פורסם 2019 ביולי 146 שנים שלום, מדובר במחשב בן שנה וחצי שנרכש מטיאמאס. לאחרונה החלה תופעה כזו - משתמש רגיל במחשב, מבצע כיבוי דרך התחל->כיבוי. והולך לישון. בבוקר במחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה, הנורה האדומה בעכבר שמחובר למחשב דולקת, הנורות הצהובות במקלדת שמחוברת למחשב גם דולקות. משמע חשמל כן מגיע למחשב. אבל לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה. פשוט נשאר דומם. ככה למךש מספר שעות אני נשאר חסר אונים עד שפתאום המחשב נדלק. בשעות שונות של היום. הוא יכול גם לא להידלק כלל. החלק השני והכי מעניין בסיפור, המחשב תחת אחריות של טיאמאס לעוד שנה וחצי. ברגע שאני מכניס את המחשב אליהם לבדיקהב הם מחברים אותו לחשמל והוא נדלק מיידית. גם לאחר עשרות כיבויים והדלקות. ולא יודעים מה הבעיה ובמה לטפל. בקיצור אתם יכולים לצחוק כי גם אני כבר לא התאפקתי. מה הקטע של המחשב הזה הוא רדוף רוחות?? למישהו יש רעיון? נערך 2019 ביולי 146 שנים על-ידי avimorde
פורסם 2019 ביולי 146 שנים לא רוחות ולא שדים. תקנה בירה ולך לבקר את השכן. תבקש לבדוק את המחשב אצלו. או עוד יותר טוב, מישהו בכלל בבניין אחר. רוב הסיכויים שמשהו לא תקין במערכת החשמל, וספק הכח במחשב רגיש יותר מהקומקום שבמטבח.
פורסם 2019 באוגוסט 16 שנים מחבר גם אצל השכן המחשב לא נדלק. וכל המגעים הדוקים ומחוברים הייטב. התקלה חזרה הבוקר
פורסם 2019 באוגוסט 16 שנים זה מסוג הדברים שקשה לעלות עליהם, בטח מרחוק. כרגע אין לי שום כיוון להמליץ עליו.
פורסם 2019 באוגוסט 16 שנים בדיוק העפתי לקיבינימט ספק כוח שהיה בעייתי. לא היה נדלק אבל בתזוזה כן. הייתי לוקח מפוח או פן לכיוון המאוורר האחורי של הספק ותוך כדי לחיצה על מקש ההפעלה בשביל לגרום לו "להתניע" טוב עשה את שלו, אנטק 550HE NEO מ-2006 אולי זה הסנריו גם אצלך נערך 2019 באוגוסט 16 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2019 באוגוסט 16 שנים באמת הזוי,הייתי מפרק את הפנל הקדמי ולוחץ ישירות על כפתור ההדלקה,אולי משהו בכפתור של המארז רופף או לא תקין,בנוסף הייתי מחבר את המחשב לספק כוח אחר ותקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.