עבור לתוכן

אין תצוגה אחרי שווינדוס עולה

Featured Replies

פורסם

היי,

 

כפי שכתוב בכותרת מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך ישן (כלומר המעבד הוא i3 8100 אבל הכרטיס מסך הוא AMD HD6870)

עם הכרטיס המובנה של אינטל הכל עובד פיקס, עם הכרטיס של AMD זה עובד סבבה ב- SAFE MODE או כשהוא DISABLED (קרי בלי דרייברים של AMD בתכלס) וכמובן שרואים הכל לפני שהווינדוס עולה.

ניסיתי להתקין דרייברים מחדש נקי וכו' באמצע ההתקנה של הדרייברים (אחרי הניקוי המלא עם התוכנה שלהם שמסירה נקי והכל) המסך שוב פעם ניהיה שחור וזהו.
אני לא נמצא בארץ ואני עוזר לבעלי המחשב מרחוק אבל הדרכתי אותם עד כה בכל תהליך האבחון. לא רוצה לסבך אותם עם להביא עוד כרטיס מסך כרגע רק בשביל הבדיקה (כי הרי זה מה שאני הייתי עושה) אם אפשר להמנע מזה מהסיבה הזו.
האם יש לכם עוד רעיון למשהו תוכנתי שאפשר לעשות? (ניסיתי גם דרייבר בטא חדש יותר מ-2006)
או שפשוט עבר זמנו ולהגיד להם לקנות משהו אחר משומש? (אין להם המון כסף, לכן גם הכרטיס מסך ישן כי הבאתי להם אותו חינם בזמנו)

 

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר
ציטוט של multicore

הם חייבים GPU חיצוני?

 

הילד סוג של גיימר (אם כי הוא צעיר יחסית)

אז חייבים זה עניין יחסי אתה יודע זה מותרות חח

מן הסתם במקרה הכי גרוע הם ישתמשו ב- igpu.

אני תוהה אם הבעיה תוכנתית או חומרתית ואם היא חומרתית אני תוהה אם זו בעיה בלוח אם או בספק או בכרטיס מסך(?)

פורסם

בן: "אמא, אבא, יש לי משהו חשוב לספר לכם..."

אמא ואבא יושבים מודאגים ומחזיקים ידיים.

בן: "אני גיי-מר."

 

ועכשיו ברצינות:

על פי מה שתיארת, הכרטיס מסך כנראה קרוב למות.

השאלה מה הילד רוצה לשחק ומה התקציב?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של multicore

בן: "אמא, אבא, יש לי משהו חשוב לספר לכם..."

אמא ואבא יושבים מודאגים ומחזיקים ידיים.

בן: "אני גיי-מר."

 

ועכשיו ברצינות:

על פי מה שתיארת, הכרטיס מסך כנראה קרוב למות.

השאלה מה הילד רוצה לשחק ומה התקציב?

 

תראה הוא צעיר יחסית ואני מנסה לחשוף אותו לאט לאט ובעיקר להתאים את הדברים לחומרה ולגיל.

אני מבין בחומרה ככה שלקנות כרטיס זו לא בעיה בתכלס זה או לקנות איזה 1060 משומש מחו"ל

או לקנות בארץ משהו דומה משומש.

אם לא (והם מעיפים לקנות חדש בשביל השקט הנפשי אבל התקציב לא מאד גבוה) אז אולי הם יגרדו כסף ואז זה כנראה ילך לכיוון של 1650.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים