עבור לתוכן

קירור אוויר ל I59600K

Featured Replies

פורסם

היי חברים. 

אני חושב לרכוש מעבד 9600K. עדיין לא החלטתי אם אעשה לו אוברקלוק.

בהנחה שאעשה לו אוברקלוק - האם המאוורר Hyper 212 RGB Black Edition יקרר ויעשה את העבודה בצורה ראויה או ההמלצה היא למשהו אחר (במחיר סביר, באיזור של המאוורר הנ"ל)? 

פורסם
  • מחבר

אכן זול, השאלה אם הוא עדיף מה- Hyper 212 לאחר אוברקלוק?

והאם אתה מתכוון ל C400 רגיל או ל C400 Glacial ( או שזה לא משנה בכלל...?)

פורסם

לא יהיה הבדל מורגש בביצועים אם בכלל, בין כל הקירורים האלה עם 4 צינורות, זה אותו קירור עם עיצובים שונים. אתה משלם בעיקר בשביל האסתטיקה (וזה כן מעצבן אותי שלא מכסים את הצינורות למעלה ב2019 כמו האנטק הזה...) ושקט, ואני לא בטוח עד כמה ה212 שקט. אם אתה רוצה הבדל מורגש, לך על משהו עם 6 צינורות כמו זה -

https://www.amazon.com/Mugen-Rev-CPU-Cooler-Support/dp/B06ZYB8K77

או הdark rock 4, או הגדולים של noctua (אלה בארץ כבר יעלו כמעט 300 שח, זה שקישרתי במחיר מצוין). זה לעלות שלב, כל הקירורי 4 צינורות האלה לא סתם נראים אותו דבר, הם גם מתנהגים בערך אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תוודה. אני מקווה שהמעבד ישרוד אוברקלוק עם מאוורר 4 צינורות ולא יתפחם חחח 

פורסם

היה לי את המוגן 2 בעבר, בהחלט שקט.

הם שמים מאוורר עד 1200RPM שזה שקט מאוד אבל עדיף יותר בשביל אוברקלוק.

חבל על הזמן, קח רייזן 3600 ולא תצטרך לבצע אוברקלוק

פורסם

גם נכון... חוץ מצרכים מאוד ספציפיים אין סיבה לקנות 9600K בכלל. אם אתה מתכנן איזה אוברקלוק רציני ולא קל (אזור ה5GHz) אז מילא, אבל אז אני גם לא בטוח שהייתי עושה את זה עם ה212. לא שעם ה3600 לא תרצה קירור, סביר להניח שכן, אבל כל העסק יחד עם קירור טוב יצא לך עדיין פחות מה9600K ערום.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים