עבור לתוכן

9800 Np to PRO

Featured Replies

פורסם

מצאתי אתר שמסביר איך להפוך את ה נון פרו - לפרו..

נשמע נחמד נשמע מגניב

אחריי שעשיתי פלאש לביוס , הכרטיס עבד באמת יותר מהר (קלוק יותר גבוה - מן הסתם)

אבל אחריי זמן מסוים התחילו Artifacts

חשבתי שהבעייה תמונה בקירור לא נכון - אז השגתי GIANT 2 - אחרי מידוד קצר התאמתי אותו , הפעלתי שוב (FARCRY) והופ - עדיין הבעיות..

החלטתי להחזיר לפלאש הישן , ועכשיו הכל פועל כשורה..

שאלתי - השתמשתי בביוס גנרי של 9800 פרו - האם למישהו יש ביוס רק ל GIGACUBE 9800 NP 128 MB?

כי שמתי לב שהזיכרון על הכרטיס הוא INFINIEON , ובאתר (שאני אספק ) יש רק את הגרסא של הסמסונג

עזרה? , הצעות?

http://www.thinkcomputers.org/beta/home.php?x=guides&id=10-1

(איך לבצע)

http://www.ocfaq.com/softmod/bios.php

(רשימה של ביוסים)

• תגובות 44
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין - הכרטיס שיש ברשותי הוא

Gecube

(AKA GIGACUBE)

None Pro

128 DDR MB

פורסם

פלש מNP לפרו משנה את המהירות שעון. לפני שעושים פלש חובה לעשות לכרטיס אוברקלוק למהירות של פרו (378/337) ולראות אם הכרטיס יציב ואין ארטיפקטים. עוד משהו שחשוב זה לקחת ביוס שמתאים לכרטיס שלך, אותו סוג זיכרון, אותה כמות ואותו יצרן. יש אתרים שמכילים 50-100 ביוסים של כרטיסי מסך כמו זה:

http://softmod.ocfaq.com/bios.php עריכה: לא ראיתי ששמת בדיוק את אותו לינק.

אם שינית קירור ועדיין יש לך ארטיפקטס יכול להיות שמה שיעזור לך זה וולט-מוד, חפש בפורום (אבל רצוי לא בפורום הזה אלא במקום רציני כמו www.ocforums.com)

פורסם
  • מחבר

עשיתי אוברקלוק..

והופס...ARTIFACTS אחריי כמה דקות שאני משחק

מה זה אומר?

פורסם

שהכרטיס לא יציב במהירויות האלה

לכמה העלת?

פורסם
  • מחבר

עשיתי למהירות של פרו..

-378/337 והופיעו לי ארטיפקטים...

לדעתי זה הזכרון

כי הורדתי ביוס שממש מתאים לכרטיס שלי

http://my.tbaytel.net/panthor/bioses.htm

(הביוס האחרון - XT LITE של חברת GIGACUBE)

הוא תואם מבחינת זיכרון

יש לשים לב -

המהירות שלו היא 412/300 - המחשב אכן זיהה לי כרטיס XT (כן כן , XT) , והוא זז מעולה (מבחינת משחקים)

אבל לדעתי הקירור לא מספיק מכיוון שכבר הייתה לי תקיעה..

יש הצעות קירור מישהו?

פורסם

תן לי להבין רגע, אתה ניסית להחליף ישר את הביוס לביוס של פרו בלי לבדוק אם הכרטיס בכלל יציב במהירויות האלה, נכון?

אז כדאי מאוד שתחזיר את הביוס הישן שלך (עשית לו גיבוי, נכון?) ושתבדוק בכלל למה הכרטיס שלך מסוגל לפני שאתה מקבע לו את המהירויות האלה.

פורסם
  • מחבר

כן כן עשיתי גיבוי לא לדאוג..

עכשיו בדקתי - ברגע שאני מעלה את המהירות של הליבה הכל פועל בסדר , הבעיה מתחיל רק ברגע שאני מעלה את המהירות של הזכרון

(infineon) כמו שאמרתי קודם..

והזיכרון הזה , עושה רושם , ממש גרוע

אני כבר כמה שעות על הביוס של ה XT והכל פועל מצויין..

שיחקתי בFARCRY והוא טס! על מקסימום SETTINGS

פורסם

אז מה המהירויות שלך עכשיו?

פורסם

תקשיב תריץ 3DMARK לפחות 10 לופים כדי להיות בטוח במאה אחוז שאין לך ארטיפקטים אם יהיו תחזור מהר להירויות הסטוק הכרטיס לא עומד בזה וזה מסוכן אם אין כול הכבוד לך.

פורסם

כן כן עשיתי גיבוי לא לדאוג..

עכשיו בדקתי - ברגע שאני מעלה את המהירות של הליבה הכל פועל בסדר , הבעיה מתחיל רק ברגע שאני מעלה את המהירות של הזכרון

(infineon) כמו שאמרתי קודם..

והזיכרון הזה , עושה רושם , ממש גרוע

אני כבר כמה שעות על הביוס של ה XT והכל פועל מצויין..

שיחקתי בFARCRY והוא טס! על מקסימום SETTINGS

9800 xt???

פורסם
  • מחבר

כרגע 9800 XT

מהירויות

412/300

ומריץ 3DMARK

אני אדביק תוצאה בקרוב..

שיחקתי גלקסיס במשך 4 שעות ולא היו שום ארטיפקטים וFAR CRY...

פורסם

גם לי יש הכרטיס הנ"ל עדיין לא המהרתי אותו אולם בבדיקה של ATI TOOL מבחינת ליבה הגעתי ל 403 ללא ARTIFACTS (בדיקה של 8 שעות)

בבדיקת זכרון אכן כבר מ 330+ הור מתחיל בשטויות שלו. אני לא יודע אם זה איכות זכרון או חום כי אין לו סנסור מובנה

פורסם

כששמים את הביוס של הXT על כרטיס עם ליבה R350 (יש אותה לרוב ה9800 פרו וNP, לחלק מהפרו יש ליבת R360) מקבלים ארטיפקטס במשחקים השני והשלישי ב3DMARK2003 ולפעמים גם בכמה מקומות ב FC אבל החדשות הטובות זה שזה לא בגלל התחממות יתר של ליבה/זיכרון ושזה לא הורס את הכרטיס. כדי לבדוק איזה ליבה יש צריך להוריד את ההיט סינק והג'יפה התרמית ולבדוק מה כתוב שם.

אגב הג'יפה התרמית, נכון נדמה שהיא יותר איכותית אצל ATI מאשר מה שמקבלים עם מעבדים/היט סינקים?

פורסם
  • מחבר

הזכרון על הכרטיס הזה אכן גרוע..

רק בקלוקינג של הזכרון אני מקבל ארטיפקטס..

אני הולך להתקין כמה סינקים על הזכרון היום ולראות מה קורה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים