עבור לתוכן

קצת מודינג... לפלאפון... תמונות ! (עמוד 2)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זאת מצלמה עם פיצול אישיות, בבוקר רואים בה מצויין, כמו דיגיטילית של 0.3 מגה פיקסל, אבל בלילה רואים איתה זוועה...

פורסם

יאללה עכשיו למחשב ;) ;D

פורסם

ממש צביעה טובה.

אם כאלה ביצועי צביעה, למה לא לצבוע את המחשב?!?!?!?!

פורסם

מהטלפון עברת למחשב??!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תן לבנאדם למצות את הכיף שהוא עשה על הטלפון אח"כ דבר איתו על המחשב! :);)

פורסם

בד"כ עושים מודינג למחשבים.. ;)

פורסם
  • מחבר

אם אני צובע את המחשב זה אומר להשבית אותו לאיזה יום-יומיים, אחי הקטן יטפס על קירות...

בהזדמנות כשכולם יעופו לי מהבית לכמה ימים אני יעשה פה כמה דברים קטנים...

מודינג למחשב, מודינג לחדר ;D מודינג לכל דבר שיראה לי משעמם...

פורסם

סבבה...אל תשכח לעדכן אותנו ;)

פורסם

מודינג לחדר??? אתה מיתכוון צביעה וכאלה?

פורסם

יש לי שאלה: הרבצתי לילד שמן שיושב לפני וכל השיעור זורק הערות מעצבנות ונשברה האנטנה של הפלאפון שלי, האם זה מודינג? ;)

עשית עבודה יפה עם הצבע, ושיהיה לך בהצלחה בבגרות במתמטיקה שלי מתחילה עוד שלוש שעות, עשיתי כבר 3 מתוך 5 :)

ויותר חשוב שיהיה לך בהצלחה בפיסיקה... (מתמטיקה יש מועד ב' שאני בונה עליו מאוד כי אני לומד רק לפיסיקה עכשיו...)

פורסם

יש לי שאלה: הרבצתי לילד שמן שיושב לפני וכל השיעור זורק הערות מעצבנות ונשברה האנטנה של הפלאפון שלי, האם זה מודינג?  ;)

עשית עבודה יפה עם הצבע, ושיהיה לך בהצלחה בבגרות במתמטיקה שלי מתחילה עוד שלוש שעות, עשיתי כבר 3 מתוך 5  :)

ויותר חשוב שיהיה לך בהצלחה בפיסיקה... (מתמטיקה יש מועד ב' שאני בונה עליו מאוד כי אני לומד רק לפיסיקה עכשיו...)

זה בער מודינג, המושג מודינג זה לשנות משהו, ואתה שינתה את הפלאפון (חסר אנטנה) אז זזה מודינג.

ואיך זה שהוא זורק הערות מעצבונת יכול לשבור את הפלאפון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים