עבור לתוכן

מידע על V MODE לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

תגיד, איזה קירור יש לך?! כי אם מה שיש לך הוא לא "משהו" אז ה MOD הזה לא שווה!

פורסם
  • מחבר

vga silenser אם AS5. ובהמשך גם סינקים של tweakmonster

פורסם

כשאני מסתכל טוב , אפשר לראות בבירור , שהPCB של הGIGABYTE 9600PRO הוא בידיוק אותו הדבר כמו של הכרטיס של HERCULES , אותו צבע , וכל הנגדים והשטויות שעליו נמצאים באותם מקומות , זאת אומרת שאני יוכל לעשות לו VMOD לפי המדריך שנתנו לHERCULES?, מבחינה פיזית , הוא נראה אותו הדבר , רק הקירור שבא איתו הוא שונה....(ככה אני חושב , הקטע שבתמונה הוא בידיוק כמו על הכרטיס שלי)

פורסם

כדי לבצע vmod מוצלח עם כמה שפחות סיכון יש צורך לבדוק התנגדות הרכיב אליו מחברים את הנגד.

פורסם

אין לי ניסיון בזה , אני רוצה מאוד לעשות לFX5200 שלי , רק לא מצאתי מדריך בשום מקום , וגם אני לא בידיוק מבין...

לדעתי לליבה של הFX5200 שלי יש עוד מקום לשיפור(הייתה פעם על 340 , כרגע על 300 בגלל בעיות חום\חוסר קירור)

הזיכרון כבר דיי הלך , בקושי עושה את ה500MHZ... , אולי עם עוד קצת קירור אני יוכל לעשות יותר(פעם שעברה הוא היה על640 , אבל זה כנראה דפק שם משהו...)

הקיצר , מבקש ממך למצוא לי מדריך לכרטיס הבא :

Inno3d Geforce FX5200 128bit 250/400(stock) Hynix memories.

פורסם

fire15.... איזה כרטיס מסך ישך ?   ואיזה קירור ?

הכרטיז מסך שלי הוא R9800se שהפך לR9800 PRO שהפך למעבר לזה בהרבה חח...

הקירור שלי הוא קירור מים עם פלטייה עם אני יהיה יותר ספציפי הבלוק שלי הוא MCW50-T של Swiftech

stingeR- כמו שThe Byter אמר עדיף ליבדוק את ההיתנגדות של הרכיב כדי להיות כמה שיותר בטוחים

פורסם

ראיתי את זה כבר לפני זה , אבל הPCB של הFX שלי הוא שחור , ותגידו , יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא ביוס של FX5200ULTRA? , הכרטיס שלי נראה לי יעבור את זה בכיף...

פורסם

אין משמעות לצבע הPCB...פשוט תזהה את הרכיב ותלחים אותו דבר...

בקשר לBIOS אתה פשוט יכול להכין לך אחד - תוריד עורך BIOS ותגדיר איזה תדרים שבא לך.

פורסם

עורך ביוס? , איפה אני מוריד?

איך אני עורך?

ואני רוצה שזה יכתוב לי בדרייבר FX5200ULTRA....

פורסם

אתה לא חייב להלחים, וככה לא לבטל אחריות...

פייר15 איזה קירור מעבד ברשותך? מה הדגם של הספק שלך? ועשית לו מודים בנוסף?

פורסם

Warfare כרגע יש ברשותי בלוק לקירור מים על המעבד שיוחלף בעתיד הקרוב מואד לפורמטיה הספק שלי הenermax 460 W אך בשביל ההפלטייר אני מישתמש בספק חיצוני...

עריכה:

הפורמטיה אצלי מיתחילת פסח פשוט לא היה לי זמן להיתעסק עם זה

פורסם

מודים לספק עשית? חוץ מזה כבר לפני יותר מ- 5 חודשים אמרת שהפרומטייה הגיעה אלייך כבר, אחרי חצי-שנה של משלוח (???).

בכל מקרה, איזה פרומטייה? אני מחכה ל- MachI, ואז אני אמלא מחדש ב- R404. בכל מקרה זה נראה לי המאך האחרון שמישהו יקבל, כי nVENTIV פשטו רגל, היום. :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים