עבור לתוכן

AMD Vs. Intel

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום,

אני אכן משתמש חדש, לכן אין אני יודעת אל כל כללי הכתיבה בפורומים.

זו היא עוד שאלה בנוש אינטל אי.אמ.די. :bash:

והשאלה שלי

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהחברות.

באיזה מערכת עדיפה לשימושים הבאים: שרת, מחשב משרדי,מחשב משחקים. ולמה?

מה נותונות כל הטכנולוגיות של אינטל 0.13 מיקרון ו512 CACHE והעם הם קיימים ב AMD

בתודה UnSined

פורסם
באיזה מערכת עדיפה לשימושים הבאים: שרת, מחשב משרדי,מחשב משחקים. ולמה?

שרת לשני מעבדים, ביתי, עדיף AMD. לשרת חזק עדיף מעבדי XEON של אינטל כי יש להם מטמון מאוד גדול (הם גם יקרים יותר). לעומת זאת המעבדים של AMD למערכת שני מעבדים (ATHLON MP) הם מעבדי ATHLON XP רגילים רק שיכולים לעבוד בזוג. לשרת מרובה מעבדים ברור שאינטל כי AMD תומכת רק עד שני מעבדים.

למחשב משרדי זה לא משנה... למחשב משרדי זול מאוד עדיף אינטל כי הוא בא עם לוח 810 שמכיל הכל וזול מאוד וגם מעבדי סלרון זולים וזכרונות SDRAM זולים.

משחקים כיום הכי מהיר זה פנטיום 4 2.4GHz (בעניין הזה AMD מאוד איטית, הוא מוציאה מעבדים הרבה זמן אחרי אינטל ובגלל זה אינטל תמיד שולטת)... יש גם את AMD Athlon XP 2100+ של AMD שקצת יותר איטי אבל הוא לא הגיע לארץ.

טכנולוגית 0.13 מאפשרת למעבד להתחמם פחות ועל ידי כך החברות יכולות להגיע למהירויות שעון יותר גבוהות, אין לזה קשר למהירות. גם AMD תעבור ל0.13 עוד כמה חודשים.

פורסם

לשרתים שני P3 או סלרון קופרמין. AMD ייצרו לוח לשני מעבדים כי הם היו חייבים, הלוח יקר בטירוף בהשוואה ללוחות אחרים לאינטל וללא USB. כמו כן הMP הוא לא XP, הוא חזק בהרבה, אחרת הוא לא היה עולה 200 דולר ל1600. עד לפני כמה זמן גם הXP יכלו לעבוד בזוגות, פשוט הMP הוא תחרות לזיאון.....

פורסם

הMP הוא לא XP, הוא חזק בהרבה, אחרת הוא לא היה עולה 200 דולר ל1600. עד לפני כמה זמן גם הXP יכלו לעבוד בזוגות, פשוט הMP הוא תחרות לזיאון.....

את'לון MP הוא את'לון XP עם היכולת לעבוד כ-Multi Processors. עד לפני כמה זמן AMD לא נעלו את היכולת של ה-AXP לעבוד בזוגות.

פורסם

אז איך במבחנים של אחד XP מול אחד MP הMP מראה לו מאיפה משתין האמאמא של הדג?

פורסם

הוא לא! :)

תביא דוגמא ואני אשמח לאכול את הכובע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים