עבור לתוכן

בעיית לוח אם epox 8rda3+

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות כמו שפתאום באמצע שינוי הגדרות הכרטיס מסך לא בביוס או משהו כזה מתחיל להישרף הלוח אם ניתקתי אותו וחלק קטן מאוד נשרף והשאלה שלי מה גרם לזה ? ושאני פותח את המחשב מופיע לי בתצוגה בלוח אם FF ולא ממש הבנתי מה זה אומר חיפשתי בGOOGLE ולא ממש מצאתי תשובה תודה לכל מי שעוזר

פורסם

מה זאת אומרת מתחיל להישרף הלוח? ונישרף חלק קטן?

עריכה: מצאתי רק פירוש של FFH שזה אומר BOOT ATTEMPT

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שאתה שומע החלפתי בהגדרות של הכרטיס מסך לHIGH QUALITY ואז אני רואה אש בחלק התחתון של הלוח - יש לי מארז עם חלון - ואז ישר כיביתי את המחשב כמובן שהרחתי משהו שרוף ואז פתחתי וראיתי חלק קטן שרוף

פורסם

אם יש לך מצלמה דיגיטלית , תצלם תחלק השרוף

יהיה אפשר להבין מזה הרבה

פורסם
  • מחבר

אין לי מצלמה דיגיטלית אבל אני יכול להגיד לך שזה ממש ליד בחלק שבו מתחבר הPANEL הקדמי שלי (מיקרופון קדמי אוזיניות וכמה USB) וגם עכשיו לא עובד לי חיבור רשת אחד לא יודע אם זה קשור אבל...

פורסם

נשרף לך חלק בלוח לך תמצאר את האחריות אם יש

פורסם

שעושים משהו לא נכון , שמחברים מתח , או משהו , זה קורה , כנראה שגם כאן הייתה זאת הבעיה , זה מאוד מוזר , גם לחבר שלי זה קרה כאשר הוא ב"טעות"(אידיוט מושלם) חיבר את הקטודה שלו ללוח(שם את הג'אמפר בתוך שני פינים של חיבור מאורר שלוש פינים :P)

ומתחת לAGP נשרף הלוח(העלה עשן ממש)

שלא תחשוב שהלוח לא איכותי , הוא לוח מעולה.

למשל , הכנסתי את הזכרון שלי פעם הפוך לתוך הלוח 8RDA3I שלי(אני אפילו לא יודע איך זה נכנס , הייתי עייף ולא שמתי לב) והלוח נדלק ונכבה אחרי דקה , כל החשמל בו היה מנותק(ממש , חשבתי שהלוח נשרף , כי הוא גם לא העביר חשמל) בסוף הסתבר לי שהזכרון היה הפוך , פשוט שמתי כמו שצריך והלוח חזר לעבוד , הרבה לוחות היו נשרפים בכאלו מקרים... , זה רק מראה לך מה טוב בוא...

פורסם

לפותח הת'רד:

FF פירושו אכן Boot Atempt כמו שאמרו כאן...

FFH הכוונה ל FF בהקסה דצימלי (16 ספרות בסיבית)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים