פורסם 2002 באפריל 923 שנים אז ככה אני קונה לוח אם MSI KT333 ULTRA ולפי מיטב הבנתי הלוח הנל מגיע עם כרטיס רשת ONBOARD לכן אני מתלבט בשאלה האם להוסיף למפרט שלי כרטיס קול או שהכרטיס קול על הלוח יספיק את דרישותיאם אני יוסיף חשבתי ללכת על FORTISSIMO של HERCULAS איך הבחירה?והם באמת כדי להשקיע 51 דולר בפורטיסימו או שהאיכות שלו דומה לזאת של הכרטיס על הלוח?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים כרטיס קול onboard משתמשמים שמשאבים ישירות מהמעבד כך שהם לא מומלצים.ואיכותם לא משהו, שווה להשקיע עוד קצת ולהנות משתי הבחינות ;D
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר אוקי הבנתי כרטיסי קול ONBOARD משתמשים ביותר משאבים מכרטיסים מורכביםדרך אגב הדבר נכון גם לכרטיסי רשת ONBOARD ולכל חומרה על הלוח אם???ולא עניתי לי איך הפורטיסימו טוב או שאולי כדי ללכת על אחד יותר זול של CREATIVE בהנחה שהתקציב שלי דחוסהא??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.