עבור לתוכן

SVHOST.EXE

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שמדובר בוירוס או משהו כלשהו שנכנס למחשב.... אם מישהו יביא לי את הלינק להורדת התוכנה שמעיפה את הדבר הזה אני אשמח מאוד תודה!

פורסם

בדיוק תיקנתי מחשב שהיה נגוע בזה...

הדבר המרגיז הזה כל הזמן מאמץ את המעבד וסוגר את התוכניות שאני פותח, אז לא היה מוצא אלא לפרמט...

פורסם
  • מחבר

שיוווווווווווו אז מה אני עושה עם זההה!!???? אני יודע שיש דרך להעיף את זהה!!

פורסם

לי זה סגר כל מיני תוכניות אז לא יכלתי להפעיל אנטי וירוס אבל אם זה לא סוגר לך אז תעדכן אותו ונסה ככה.

חפש גם באתר של סימנטק

פורסם

זה לא

svchost.exe??

ובאמת איך מורידים את זה....לא יודע עם זה וירוס..אבל זה לא נראה משהו הכרחי...

אבל אמרו לי פעם שזה חשוב...

אבל אחר כך ראיתי מחשב של בן דוד שלי ואצלו לא היה הקובץ הזה

פורסם

SVCHOST זה קובץ מערכת ויש אותו לכולם. הבעיה כאשר וירוס מתחזה ל-PROCESS הזה וגורם ל-100% CPU USAGE. תריץ בדיקה נגד וירוסים.

לדעתי זה SASSER/BLASTER או שאריות שלו.

פורסם

יש ויש, אני זוכר שהיה לי את זה פעם מזמן במחשב הישן והעפתי את זה.

יש את ה SVCHOSTS שזה חלק מהמערכת שלה WINDOWS ויש את ה SVSHOSTS שהוא כן וירוס ואם אני לא טועה

אז הוא יכול לפפעמים להתחזות לל "SVCHOSTS".

עכשיו אם אני לא טועה אז זה זהף

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.sdbot.html

בכל מקרה תריץ חיפוש כי דיברו על זה כמה פעמים ואני זוכר שאני עוד שאלתי על זה לפני ממש הרבה זמן ושם יש את הלינק המדוייק להוספה!

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

שיווו איזה מעצבן זה.... זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בזה. בכל אופן סרקתי את המחשב ולא מצא כלוםם. אני משתמש ב-mcaffe security והכל מעודכן...

אין דרך פשוטה להעיף את זה?

פורסם

סרוק אם TDS תעדכן קודם ובטוח ימצא

פורסם
  • מחבר

סרקתי עם האנטי וירוס ולא מצא.... ועם TDS והוא לא מצא כלום!

הקטע שהוא לא פועל ברקע עכשיו,ולפי מה שראיתי TDS בודק את מה שפועל ברקע ולא את הקבצים במחשב. או שהוא מחפש בכל מקום?

בכל אופן לא יודע אולי העפתי את זה איכשהו עם AD-AWARE או דרך הרגיסטרי לא יודע.... או שבכלל זה לא היה הוירוס אלא משהו אחר!?

*******עריכה****** מצאתי איך לסרוק עם TDS את כל המחשב ועכשיו אני סורק נהיה מה יהיה...מקווה לטוב ;D

פורסם

האם עדכנת TDS לפני שסרקת? אם לא אז כדאי לך לעדכן ואולי זה ימצא משהו

מתי שאתה מעלה אותו הוא בודק תקבצים שרצים ברקע אבל אפשר גם דרך התפריט שיסרוק כוננים שלמים

פורסם
  • מחבר

כן אחי עידכנתי ועשיתי לו שיסרוק את כל המחשבים כולל הכוננים! תודה על העזרה...

עכשיו הוא סורק.

פורסם

MaSTeR NaRGiLa - חבל שפירמטת בטוח היית יכול לסדר את זה אם היית מעלה תוינדוס במצב בטוח

לא ממש איכפת לי ת'אמת, לא מחשב שלי ואין לי ז*ן להתחיל להסתבך עם זה יותר מדי. גם ככה זו עבודה התנדבותית ועוד יושבים לי על הוריד עם זה, Fuck'em.

פורסם

הייתי ממליץ לך לעשות חיפוש בגוגל עם שם הקובץ.

אני בטוח שתמצא אנשים עם הבעיה הזאת עם פתרונות כיצד להסיר את המטרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים