עבור לתוכן

דחוף! בעיות עם ספקים -> אחד עובד ולא נדלק, השני ישר מדליק את המחשב :(

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

יש לי לוח ASUS A7A266 , חיברתי הכל כמו שצריך (חשמל) וכשאני מחבר אל הספק את הכבל חשמל, הספק ישר נדלק, המאוורר שעל המעבד מתחיל לעבוד ואני שומע את ה-HD וה-CDROM שהם פועלים, אבל המסך לא נדלק.

חשבתי שהספק לא מתאים ללוח (ספק ישן) , אז יש לי ספק ישן אחר שניסיתי גם איתו, כשאני מחבר הכל ואז מחבר לחשמל, הנורה שעל הלוח נדלקת, אך המחשב לא נדלק, ועל הלוח חיברתי כמו שצריך את הכפתור של ה-POWER SW וניסיתי לקצר בין עוד פינים שם במחשבה שאולי לא שמתי טוב את ה-POWER SW, אך הוא לא נדלק בשום מקרה!

אתם יכולים לעזור ולומר לי למה הספק הראשון ישר מפעיל את המחשב ורק תמונה לא רואים ולמה הספק השני רק מראה שהוא תקין (הנורה שעל הלוח עובדת) אך אי אפשר להפעיל איתו את המחשב?

זה די דחוף, המחשב פתוח פה...

תודה :-[

פורסם

מפנטיום 3 ומעלה הספק פועל לאיזה שניה ומתכבה אחרי שאתה מחבר תכבל

אם זה העניין הכול בסדר

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי...

הספק לא נכבה אחרי שניה, אם אתה מדבק על הספק הראשון, שנדלק ישר כשאני מחבר אותו לחשמל... אז הוא נדלק ומדליק את כל ההתקנים כפי שציינתי, אך המסך לא נדלק... כאילו שהוא לא מחובר.

והספק לא נכבה אחרי שניה... הוא נדלק פשוט כאילו הדלקתי את המחשב (חוץ מהקטע שהמסך לא נדלק, ושאי אפשר לכבות אותו בשום דרך).

וזה לא פנטיום 3 ומעלה... זה בכלל AMD Duron 1600

אנא עיזרו לי :-[

פורסם

תהדק את הזכרונות ואת הכרטיס מסך ובדוק שהכבל בין המסך לכרטיס מסך מחובר טוב

נסה כרטיס מסך אחר אם יש לך

אגב חיברת ת12V חיבור 4 פינים ?

פורסם

כבר ניתקלתי בבעיה כזאת עם לוח דומה של ASUS , לא זוכר בדיוק את הדגם..

ניסיתי הכל, שיחקתי עם הג'אפרים, החלפתי זכרונות, מעבד.. כל מה שאפשר..

והמניאק לא עבד..

יש סיכוי טוב שהלוח מת... :o

הוא לא ציפצף או הראה סימן חיים כלשהוא???

אני יכול להמליץ לך על לוחות GIGABYTE בשביל AMD , הכי טובים

פורסם
  • מחבר

כנראה שסתם נלחצתי, הספק השני דפוק, יש בו איזו בעיה במגעים או משהו...

הספק השני עובד כמו שצריך, הבעיה שהיתה שם, שהכרטיס מסך לא נדלק, היתה באחד הזכרונות, שהתגלה כדפוק, ולכן המחשב לא עבר את בדיקת הזכרונות ולא העלה את המסך כלל.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים