פורסם 2004 ביוני 121 שנים מחבר מיני דיסק + דיסקמן mp3 ענתיקה .... אני מבקש זה לא שזה ענתיקה זה שננים מבוססי HD הם חדשים!גם אני מוכן להתערב שהשנה ימכרו יותר דיסקמנים מאשר נגנים מבוססי HD.........
פורסם 2004 ביוני 121 שנים RioVolt SP250 (משודרג לפירמוור של "אני נהר").משרת אותי נאמנה כבר יותר משנתים וחצי.
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מחבר שכחתי להוסיף רדיו...................................................................(אבל האמת נראה לי שזה הנגן לאלה שאין להם)
פורסם 2004 ביוני 221 שנים 1. Apple iPod 10GB - 2nd Gen 2. דיסקמן MP3 של KOSS 3. דיסקמן רגיל ענתיקה של חברה לא ידועה (מתנה ממעריב לנוער שעשיתי ביסודי לשנתיים ) 4. ווקמן+רדיו Sony 5. ווקמן רגיל Sunny () :......וזהו...אני חושב...
פורסם 2004 ביוני 221 שנים ומזה אתה משתמש רק בפוד גם אני יכול למנות את הארסנל עם דיסקמן MP3 של ריאו וווקמן של אייוה וסוני...
פורסם 2004 ביוני 221 שנים עד לפני חודש היתי 7 שנים עם דיסקמן של פנסוניקאחלה של דיסקמן.. 7 שנים עובד בלי בעיותנפל 100 פעם כלום לא קורה לורק שחרא אין לו בולם זעזועים חחויש לי גם מינידיסק,אבל זה חרא דבראז החלפתי עם חבר שלי על דיסקמן נורמלי עם בולם זעזועים\=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.