עבור לתוכן

אני רוצה לקנות עכבר חדש וגם פאד

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט

אני גיימר אז אני קונה עכבר של logithec mx500

וגם פאד חדש חשבתי על still pad או ice mat אבל אין לי מושג איפה למצוא את הפאד באתר בארץ ושאני יוכל לבטוח בו,

אז מה שאני מבקש זה בעצם לקבל אתר ישראילי בו נמצאים הפאדים הללו וגם לדעת מה ההבדל בין עכבר אופטי של מיקרוסופט והעכבר האופטי הזה של לוגיטק

mx500

?

תודה מראש

פורסם

אם אתה משתמש בעכבר אופטי אתה לא צריך פד(רק אם אתה לא רוצה להוריד את הצבע של השולחן שלך :))

ד.א איזה עכבר של מיקרוסופט יש לך?

פורסם

www.3dv.co.il

יש להם Ice mat במידה ונשאר להם הם אחלה..(האתר כמובן)

בקשר לmx500 לי אישית יש את שני העכברים.. בכל המחשבים בבית יש את המיקרוסופט אבל רק לי יש את הmx500 הוא יותר נוח, יותר מהיר, יותר טוב ויותר יפה :P

לדעתי תחכה טיפה ותקנה את ה mx510 שאמור להגיע בקרוב הוא אמור לעלות אותו מחיר כמו ה500 רק שהוא טיפה יותר טוב ויותר יפה...

הפאד הכי טוב זה fUnc pad אבל אין להשיג בארץ.. אבל עם תקנה את הIce mat של 3dv וגם את המדבקות לעכבר שם יהיה לך אחלה פאד.

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק בלי פאד זה משגע את הקרן של העבבר ויכולות להיות תוצאות מגעילות אם נגיד יש חריץ בשולחן וחוץ מזה זה מוריד את הלקה של השולחן

:)

אז אתה מכיר אתר שמוכר פאדים והוא ישראלי?

פורסם
  • מחבר

www.3dv.co.il

יש להם Ice mat במידה ונשאר להם הם אחלה..(האתר כמובן)

בקשר לmx500 לי אישית יש את שני העכברים.. בכל המחשבים בבית יש את המיקרוסופט אבל רק לי יש את הmx500 הוא יותר נוח, יותר מהיר, יותר טוב ויותר יפה :P

לדעתי תחכה טיפה ותקנה את ה mx510 שאמור להגיע בקרוב הוא אמור לעלות אותו מחיר כמו ה500 רק שהוא טיפה יותר טוב ויותר יפה...

הפאד הכי טוב זה fUnc pad אבל אין להשיג בארץ.. אבל עם תקנה את הIce mat של 3dv וגם את המדבקות לעכבר שם יהיה לך אחלה פאד.

הוא יגיע לארץ עוד חודש בערך או יותר כי אז יהיה לי את הכסף בערך?

ואיך הוא יהיה יותר טוב? מבחינת אחיזה או? דיוק?

פורסם

אם יש לך קצת סבלנות וקצת אקסטרה $ אז הולך להגיע הogitech mx 510 שהוא בעיקרון כמו ה500 רק יותר מדויק וצבעוני (yyaaii) אם לא אז הMX500 הוא גם עכבר מעולה לא הרבה פחות (רוב האנשים לא יסימו לב לדיוק יתר של הMX510 כי הMX500 מספיק מדויק ל98% מכל הגיימרים.

ופאדים אני לא ממש יודע איפה יש בארץ..

**עריכה** לקח לי הרבה זמן לכתוב את ההודעה (הפסקה באמצע..) ולא שמתי לב שיש כבר הודעות שעונות על מה שאני רשמתי :P

פורסם
  • מחבר

אם יש לך קצת סבלנות וקצת אקסטרה $ אז הולך להגיע הogitech mx 510 שהוא בעיקרון כמו ה500 רק יותר מדויק וצבעוני (yyaaii) אם לא אז הMX500 הוא גם עכבר מעולה לא הרבה פחות (רוב האנשים לא יסימו לב לדיוק יתר של הMX510 כי הMX500 מספיק מדויק ל98% מכל הגיימרים.

ופאדים אני לא ממש יודע איפה יש בארץ..

**עריכה** לקח לי הרבה זמן לכתוב את ההודעה (הפסקה באמצע..) ולא שמתי לב שיש כבר הודעות שעונות על מה שאני רשמתי :P

rofl

זה בדיוק מה שאמרו לי עכשיו מתי הוא מגיע?

פורסם

אני מניח שעוד חודש ה510 יגיע כבר.. הוא יותר יפה ויותר טוב מבחינת הדיוק שלו.. החיישן שלו סורק 5 מגה פיקסל במקום 4.. (לא קריטי..) אם אני לא טועה זה קופץ מ4 ול5 אבל זה שינוי לא עקרוני.. הוא פשוט יותר יפה.. (כחול 8) ) במחינת DPI זה אותה 800DPI שיש עכשיו

בקשר לפאד אני מציע לך לברר שלא נגמר להם.. ולהזמין מהר זה המקום היחידי בארץ כרגע לרכוש פאד ברמה כזאת..

אה אתה לא צריך לקנות מדבקות .. אתה מקבל קצת עם הפאד.. אתה פשוט מדביק אותן על הכריות האלו של העכבר.. והעכבר פשוט "מרחף"

פורסם
  • מחבר

מישהו יכל להסביר לי בעקרון במה mx500

טוב יותר מהמיקרוסופט האופטי הרגיל שיש לי היום לא הקטנים האלו הגדול יותתר אבל עם 2 מקשים וגלגלת, ומישהו מכיר את הפאד הזה נראה לי קוראים לו

func הוא טוב?

פורסם

עזוב זה גימרים

הם שומעים נתונים טובים ושם מופוצץ

ורצים לקנות

כעיקרון עם כל עכבר אפשר לשחק

ועוד להיות מצוין

ושום עכבר לא יעזור לך לכוון יותר טוב

פורסם
  • מחבר

לא ממש יש הבדלים בין כל העכברים מבחינת תנועה ודיוק למרות שאפשר להיות סוס עם כל עכבר

פורסם

המיקרוסופט החדשים מצויינים גם כן... אני קניתי mx500 .. ואני מרוצה עד הגג..ואם הייתי קונה עכשיו עוד אחד הייתי קונה עוד MX ולא מיקרוסופט..

ומוזר שאני עונה לך והודעה אחרי זה אתה שואל דברים שכבר עניתי עליהם..

פורסם

fUnc pad ללא ספק הכי טוב.. אבל לא נראה לי שיש לו את זה במלאי.. אולי אבל הוא כן יכול להשיג.. אני את שלי קניתי ממנו אז שהוא הביא את הראשונים..

פורסם
  • מחבר

יש עכברים של razor עם 1000dpi

זה יותר טוב מההלוגיטק או שאני לא ירגיש בזה בגלל של mx יש צורה יפה והא נראה לי ממש נוח ואני כבר סגור על לקנות את הדגם החדש שבא עם

func

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים