פורסם 2019 ביולי 146 שנים שלום לכולם אני משתמש בתוכנה אפטר אפקטס ושאני מנסה להגיע אל הכלי של הpuppet זה עושה לי שגיאה כזאת נערך 2019 ביולי 146 שנים על-ידי D.a.y.c.computer
פורסם 2019 ביולי 146 שנים מחבר יש לי עוד שאלה שהחלטתי לא לפתוח עליה דיון חדש יש לי after effects 2019 והורדתי גרסה קצת ישנה של handy seamless transitions העתקתי את התיקיה ששמים support flies נכנסתי לאפשר אפקט וזה עדיין לא מציג לי את הhandy seamless transitions מה עושים?
פורסם 2019 ביולי 196 שנים ציטוט של napoleon45 https://www.youtube.com/watch?v=4dvD2HTPWPo בהצלחה אין שום תיקייה בשם After effects.lod
פורסם 2019 ביולי 196 שנים ציטוט של D.a.y.c.computer יש לי עוד שאלה שהחלטתי לא לפתוח עליה דיון חדש יש לי after effects 2019 והורדתי גרסה קצת ישנה של handy seamless transitions העתקתי את התיקיה ששמים support flies נכנסתי לאפשר אפקט וזה עדיין לא מציג לי את הhandy seamless transitions מה עושים? הגרסה החדשה 2019 עברה שדרוג למנוע, המון פלאג-אין ישנים לא נתמכים אפילו של BORIS EFFECTS. אל תסיר עדיין את הגרסה הקודמת אני עובד עם שניהם.
פורסם 2019 ביולי 196 שנים מחבר ציטוט של urib הגרסה החדשה 2019 עברה שדרוג למנוע, המון פלאג-אין ישנים לא נתמכים אפילו של BORIS EFFECTS. אל תסיר עדיין את הגרסה הקודמת אני עובד עם שניהם. יש לי אפשרות לחזור after effects 2018 זה כדאי?
פורסם 2019 ביולי 196 שנים ציטוט של D.a.y.c.computer יש לי אפשרות לחזור after effects 2018 זה כדאי? השיפור בגרסה 2019 בעיקר Mask tracking בעזרת מוקה, וכמובן גולת הכותרת ריטוש בעזרת content aware fill. אבל אין בעיה שהגרסאות יעבדו יחד.
פורסם 2019 ביולי 226 שנים מחבר שלום חזרתי לגרסה של 2018 וזה עובד מצויין כולל זה שהpuppet עובד ומציג לי את הhandy seamless transitions. אני חושב ש2018 עדיף יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.