פורסם 2019 בספטמבר 276 שנים הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון נערך 2019 בספטמבר 276 שנים על-ידי Niseg
פורסם 2019 בספטמבר 276 שנים בדקת טמפרטורות? ולפני שתזרוק את הכרטיס מסך, הייתי מריץ קודם memtest אולי הבעיה היא בכלל בזיכרון שזה הרבה יותר זול להחליף.
פורסם 2019 בספטמבר 276 שנים מחבר ציטוט של TheCrow34 בדקת טמפרטורות? ולפני שתזרוק את הכרטיס מסך, הייתי מריץ קודם memtest אולי הבעיה היא בכלל בזיכרון שזה הרבה יותר זול להחליף. ראיתי שלפני שהוא נותן blue screen הוא מגיע ל71 מעלות הוא 49 במנוחה. אני אנסה את ה memtest הזה. כרטיס מסך רציתי לשדרג בכל מקרה אבל אם זאת לא הבעיה צריך לתקן אותה.
פורסם 2019 בספטמבר 296 שנים מחבר תודה, אבל אני גר ברחובות . בנתיים הכרטיס הישן הפסיק לעשות מסכים כחולים אני חושב להזמין כבל עם 2 כניסות 6 pin ויציאה 8 pin בכל מקרה הספק צריך להחזיק - 620 וואט של seasonic אני חושב ש6 ל8 יחיד יספיק אבל מדובר פה על איזה 3 דולר. אני מקווה שהסינים יודעים ליצר כבלים . היום הספקתי ללכת לKSP ולנסות לקנות מתאם 4PIN ל8PIN או SATA ל8PIN והם אמרו לי שהכבלים האילו מקצרים - סתם ישבתי בתור איזה חצי שעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.