ אין לך, פשוט תשים מאחורה ותבדוק מעלות ואותו דבר מקדימה, איפה שהשיפור יותר גדול ככה תשאיר.

פורסם

??? י?? ?ג?? ??ט

ךגי? א?ב?? ?ךט?? ??ה? ??? ??יהג ??? ??? י?א? ט??ך?

??ז? ?? טח ה??? ג??ד ?י?? יא??? ?ח????

?יא??? ????ט? ?יא??? ????ט? ???? ???? ?? ?ט??ך ????ט??? ???

ג??ך

פורסם
  • מחבר

יועיל הכי הרבה אם תשים אותו בחלון ליד המעבד. אם אין לך, שווה לנסות ולהתאמץ, יוריד ללוח אם ולמעבד בכמה מעלות תטמפ'.

אם אתה לא יכול לעשות\ אין לך, פשוט תשים מאחורה ותבדוק מעלות ואותו דבר מקדימה, איפה שהשיפור יותר גדול ככה תשאיר.

אחי, כבר יש לי מאוורר 120MM מול המעבד, אני שאלתי רק אם לשים מקדימה ומאחורה.

ונדמה לי אני כבר אשים אותו מאחורה. תודה על העזרה.

פורסם

��? י?? �ג�� ?�ט

ךגי? א�ב?� ?ךט?? ?�ה? ?�� �?יהג ??� ?�� י?א� ט?�ך�

�?ז? ?? טח ה??� ג?�ד �י�� יא��� �ח?��?

?יא��� �???ט? ?יא��� �???ט? ?��? �?�? �� ?ט��ך ???�ט?�� ???

ג��ך

מה??
פורסם

אז במקרה שלך באמת הדבר הכי טוב יהיה לשים מאחורה :)

פורסם

במחשבים היום נהוג לשים מאווררים מכניסים מקדימה ומוציאים מאחורה. זה בגלל שבדכ מקדימה האוויר יותר קר כי מאחורה בדכ יש רכיבים אחרים שגם פולטים חום. אז שאלה יותר נכונה זה אם אתה רוצה 2 מאווררים מכניסים ו1 מוציא או להפך. אם כל המאווררים מניעים אותה כמות של אוויר, אז עם 2 מכניסים ואחד מוציא תקבל לחץ חיובים במארז, ועם 1 מכניס ו2 מוציאים תקבל לחץ שלילי. לחץ חיובי יותר טוב. עוד בעייה זה שבדכ למאווררים שמותקנים מאחורה יש דברים שחוסמים את האוויר כי אין להם את הפאנל שיש על המאווררים מקדימה.

אז בקיצור, אתה צריך 2 מכניסים ואחד מוציא. אל תשים אחד מכניס ואחד מוציא אחד ליד השני. ועדיף לשים 2 מכניסים מאחורה אם קר שם באותה מידה כמו מקדימה, אם יותר חם שם, עדיף לשים 2 מקדימה ו1 מאחורה, כשאלה מקדימה מכניסים.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני אשים שניים מקדימה מכניסים.

אבל הבעיה במארז שלי היא שמקדימה הפנל סגור, זאת אומרת שאין חורים בפנל מקדימה שמהם יוכלו המאווררים לשאוב אוויר, חוץ מפתח קטן כזה שיש בתחתית הפנל שממנו אמורים המאווררים לשאוב אוויר.

אז זה משנה אם אין לי חורים בפנל הקדמי שמהם יוכלו המאווררים לשאוב אוויר?

וד"א: זה יהיה מאוד קשה לעשות חורים או חתך או משהו בפנל הקדמי, בגלל העיצוב של הפנל.

פורסם

כמו שאמרתי, אם קר מאחורי המחשב שלך עדיף שתהפוך את כוון זרימת האוויר במחשב ככה שהאויר הקר יכנס מאחורה ויצא מקדימה.

אבל, אם לא, זה לא ממש נורא שהפאנל חוסם את ההכנסה של האוויר בגלל שהאויר שהמאוורר מכניס נכנס לא רק דרך החור הקטן שמתחת לפאנל אלא מכל מקום, כי הפאנל לא אטום.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על העזרה אחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים