פורסם 2019 ביולי 296 שנים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו עבור יוטיוב וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? מסך, עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בעוטף נייד בכל מקום. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מהר ככל האפשר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב בעיקר עבור עריכת וידיאו לערוץ יוטיוב שפתחתי, אשמח לשחק בו גם כן. משלם במזומן.
פורסם 2019 ביולי 296 שנים מחבר זה הסביבה שאני מכיר, השכן שלי עובד עם אינטל ואם יהיו לי בעיות כל שהן הוא יוכל לעזור לי בזה.. הוא לא מתמצא בסביבה של רייזן בכלל
פורסם 2019 ביולי 296 שנים ציטוט של FarRainz RUSH האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? מסך, עכבר ומקלדת צריך גם מסך, קיריל.
פורסם 2019 ביולי 296 שנים ציטוט של FarRainz RUSH השכן שלי עובד עם אינטל אז תנסה לרכוש דרכו מעבד+לוח אם. שאר המפרט תתן ל-TMS.
פורסם 2019 ביולי 296 שנים ציטוט של Jabberwock אז תנסה לרכוש דרכו מעבד+לוח אם. שאר המפרט תתן ל-TMS. אכן אופציה משתלמת
פורסם 2019 ביולי 296 שנים מה משתלם?? הוא בסך הכל ציין ששכן שלו עובד על מערכת דומה מבוססת אינטל, ושאינו מתמצא ברייזנים, הוא מעולם לא אמר שהוא עובד בחברה או דילר שלהם....
פורסם 2019 ביולי 296 שנים ציטוט של ae bd מה משתלם?? הוא בסך הכל ציין ששכן שלו עובד על מערכת דומה מבוססת אינטל, ושאינו מתמצא ברייזנים, הוא מעולם לא אמר שהוא עובד בחברה או דילר שלהם.... נכון, בתכל'ס זה מה שאמר / כתב.
פורסם 2019 ביולי 296 שנים ציטוט של ae bd הוא בסך הכל ציין ששכן שלו עובד על מערכת דומה מבוססת אינטל, ושאינו מתמצא ברייזנים אז זה לא רלוונטי. לפיכך עדיף מערכת מבוססת רייזן.
פורסם 2019 ביולי 296 שנים ציטוט של Jabberwock לפיכך עדיף מערכת מבוססת רייזן לא בטוח, כי - ציטוט של FarRainz RUSH עריכת וידיאו עבור יוטיוב יש מצב שעם QS יהיה יותר כדאי. וגם בגיימינג לא יפסיד.
פורסם 2019 ביולי 296 שנים מחבר השכן יכול לעזור אך אני תופס אותו פעם בחודש כי הוא מרבה בטיסות. כרגע בחול לכן שואל פה. אשמח לעזרה חברים
פורסם 2019 ביולי 316 שנים מה יש לעזור, זה לא שאתה צריך לבחור בין לwindows ללינוקס, זה לא שצריך פה טיפולים תקופתיים כמו מנוע מידי פעם, יש מעבד וזהו, אין מה להבין, מה שכן הוא יכול להחרים אותך בגלל שערקת למתחרים
פורסם 2019 ביולי 316 שנים ציטוט של FarRainz RUSH השכן יכול לעזור אך אני תופס אותו פעם בחודש כי הוא מרבה בטיסות. כרגע בחול לכן שואל פה. אשמח לעזרה חברים אז מעבד אינטל , סופי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.