פורסם 2019 ביולי 316 שנים אני מחפש מארז atx לפי סדר עדיפות: 1.מקום לרידאטור aio עליון מרווח של 55mm לפחות 2. פילטר סינון לכל המאוורים 3. מאווררים מקדימה מלעמלה וכמובם וכמובן מאחור 4.מאוורר מהצד 5. מארז שקט 6. מקום לכונן / שליטה מהמארז על מהירות המאווררים כל השאר כמו rgb/חלון, שרוול לספק, או כל דבר שמוסיף ליופי לא מעניין נערך 2019 ביולי 316 שנים על-ידי mordydd91
פורסם 2019 ביולי 316 שנים יש לי את ה-Define R5 של Fractal Design שעונה על כל הסעיפים שלך ואני יכול להמליץ עליו בחום. מאפשר התקנה בחלק העליון של רדיאטור 55ממ בדיוק, פילטרים מלפנים ובתחתית לכל אורך המארז, יש מקום לשים מאוורר בדופן, עם דלת בחזית וחומר מבודד רעשים בדפנות, מתג שלושה מצבים בחזית לשליטה בעד שלושה מאווררים, ושני מפרצי 5.25" במידה וזה לא מספיק.
פורסם 2019 ביולי 316 שנים מחבר ציטוט של GreenGlob יש לי את ה-Define R5 של Fractal Design שעונה על כל הסעיפים שלך ואני יכול להמליץ עליו בחום. מאפשר התקנה בחלק העליון של רדיאטור 55ממ בדיוק, פילטרים מלפנים ובתחתית לכל אורך המארז, יש מקום לשים מאוורר בדופן, עם דלת בחזית וחומר מבודד רעשים בדפנות, מתג שלושה מצבים בחזית לשליטה בעד שלושה מאווררים, ושני מפרצי 5.25" במידה וזה לא מספיק. עזרת לי מאד תודה ראיתי שיש שליטה במאווררים , זה נמצא בתוך המארז? או מחוץ?? אתה יכול לצלם איך זה נראה? נערך 2019 ביולי 316 שנים על-ידי mordydd91
פורסם 2019 ביולי 316 שנים ציטוט של mordydd91 ראיתי שיש שליטה במאווררים , זה נמצא בתוך המארז? או מחוץ?? אתה יכול לצלם איך זה נראה? זה נראה די פרוביזורי, יש לציין. בביקורות בקושי מתיחסים לזה. הנה מה שהצלחתי להשיג - אבל חוץ מזה, זה באמת מארז טוב מאוד. לפחות היה בזמנו, אי שם ב - 2015.
פורסם 2019 ביולי 316 שנים אתה יכול לראות כאן ב - 2:37 את אחד הבוררים מבצבץ בחלק האחורי. https://www.youtube.com/watch?v=SRZIdbdcIiU ככה זה היה פעם.
פורסם 2019 ביולי 316 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 אתה יכול לראות כאן ב - 2:37 את אחד הבוררים מבצבץ בחלק האחורי. https://www.youtube.com/watch?v=SRZIdbdcIiU ככה זה היה פעם. משום מה לא התחברתי אליו כל כך, מעדיף mesh מקדימה ולא כניסת אוויר דרך תעלות קטנות ובלי זכוכית, איפה הימים שהיו שמים מאורר מהצד??? ואי אפשר להשיג אותו כבר.. אף אחד לא מוכר אותו נערך 2019 ביולי 316 שנים על-ידי mordydd91
פורסם 2019 ביולי 316 שנים תראה.... מארז זה באמת הרכיב הכי אמוציונלי במחשב. "אוהב", "מתחבר", "בא לי בטוב", "מגניב" וכו' 😊 עכשיו, נשאר "רק" למצוא אחד שגם טוב. Mesh בא בדרך כלל ללא הפילטר. יש דווקא מארז עם mesh מקדימה, לך תזכור איך קראו לו .... בקיצור, משימה לא קלה לפניך ....
פורסם 2019 ביולי 316 שנים ציטוט של napoleon45 לך תזכור איך קראו לו .... אז הנה, Jabberwock, זכרת ....
פורסם 2019 ביולי 316 שנים עוד משהו בסגנון - https://www.coolermaster.com/catalog/cases/mid-tower/mastercase-h500/
פורסם 2019 באוגוסט 16 שנים רק קח בחשבון שאם זה מארז עם mesh מקדימה שקט הוא לא יהיה (אלא אם כל המאווררים יהיו חרישיים). כמובן שרעש זה סובייקטיבי ולכל אחד מפריע רמות שונות אבל אם ציינת את זה אני מניח שזה משהו שכן מפריע לך.
פורסם 2019 באוגוסט 56 שנים ציטוט של mordydd91 משום מה לא התחברתי אליו כל כך, מעדיף mesh מקדימה ולא כניסת אוויר דרך תעלות קטנות ובלי זכוכית, איפה הימים שהיו שמים מאורר מהצד??? ואי אפשר להשיג אותו כבר.. אף אחד לא מוכר אותו כמה הבהרות: - ניתן להשיג אותו, בלי זכוכית ועם מקום למאוורר בצד. - החיבורים למאווררים נמצאים בפנים מן הסתם אבל בורר המצבים נמצא בחזית, מאחורי הדלת. אני לא מצליח לחשוב על מארז אחר שבו לא תצטרך להתפשר על אחת הדרישות שציינת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.