עבור לתוכן

אפשר לחתוך פרספקס עם ג'קסו?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לעשות דלת שלמה מפרספקס למארז שלי. כגע, על דלת המארז הנוכחית עשיתי מקום למאוורר 120MM ואני רוצה לעשות את זה גם בדלת הפרספקס.

אבל אין לי דרמל לחתוך איתו את העיגול בפרספקס, יש לי רק ג'קסו.

זה יתאים?

ד"א: אבא שלי יעשה את העיגול, הוא מיומן בזה (אני אפילו אף פעם לא ראיתי ג'קסו).

פורסם

ג'יקסו יתאים בהחלט, רק תשתמש במסורית עדינה, אני חושב שמסורית למתכת תתאים.

ומשום אופן לא מסורית לעץ, היא תגרום לסריטות ולסדיקת הפרספקט.

פורסם
  • מחבר

ג'יקסו יתאים בהחלט, רק תשתמש במסורית עדינה, אני חושב שמסורית למתכת תתאים.

ומשום אופן לא מסורית לעץ, היא תגרום לסריטות ולסדיקת הפרספקט.

תודה אחי, ולאבא שלי אין מסורית לעץ, הוא מתעסק רק עם ברזל וכו'.

אתה בטוח שהפרספקס לא יימס? כי שמעתי שאפילו הדרמל יכול להמיס אותו, והג'קסו נראה חזק ומהיר יותר מהדרמל אז גם הוא יכול להמיס את הפרספקס?

ועוד משהו: עם ג'סו בטוח לא ייצא לאבא שלי עיגול מושלם, אם זה היה על ברזל אז פשוט הייתי משייף את העיגול שאבא שלי חתך עד שנהיה עיגול מושלם, אבל איך אני אעשה את זה עם פרספקס? אני יכול לשייף גם אותו?

פורסם

דבר ראשון אתה יכול לחתוך בלי בעיה תחתוך על מהירות הכי נמוכה כדי שהוא לא ימס

ודרמל ממיס אותו בגלל שהוא מסתובב מאוד מהר

פורסם

קודם כל לדעתי ההמלצה לגבי סוג המסורית (עץ או מתכת), לדעתי, לא רלוונטית - מה שחשוב זה שזו תהיה מסורית כמה שיותר עדינה - משמע שיניים קטנות וצפופות. נכון שרוב מסוריות המתכת הן כאלו, אבל (וזה אבל גדול) כבר יצא לי לראות לא מעט מסוריות מתכת לא מתאימות כמו גם לראות כמה וכמה מסוריות עץ שטוסות פי כמה מכל מסוריות המתכת... ועל כן ההכללה אינה מספיק מדויקת - שוב מה שחשוב זה מסורית עם שיניים קטנות וצפופות!

אם משתמשים בג'יגסו על מהירות נמוכה ועובדים לאט (שוב, אם אביך מיומן הוא כבר בטח יודע את כל זה...) אין מה לדאוג מהידבקויות/הינמסויות...

ניתן לשייף פרספקס בהחלט (ואף מומלץ ;) ) ע"י פצירות מסוגים שונים כמו גם נייר לטש לקבלת תוצאות מעולות.

בהצלחה...

אבקשך לא לפתוח יותר ת'ראדים העוסקים במודינג שאתה מתכנן. כולם עוסקים במודינג לאותו מארז ורוב השאלות חוזרות על עצמן ןקשורות אחת לשניה - אין צורך בת'ראד נפרד לכל שאלה...

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה לכולכם על העזרה.

ד"א: מצטער שעשיתי ספאם בפורום בנוגע למודינג שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים