פורסם 2019 באוגוסט 66 שנים שלום לכולם, לצערי לאחר עדכון ווינדוס נותר לי בכונן C רק 9 G , איך מוצאים היכן הגורם לחסימה הזו? - רוקנתי TEMP וקבצי אינטרנט ואפילו קבצי עדכון ישנים, וזה לא מזיז כלום. - הרצתי אנטי וירוס נוד 32 מעודכן על ה C ולא נמצא דבר. האם יש עוד מה לעשות? היכן? ממש אי אפשר לעבוד בצורה זו. אינפורמציה על המערכת : מעבד I7 6700K זיכרון RAM 32 G כונן SSD 250 G WIN 10 תודה מראש לפותרים.
פורסם 2019 באוגוסט 66 שנים אני ניקיתי ככה 29 ג'יגה!!! (מאפיינים של כונן C - ואז DISK CLEANUP) מיקרוסופט ממש הגזימו עם העדכון האחרון נערך 2019 באוגוסט 66 שנים על-ידי Gimel
פורסם 2019 באוגוסט 76 שנים מחבר תודה על התגובות , אבל כבר עשיתי זאת וחזרתי על הפעולה, ועדיין 13 G פנויים בלבד, שמתי לב שתיקיית משתמשים מכילה 32 G למרות שיצרתי הפנייה של התיקייה הזו לכונן D שהוא כונן פיזי אחר ורגיל. אין לי מושג מה ניתן למחוק שם או איך אפשר להעביר בבטיחות את כל התוכן לאותה תיקייה בכונן השני. מישהוא יודע איך?
פורסם 2019 באוגוסט 76 שנים או קיי תוריד את התוכנה הזו מכאן - https://www.jam-software.com/treesize_free/ היא תראה לך מה נמצא היכן. תחליט בעצמך מה כדאי למחוק ומה כדאי להעביר ולהיכן. לפעמים צריך לעשות בעצמך את אשר צריך להיעשות ! נערך 2019 באוגוסט 76 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 באוגוסט 76 שנים מחבר תודה רבה, חפרתי בהגדרות מחשב/ איחסון וגיליתי שבמשתמש שלי בתיקיית USERS, ישנם 31 G בלחיצה על השורה הגעתי לשולחן עבודה נוסף, מעין מראה של שולחן העבודה הרגיל האורגינלי. כמובן מחקתי שם כל מה שכבר לא נדרש וקיבלתי 46 G נקיים. מדאיג אותי שהעדכון האחרון יצר שיכפולים של מחיצות שונות וזה לא וירוס וגם לא דומה בדקתי בכל התוכנות מכל הסוגים עם העדכון האחרון. כמו-כן, ראיתי שהווינדוס מקצה 26 G למצב שינה. אני לא צריכה את זה, איפה מנקים את ההגדרה הזאת?
פורסם 2019 באוגוסט 76 שנים בבקשה. לפני כן, כדאי ליצור נקודת שיחזור. https://www.itsupportguides.com/knowledge-base/windows-10/windows-10-how-to-reduce-hibernate-hiberfil-sys-file-size/
פורסם 2019 באוגוסט 76 שנים מחבר עוד נסיון: ישנה מחיצה סמויה של windows עם סימן דולר, האם מותר לגעת בה? וגם מחיצת msocashe האם מותר לנקות אותה? צרפתי תמונת מסך.
פורסם 2019 באוגוסט 76 שנים אני מציע לעצור כאן. תני לחלונות לרוץ יומיים שלושה, תראי מה קורה. ותעשי שוב ניקוי כונן כולל קבצי מערכת. בכל זאת, כבר יש שיפור לא מבוטל.
פורסם 2019 באוגוסט 76 שנים היא תתרוקן עם ניקוי כונן >קבצי מערכת.(עריכה : לאחלאחר חודש מיום העדכון ) אפשר גם ידנית. זה כמובן אחרי שמוודאים שהכל פועל כשורה אחרי העדכון. אחרת, אין אפשרות ל - ROLLBACK. נערך 2019 באוגוסט 76 שנים על-ידי napoleon45
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.