עבור לתוכן

תקיעת מחשב עקב אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

טוב ביגלל שאני לא מצליח להכנס עם החשבון שלי לדיונים של האוברקלוק אני כותב פה. אז אם אתה רואה מנהל תעביר תדיון הזה לשמה:/

יש לי

amd 2200+ and defult fan

512 mb ddr singel chan

ויש לי את הלוח אם הכי לא מותאם לאובר קלוק

טוב ככה באפשרויות ביוס שלי אני לא מצליח לשנות את ה multipleir וכאלה. רק את ה fsb  אני יכול איכשהו. אז סבבה אני לא הצלחתי לשנות ל 166 fsb ששינית המחשב פשוט לא עלה עד שהיתי מאתחל את הביוס. אז שיניתי דרף מוד pro(עלק אני מומחה)ל 144 fsb והמעלות עמדו על 45-46 ללא מאמץ. במאמץ אני לא יודע למה כי sisoft sandra לא מראה לי. והדבר הזה הראה לי warnning לא שאכפת לי שיגיד לי כמה שהוא רוצה תוכנה מפגרת בריטית מטומטמת. קיצר אני העלת את המהירות של ghz ל 1950 במקום 1800 אני מתחיל לשחק איזה משחק רשת והמחשב ניתקע כמו המחשב הישן שליייי לאאאאאאאאאאאאאאאאא עשיתי ריסטרט והחזרתי את ל 133 fsb יופי טופי .

אני לא מבין כלכך במחשבים אבל אני צריך עזרה לשפר תביצועיםםםםםםםםםם.

דרוזים לא בישבילי.

פורסם

דבר ראשון תשמור על שפת וניסוח נורמלי

דבר שני תשתדל לכתוב בעברית כי האנגלית שלך מבלבלת..

מבחינת מכפלה אם לא הצלחת לשנות כנראה שהיא נעולה (סיכוי נמוך לדעתי ה2200 עוד פתוח) או שהלוח לא תומך באופציה (או שלא מג'ומפר כראוי)

אתה מעלה את הבאס בלי לבדקות יציבות בכל שלב ושלב (עם תוכנה נורמלית כמו ה PRIME95) והעלת המתח לשמירה על יציבות ועמידות המערכת..

כמו שאמרת הלוח שלך לא טוב לאוברקלוקינג אז לא הייתי מצפה ממנו ליותר מידי

שורה תחתונה, אוברקלוקינג זה לא עוד אופציה "כייפית" ששמו בביוס בשביל לשחק בשעות הפנאי.. אתה צריך לשמור על מה שאתה עושה גם מבחינת טמפ וגם מבחינת יציבות (חשוב מאוד..)

יציבות אתה בודק עם התוכנה PRIME95 כמו שכבר אמרתי קודם.. (תוכל למצוא לינקים להורדת התוכנה ע"י שימוש בחיפוש)

אתה מפעיל את התוכנה (לאחר מילוי טופס קצר) למשך כ6 שעות, אם במהלך ה6 שעות המחשב לא עשה ריסט או נתקע (או הגיע לטמפ מטורפות) אתה במצב טוב..

התוכנה לא תפסיק את פעולתה היא בלופים, אתה תצטרך לאחר 6 שעות להפסיק אותה ידנית (זאת אומרת אל תצפה לפלט מסויים שיגיד לך שסיימת..)

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

רק לבריטים יש זמן לחכות 6 שעות.

עדיף שאני לא ישחק עם זה הלוח אם שלי אכן לא תומך גם ב votttttttttt אז סבבה אני לא נוגע :)

אתה מפחיד אותי יה סקוטי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים