פורסם 2004 במאי 3121 שנים מה ההבדל בין הגדלים האלו 10' 18' וכ"ו? איך אני יודע מה מתאים לצריכים שלי מבחינת מידות? והאת האם הם עד כדי כך משפרים את זרימת האוויר?http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1101_630_1120
פורסם 2004 ביוני 121 שנים קודם כל זה ישפר לך את זרימת האוויר במארז ודבר שני זה שהוא מותאם להארד דיסק כפול והשני זה לפלופי cd וכ....
פורסם 2004 ביוני 121 שנים 10" זה אומר עשרה אינצ'ים. אינצ'=2.54 ס"מ. סה"כ כל כבל של 10" שווה ל25.4 ס"מ. או לסיכום, זה מציין את האורך של הכבל. וכמו שנאמר מעלי, ככל שיש פחות כבלים בתוך המארז, זרימת האויר במארז תשתפר.
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מחבר אה, אני מבין. זה בעצם כבל שמתחבר לספק וממנו להארד דיסק פולופי ולCD? כי כמות החוטים הגדולה שלי יוצאת דווקא מהספק ומש זה מתפצל מולוקס אחד הול להארד דיסק ואז יציאה אחרת של הספק הולכות לפלופי ולCD. אז החוט הזה מתחבר לאן? ומחליף מה?
פורסם 2004 ביוני 121 שנים הכבלים האלו באים להחליף את כבלי הIDE, שמחוברים בין הלוח אם לכוננים. בשביל לסדר קצת את הבלגן בכבלים של הספק יש את הVantec Sleeving Kit, שהם שרבולים שמתלבשים על הכבלים, ובעצם נותנים קצת סדר במארז. ככה זה ניראה (מתוך הביקורת של pctip):
פורסם 2004 ביוני 121 שנים הם יעשו את העבודה, אתה יכול לאחר מכן להוסיף איזולירבנד, ולקבל תוצאה יפה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.