פורסם 2004 ביוני 321 שנים היתה לי יומולדת ב18 למאי ואחותי בת ה12 בנתה לי שולחן כדורגל :D בחוג נגרות שלה. הנה קצת תמונות http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406022227596357&user=misterbla אני לא ראיתי את השולחן הזה לפניי שהיא הביאה לי אותו אתמול ואני חייב להגיד שזה הרבה יותר ממה שציפיתי! ממש אחות מוכשרת
פורסם 2004 ביוני 321 שנים באמת יפההאחות שלי רק לוקחת ממני כסף ...היתי יכול לקנות בכסף הזה כמה שולחנות כאלהתסנג'ר את אחותך ותגיד לה שעכשיו צריך שולחן סנוקר... ;D (ואחרי זה פינת אוכל...סלון...מטבח...בקתת עץ קטנה בחצר...)
פורסם 2004 ביוני 321 שנים תסנג'ר את אחותך ותגיד לה שעכשיו צריך שולחן סנוקר... ;D (ואחרי זה פינת אוכל...סלון...מטבח...בקתת עץ קטנה בחצר...)וואלה רעיון....אבל באמת אחות מוכשרת!!!יצא ממש יפה!!תתחדש...
פורסם 2004 ביוני 321 שנים פיייייייייי.. זאת אחות ! לא כמו שליבאמת מדהים, ילדה מאד מוכשרת ויצירתיתאני אומר תן לה לקרוא את הנושא הזה שתרגיש טוב כי בתכלס מגיע להאחותי בת 14 וכל מה שאני מקבל ממנה זה צעקות (מה שכמובן לא עובר בשתיקה מצידי)
פורסם 2004 ביוני 321 שנים מחבר תודה רבה לכולם באמת יש אחות טובה רק חבל שיש גם אח... וזה באמת אחלה שולחן, פרויקט הבא זה אני והיא בונים שולחן סנוקר ( ;D) ומתנה שלי אילה זה מחשב ממודר לחלוטין? חחח אולי..כל 1 מפעיל את כישרונו ומה אתם אומרים על הרצה קטנה? אני מריח מפגש פורום 11? ;D
פורסם 2004 ביוני 321 שנים פששששששששש איזה פצצה!!!אני אפילו לא יכול לבנות קרש...והיא בנתה לך שולחן כדורגל איזה שווה וגם זה בין השולחנות היפים שראיתי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.