עבור לתוכן

Hercules Game Theater XP{שינוי האפקטים של ה EAX}

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קיבל את ה Hercules Game Theater XP ... ורציתי לדעת איפה אפשר שם לשחק עם האפקטים של ה EAX .

לי יש את ה SBLive Live ! Value .. ויש שם את EAX Control Panel ... ורציתי לדעת אם יש את זה ב HGTXP... כי הוא תומך בכל התכנולוגיות של ה EAX ואפילו EAX2 .

פורסם

בגלל זה עדיף creative

פורסם

בגלל זה עדיף creative

LOL! :lol: :lol: :lol:

אנשים לא מפסיקים להצחיק אותי כאן...

פורסם
  • מחבר

אני גם חושב ... כולם פה ממליצים, אבל לא יודעים על מה ואיך ...

חבר שלי שראה למה מסוגל ה Creative עם האפקטים של ה EAX ואפשר לשחק ולעשות דברים שונים החליט שרוצה גם כזה .

אני בהתחלה חשבתי שיקח עדיף Audigy .. אבל לפי מה שאנשים אמרו פה על ה Hercules אז חשבתי שיהיה יותר טוב ...

אז הוא קיבל והתחלנו לחקור , ובכלל יש שם קצת אופציות , בסך הכל של Mixer ועוד כמה אופציות של Midi ועוד כמה שטויות ...

חשבתי שיהיה מפוצץ באופציות שונות כמו שיש ב Audigy רק יותר .. והתגלה שאין משהו מיוחד .

ה Panel יפה ונוחה אבל אני לא יודע למה החבר שלי צריך את זה , עכשיו הוא מבואס מכל העיניין .

פורסם

כי קריאטיב נותנים לך תוכנה המאפשרת להשמתמש עם האפקטים הללו על כל מקור קול.

ואם זאת.. הרקולס לא פיתחה תוכנית כזתא לווינדווז, אני מניח שאיפה שהוא בועלם קיים כזה תוסף.

אלב יש לציין כי במשחקים המפעילים את האפסקטים הללו באופן עצמאי, לא תהייה בעיה.

פורסם

כדי לנצל את הכרטיס הזה בצורה מקצועית , ולא מצועצעת , כמו שקריאטיב עשו , שהמשתמש הפשוט יוכל להנות מכל האפקטים של הכרטיס , אתה צריך תוכנות מקצועיות כגון REASON , VST , וכל שאר החיות המפחידות האלה שצריך 4 מסכים של 24 אינטש רק כדי לפרוס את כל המידע שיש לך על המסך . תנסה לקחת עורך סאונד , נניח SOUND FORGE , ולטעון לתוכו את הטבלה של הכרטיס , ושם תבדוק מה תוכל לעשות באמצעות הכרטיס .

פורסם
  • מחבר

אבל אתה מבין שזה לא יעזור ... כלומר בקריאטב אתה משנה את זה וזה נישאר קבוע ,ואפשר לשמוע MP3 עם אפקטים שונים ...

ב Hercules אתה לא יכל לעשות כזה דבר .. מקסימום לעשות עריכה וגם לא ב real Time .

פורסם

אז תנגן קבצי MP3 עם ה SoundForge.

פורסם
  • מחבר

LOL Good one ... ;)

אולי אני יריץ גם CakeWalk ועוד כמה תוכנות ...זה יהיה חבל על הזמן .

בקיצור אני בכלל מאוכזב מהכרטיס הזה ... לפני שאתם קופצים להמליץ על דברים, עדיף קודם לדעת יותר על המוצר .

נ.ב מזל שזה היה חבר שלי שקנה ולא אני ... אני חושב שבכל זאת הייתי הולך על Audigy .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים