פורסם 2019 באוקטובר 165 שנים בכל סרטון או אפילו סרט שאני רואה במחשב, יש דיליי שמתחיל לאט לאט ונהיה פשוט בלתי אפשרי לצפיה. Lenovo legion y540 שקניתי חודש שעבר אם זה משנה. מישהו יודע מה עושים?
פורסם 2019 באוקטובר 175 שנים ^ מה הקשר בין מה שהוא כתב לתגובה שלך? לפותח הדיון: תסביר בפרטים מה אתה עושה. מה התוכן שאתה צורך? (תבדוק עם MediaInfo) האם יש שימוש גבוהה של מעבד מרכזי או גראפי בזמן ניגון? (תבדוק בtask manager) באיזה תוכנה אתה משתמש?
פורסם 2019 באוקטובר 175 שנים מחבר ציטוט של multicore ^ מה הקשר בין מה שהוא כתב לתגובה שלך? לפותח הדיון: תסביר בפרטים מה אתה עושה. מה התוכן שאתה צורך? (תבדוק עם MediaInfo) האם יש שימוש גבוהה של מעבד מרכזי או גראפי בזמן ניגון? (תבדוק בtask manager) באיזה תוכנה אתה משתמש? אני אבדוק את הדברים כשאגיע הביתה, אבל נראה לי מוזר שמחשב כזה לא יכול להריץ סדרה באתר בסדרות כמו שצריך.. או סרט שהורדתי ממחשב אחר בלי להציג בדיליי.. והתקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר.
פורסם 2019 באוקטובר 175 שנים מחבר ציטוט של multicore ^ מה הקשר בין מה שהוא כתב לתגובה שלך? לפותח הדיון: תסביר בפרטים מה אתה עושה. מה התוכן שאתה צורך? (תבדוק עם MediaInfo) האם יש שימוש גבוהה של מעבד מרכזי או גראפי בזמן ניגון? (תבדוק בtask manager) באיזה תוכנה אתה משתמש? איך אני בודק במדיהאינפו מה התוכן שאני צורך?
פורסם 2019 באוקטובר 205 שנים שימוש ב alt+prtscr או snipping tool כנראה כבר יותר מדי מדע להסביר. מה לגבי הדברים אחרים ששאלתי?
פורסם 2019 באוקטובר 205 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock תוריד K-Lite Codec Pack לא עוזר. ציטוט של multicore שימוש ב alt+prtscr או snipping tool כנראה כבר יותר מדי מדע להסביר. מה לגבי הדברים אחרים ששאלתי? לא הבנתי, לא טוב מה שהעלתי?
פורסם 2019 באוקטובר 215 שנים לא שאלו פה, אבל הווינדוס עדכני + עדכנת דרייברים מהאתר של יצרן המחשב? *יש לך 2 ציפים של גרפיקה intel+nvidia, יש חובה בעדכון שניהם ואל תיתן לעדכוני הווינדוס להחליף לך את הדרייברים בגרסאות oem במידה והדרייברים עודכנו מהאתר של היצרן המחשב (lenovo) תנסה לעדכן מהאתר של יצרניות הציפים נערך 2019 באוקטובר 215 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2019 באוקטובר 215 שנים מחבר ציטוט של andralamusya לא שאלו פה, אבל הווינדוס עדכני + עדכנת דרייברים מהאתר של יצרן המחשב? *יש לך 2 ציפים של גרפיקה intel+nvidia, יש חובה בעדכון שניהם ואל תיתן לעדכוני הווינדוס להחליף לך את הדרייברים בגרסאות oem במידה והדרייברים עודכנו מהאתר של היצרן המחשב (lenovo) תנסה לעדכן מהאתר של יצרניות הציפים איך אני יכול לבדוק שהכל מעודכן?
פורסם 2019 באוקטובר 215 שנים ציטוט של לידור ישראלי לא עוזר. מפעיל דרך Media Player Classic ? (מותקן אוטומטית)
פורסם 2019 באוקטובר 215 שנים תתקין את שניהם, מיועדים לווינדוס 10 64BIT דרייבר ל-nvidia https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/mwy502af09cg.exe דרייבר ל-intel https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/mwy502af09cg.exe ואופצייה נוספת לעדכון אוטומטי דרך האתר של לנובו https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/legion-series/legion-y540-15irh/downloads/automatic-driver-update נערך 2019 באוקטובר 215 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2019 באוקטובר 225 שנים עוד משהו שמשום מה לא שאלו, האם זה היה מאז שהמחשב נקנה או שהתחיל באיזשהו שלב? אם זה התחיל מתישהו אולי זה גם איזה סוג של וירוס כדאי לבדוק את זה. מי התקין את המחשב? אם התקינו לך בחנות הכי פשוט שתלך אליהם שיסדרו לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.