פורסם 2019 בספטמבר 186 שנים שלום קניתי בEBAY את המוצר הבא. רק מה שבדיסק המצורף יש דרייברים לWINDOWS XP ומעלה. וכמו כן על הקופסה כתוב שתואם למערכת WINDOWS 7 ומעלה. המוכר טוען בכל תוקף שההתקן תואם גם לWINDOWS 98 וכמו שנכתב בכותרת. האם יש איזה דרייבר אוניברסלי לUSB WIFI ADAPTER שתואם לWINDOWS 98SE??
פורסם 2019 בספטמבר 186 שנים מה זה חלונות 98 ? היה אז USB בכלל ? קיצר, לא עובד - תחזיר למוכר את המוצר, מה זה משנה מה הוא אומר. ולגבי השאלה שלך בקשר לדרייבר - אני מאוד בספק....
פורסם 2019 בספטמבר 186 שנים דרייברים של ווינדוס XP תומכים ב-99 אחוז מהמקרים אחורנית ב98 וגם בגרסת מילניון או SE פשוט תאתר ותתקין אותם ידנית ללא התקנה במנהל ההתקנים בנוסף לזה המחיר מופרך למדי, 11AC במחירים האלה או שקר או זבל. הייתי בודק אותו במחשב עדכני ורואה אם הוא בכלל עובד ורק למען הסדר, ווינדוס 98 עובד עם USB וגם WIFI בצורה מעולה נערך 2019 בספטמבר 186 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים מחבר מה זאת אומרת להתקין ידנית ללא התקנה במנהל ההתקנים?! במחשב רגיל עובד.
פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים ציטוט של moti30 מה זאת אומרת להתקין ידנית ללא התקנה במנהל ההתקנים?! במחשב רגיל עובד. ז"א לחיצה הפוכה על המחשב שלי > מאפיינים > חומרה > מנהל ההתקנים > לחפש את ההתקן שלא מזוהה > לחיצה הפוכה עדכן > תאתר את הדרייברים שנמצאים בתוך דיסק ההתקנה נערך 2019 בספטמבר 196 שנים על-ידי andralamusya
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.