עבור לתוכן

אני יכול להזמין עם "ישראכארט צעיר" מחנויות מחשבים באינטרנט?

Featured Replies

פורסם

היי...

אני מחר עושה ישראכארט צעיר , אז רציתי לשאול אם אני יכול להזמין דרכו בחנויות מהאינטרנט? (נועה , זיגזאג וכד')

ועוד משהו...שווה לעשות את זה בכלל? אין הגבלות כלשהן?

פורסם

היי MILK-INC (אה, יצא חרוז... ;D) למיטב ידיעתי עם ישראכרט צעיר (ועם ישראכרט חייל/אפטרכרט ונדמה גם סטודנט, דרך אגב) אין שום בעיה לרכוש מוצרים ו/או שירותים דרך האינטרנט, ואני משוכנע שתוכל להזמין איתו מחנויות באינטרנט. מה שכן יש מגבלה על הכרטיס הזה שהוא לא בינלאומי - תוכל להשתמש בו בתוך ישראל בלבד.

אתה מוזמן להכנס לאתר של ישראכרט ולחפור שם... שם כתוב שהוא מכובד בלמעלה מ90 אלף בתי עסק בישראל.זה נשמע לי די הרבה...

מה הכוונה שלך אם שווה לעשות את זה בכלל? מאיזה בחינה? ושוב לדעתי אין הגבלות ואם יש אז אל תדאג.הבנק שלך כבר ידאג להבהיר לך אותן... ;D

פורסם

שווה שווה

ההורים בכלל לא שמים לב אם אתה מוציא כסף ;D

פורסם
  • מחבר

חחח כי הם לא צריכים לשים לב...אני עובד בחופש ומקבל 4,000 שקל לחודש אחד...וחנויות באינטרנט דורשות כרטיס אשראי אז בגלל זה אני צריך

היי MILK-INC (אה, יצא חרוז... ;D) למיטב ידיעתי עם ישראכרט צעיר (ועם ישראכרט חייל/אפטרכרט ונדמה גם סטודנט, דרך אגב) אין שום בעיה לרכוש מוצרים ו/או שירותים דרך האינטרנט, ואני משוכנע שתוכל להזמין איתו מחנויות באינטרנט. מה שכן יש מגבלה על הכרטיס הזה שהוא לא בינלאומי - תוכל להשתמש בו בתוך ישראל בלבד.

אתה מוזמן להכנס לאתר של ישראכרט ולחפור שם... שם כתוב שהוא מכובד בלמעלה מ90 אלף בתי עסק בישראל.זה נשמע לי די הרבה...

מה הכוונה שלך אם שווה לעשות את זה בכלל? מאיזה בחינה? ושוב לדעתי אין הגבלות ואם יש אז אל תדאג.הבנק שלך כבר ידאג להבהיר לך אותן... ;D

זה שיש הגבלה רק לארץ לא איכפת לי כל כך....והסיבה ששאלתי אם זה שווה היא אם אני יוכל לעשות איתו בערך אותם דברים כמו עם אשראי רגיל...
פורסם

יש לך הגבלה של 600 שקלים ליום.

פורסם

400 per purchase, not a day, atleast on my card.

The limitations to the best of my knowledge are:

-Maximum overdraft of 400 nis

-Maximum 400 nis per purchase

-Maximum 150 nis a day for ATM withdrawl

-Limited to Israel only.

פורסם

סתכל שוב אתר של ישראכרט - ישראכרט צעיר מצויין בפירוש שיש מגבלה של 600 שקלים ליום, לא לרכישה.

פורסם

יש לי אחד כזה

אתה יכול להוציא עד 400 שקל ליום

קניתי דרך KSP לא מזמן עם זה

פורסם

יש לי גם כזה... ההגבלה היא 400ש"ח ליום!! ולא 600!! ולי יש דירקט ונראה לי יש דירקט נראה לי ככה זה אצל ישראכט צעיר

כאילו זה עובד ככה שאני קונה וזה ישר יוצא מהחשבון שלי ולא בסוף חודש וזה מונע ממני לגלוש למינוס כי אני יודע שיש הגבלה...

וחוץ מזה אי אפשר להיכנס למינוס אם אני מגיע ל-0ש"ח זהו :-X

פורסם
  • מחבר

כל מה שחשוב לי בעצם זה אם אפשר לקנות את זה מהחנויות מחשבים ברשת...

קניתי דרך KSP לא מזמן עם זה

יש לך אולי התנסות עם הכרטיס הזה בעוד חנויות דומות? וזה דיירקט מה שיש לך?
פורסם

אני כן יכול להגיע למינוס אבל אז אמא מעבירה לי כסף לחשבון 8)

פורסם

הזמנתי עם הכרטיס הזה ממלא מקומות.. כגון זיגזג..cellpoint, ticketnet ועוד... בלי בעיות..

פורסם
  • מחבר

אוקיי Sabotage ענית לי על השאלה...תודה לכל המגיבים ;)

פורסם

יש שני כרטיסים - ישראכרט צעיר וישראכרט צעיר דיירקט.

בראשון ההגבלה היא 600 ובשני 400.

פורסם
  • מחבר

רגע וזה ההבדל היחיד מבין שניהם? (חוץ מזה שגם אי אפשר להיכנס למינוס עם הדיירקט או משהו כזה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים