עבור לתוכן

שלום לכולם. האם אלו תסמינים של עדכון ביוס שלא הצליח???

Featured Replies

פורסם

יש לי את הלוח אם הנ"ל:

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400V-L.htm

עידכנתי ביוס לפי הספר כמו שאומרים (וזו לא פעם ראשונה) בכל אופן הכל הצליח, ואפילו העלתי מחדש את המחבש, הפעלתי את הFAIL SAFE כמו שמבקשים ושוב עשיתי ריסטרט, נכנסתי שוב לביוס ואמרתי לעצמי :בוא נחזור לOC אז העלתי את הFSB מ100 (זה מתאפס, למרות ששלי על 166 זה חוזר ל100) ל183 ואת הזכרונות העברתי לAUTO שמרתי ועשיתי שוב ריסטרט ופתאום... כלום לא עולה אלא עושה צליל מוזר ומעצבן. לא משנה כמה פעמים עשיתי ריסטרט זה עדיין אותו הרעש, ולא עולה כלום. מה עושים???

אגב לפי מה שראיתי במדריך, הלוח שלי לא תומך בעוד צ'יפ של ביוס. אז אני קצת תקוע!

למרות שאני לא חושב שהעדכון לא הצליח. כבר ראיתי את מספר העדכון לאחר הריסטרט הראשון. F7. משהו מוזר?!

פורסם

הסר דאגה מלבך...גש פיזית ללוח לבצע CLEAR CMOS יש על הלוח שלך בסביבות הבטריה jumper כזה שמאפס את הביוס.. חפש בספר של הלוח.. תאפס את הביוס לפי הספר תפעיל את המחשב ותעדכן את הביוס שוב...

פורסם
  • מחבר

האם הכוונה לזה?

Please refer to the manual to set all jumpers to default and then clear CMOS.

There are steps to teach you how to take off the on-board battery to leak voltage to clear CMOS.

1) Turn off power.

2) Remove the power cord from MB.

3) Take out the battery gently and put it aside for about 10 minutes or longer. (Or you can use a metal object to connect the two pins in the battery holder to make them short-circuited.)

4) Re-insert the battery to the battery holder.

5) Connect power cord to MB again and turn on power.

6) Press F1 to enter BIOS and load fail-safe defaults setting.

7) Save changes and reboot the system.

פורסם

כן.

לפעמים יש לוחות שיש עליהם ג'אמפר שעושה את הפעולה הזאת, אבל לא בכל הלוחות יש את זה, ואם אין אז צריך להוציא את הסוללה ולעשות את מה שכתבת.

מסתבר שאצלך אין ג'אמפר וצריך להוציא סוללה

פורסם
  • מחבר

יופי, הכל עובד!!!!!!!!! ;D אני כותב מהמחשב שלי. עכשיו שאלה קטנה. המחשב עולה ולפי מה שראיתי הוא גם על הגירסא האחרונה של הביוס, אבל הוא על מהירות FSB100. האם יש צורך בעדכון מחדש של הביוס? או שאפשר לעלות את הFSB ל166 כמו שזה צריך להיות ללא חשש?

פורסם

תעלה... אם זה נתקע שוב תעדכן שוב... בהצלחה.

פורסם

אני מניח שהמעבד שלך אמור לעבוד ב BUS של 166MHz (אפקטיבי 333MHz).

העובדה שהלוח קובע לך BUS של 100MHz ולא 166MHz אומרת אחד מ-2 דברים:

1. ישנם 2 כפתורי DIP על הלוח, שלהם 2 מצבים לקביעת ה BUS - ל 100MHz ואוטומטי. אצלך הם כנראה על 100MHz (ברירת המחדל של הלוח). תשנה ל Auto והלוח אמור לזהות את המעבד שלך בדיוק.

2. יש בעיה בלוח/BIOS/מעבד שגורמת לזיהוי שגוי של המעבד. מכיוון שכבר עדכנת את ה BIOS, הבעיה היא כנראה לא ממנו.

בכל מקרה - אם המעבד שלך אמור לעבוד ב 166MHz, אין שום סיבה בעולם שתעבוד ב 100MHz (הלוח תומך, בדקתי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים