עבור לתוכן

רוצה להתקין שני ספקים במחשב ויש לי שאלה !!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 480 וואט... והוא לא מספיק חזק למחשב שלי בגלל שיש לי 7 מאווררים במארז + 9800XT ועוד כל מיניי מודים במארז והבעיה שנגיד שאני שם מתח של מעבד למשל על 1.800 אז הוא מביא לי 1.720 למשל... ( ופעם לפני כל המודים והמאווררים זה לא היה ככה ההפף הוא היה מראה יותר ממה שהייתי אומר לו )

ועכשיו לבעיה...

הספק מקבל את המתח מהשקע בקיר אבל מקבל פקודה להידלק מהלוח ואני חייב לדעת איזה מהחוטים של הספק זה החוט שמקבל את הפקודה !! כי לחבר גם אותו לכפתור הדלקה של המחשב...

ועם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כדי שאני לא יסתבך יותר מידיי זה יהיה סבבה... תודה רבא :)

פורסם

אתה צריך לקצר את הספק המשני כדי שהוא יהיה דלוק תמיד ויהיה תלוי בראשון, אתה עושה את זה ע"י גישור בין 2 חוטים בחלק שאמור להתחבר ללוח, לא זוכר את הצבעים שלהם...

אח"כ אתה מחבר את 2 הירוקים של 2 הספקים וזהו - ברגע שתפעיל את המחשב - הספק הראשון ידליק את השני ואותו דבר כשתכבה את המחשב - הראשן יכבה את השני.

פורסם
  • מחבר

מה שאני חשבתי לעשות זה ככה...

להוציא חוט חשמל מהספק הראשי ( החוט שאמור להדליק את המסך... ) ולחבר אותו לכניסת חשמל של הספק המישני ואת המסך לחבר ישירות לחשמל ולחברגג את שני הירוקים ביחד... זה יספיק כדי שהוא ידלק + יכבה ???

בקשר לחוט הירוק רשום PS-ON וכל שאר החוטים זה בתחים שונים... אבל יש עוד חוט אחד בצבע אפור שרשום שהוא P.G יש למישהו מושג מה זה ואם אני צריך לגשר גם אותו עם הספק הראשי ??

פורסם

אתה יכול להוציא את היציאה של המסך לספק ולחבר את המסך ישר לחשמל

(המסך לוקח די הרבה חשמל)

אולי בסוף אפילו לא תצטרך עוד ספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים