עבור לתוכן

איך המאורר 120mm Fan With sensor control

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להוסיף עוד מאוור מול המעבד וחשבתי לקנות את 120mm Fan With sensor control

מפנדה הוא עולה 55 איך הוא

אם הוא רעשני ???

האם יש לו כוח דחיפה של אוויר טובה???

מבקש את העזרה שלכם

פורסם

זה בדיוק המאוורר 120מ"מ שמגיע עם מארזי הקופמיוקייס 6A19, אם אני לא טועה הוא מיוצר ע"י חברת GlobeFan.

המאוורר לא רע בכלל, מסתובב על 1200RPM (לא יודע מה הספיקה שלו, אפשר לחפש באתר של היצרן. אני חושב שבסביבות 30CFM פלוס/מינוס אבל אל תתפוס אותי במילה). הוא לא רועש בכלל, אבל מצד שני המד טמפרטורה הזה כביכול שאמור לווסת את מהירות המאוורר לפי הטמפרטורה שהמד מרגיש לא עושה את העבודה שלו כלל. מספר לא מבוטל של אנשים העידו שהם דחפו אותו קרוב מאוד לעבד או מעל הארדיסק חם או חלק חם במחשב וזה לא ממש שינה את ה-RPM של המאוורר.

בשורה התחתונה, בשביל 55ש"ח המאוורר הזה לא רע בכלל. טובים ממנו עולים כבר באיזור ה-100ש"ח.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל 30CFM זה לא קצת מידי חברה כי זה יעמוד מול המעבד על הדלת זה ישפיע בכלל?

אה ועוד משהו מישהו יכול לשלוח לי לינק לדפים של שבלונות של מאורים כמובן של ה 120 ממ

פורסם

הוא הופיע לא מזמן באתר של ג'אב-טק והוא משהו כמו 60+ CFM, ממש לא 30!

מאוורר נחמד מאוד, אם אתה שוקל קנייה של מאוור לדעתי אנרמקס או טרמלטייק עדיפים, אבל תלוי גם בתקציב וגם בצרכים.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני תחלס רציתי לקחת את אנמרקס אבל לא היה להם אותו חברה במלאי לא נורא

הוא אני מאמין שהוא יתן לי ביצועים די טובים

פורסם

אני עכשיו מתכנן קניה+מודינג למארז, ואני קונה את של Tt הוא מאוורר מצויין(אם לא אכפת לך מקצת רעש),

אבל ניראה לי שהמאוורר הזה יספיק בהחלט!

פורסם
  • מחבר

גבר מה אני צריך את כול האולטרות האלה למה זה סתם תוספת בכסף אבל תודה על ההצעה

פורסם

הוא הופיע לא מזמן באתר של ג'אב-טק והוא משהו כמו 60+ CFM, ממש לא 30!

מאוורר נחמד מאוד, אם אתה שוקל קנייה של מאוור לדעתי אנרמקס או טרמלטייק עדיפים, אבל תלוי גם בתקציב וגם בצרכים.

תתחדש.

אני לא מסכים כל כך עם מה שאתה אומר למרות שאני לא חושב שאתה טועה וזאת מאחר ויש למאוורר הזה שתי גרסאות.

אתר הבית של מאוורר ה-120מ"מ של GlobeFan הינה: http://www.globefan.com/12025.htm

כפי שאפשר לראות יש שני סוגים למאוורר הזה, אני מדבר כמובן על הגרסה שצורכת 0.18ampere מאחר וזו הגרסה שמגיעה עם המארזים של cimpucase ואני די בטוח שזו גם הגרסה שמוכרים בפנדה (אלא אם כן שאלת אותם והם טוענים אחרת):

המאוורר הראשון שמפיק 30CFM ומסתובב בכ-1000RPM זהו המאוורר שמגיע עם המארזים של compucase וזה בדוק. הוא גם מפיק רעש בעוצמה של 21DB

אני די בטוח שזה גם המאוורר שמוכרים בפנדה.

בג'אב-טק כנראה מכרו את המאוורר שמתחת אשר מפיק 60CFM ומסתובב בכ-2000RPM, אבל מצד שני הוא גם מפיק רעש בעוצמה שעולה על 30DB!

אני לא יודע בדיוק מה מכרו בג'אב-טק כי לא בדקתי אבל לפי הנתון של הספיקה שכתב The Unknown מדובר על הגרסה שמרעישה הרבה יותר!

אני מציע לך להתקשר לפנדה או לשלוח להם מייל עם הלינק ושיגידו לך בדיוק באיזו גרסה מדובר אחרת אתה עוד עלול לסיים עם leaf blower בתוך המחשב ;)

פורסם
  • מחבר

אחי תודה על התגובה שלך

ואני יבדוק ויחזיר תשובה !!!!!

פורסם

אני לא מסכים כל כך עם מה שאתה אומר למרות שאני לא חושב שאתה טועה וזאת מאחר ויש למאוורר הזה שתי גרסאות.

אתר הבית של מאוורר ה-120מ"מ של GlobeFan הינה: http://www.globefan.com/12025.htm

כפי שאפשר לראות יש שני סוגים למאוורר הזה, אני מדבר כמובן על הגרסה שצורכת 0.18ampere מאחר וזו הגרסה שמגיעה עם המארזים של cimpucase ואני די בטוח שזו גם הגרסה שמוכרים בפנדה (אלא אם כן שאלת אותם והם טוענים אחרת):

המאוורר הראשון שמפיק 30CFM ומסתובב בכ-1000RPM זהו המאוורר שמגיע עם המארזים של compucase וזה בדוק. הוא גם מפיק רעש בעוצמה של 21DB

אני די בטוח שזה גם המאוורר שמוכרים בפנדה.

בג'אב-טק כנראה מכרו את המאוורר שמתחת אשר מפיק 60CFM ומסתובב בכ-2000RPM, אבל מצד שני הוא גם מפיק רעש בעוצמה שעולה על 30DB!

אני לא יודע בדיוק מה מכרו בג'אב-טק כי לא בדקתי אבל לפי הנתון של הספיקה שכתב The Unknown מדובר על הגרסה שמרעישה הרבה יותר!

אני מציע לך להתקשר לפנדה או לשלוח להם מייל עם הלינק ושיגידו לך בדיוק באיזו גרסה מדובר אחרת אתה עוד עלול לסיים עם leaf blower בתוך המחשב ;)

באמת נראה לכם שמאוורר 120 מ"מ דוחף רק 30CFM! לא נראה לי שזה אפשרי בכלל, זה ממש לא הגיוני.

ממש לא חושב שזה באמת מה שהוא דוחף, קשה מאוד להאמין.

פורסם

אכן, קיים מאוורר 120מ"מ אשר דוחף "רק" 30CFM.

אבל היתרון שלו הוא מן הסתם שהוא עושה זאת עם כמעט "אפס" רעש (יהיה יותר נכון לומר 21DB אבל כל כך שקט שצריך להפחית קודם כל את הרעש הסביבתי.

יש גם מאווררים של 120מ"מ אשר דוחפים 60CFM ומרעישים יותר, כ-30DB בדיוק כמו שמופיע בלינק שנתתי. אם הייתי מסתכל שם הייתי רואה שיש מספר דגמים.

הכל תלוי בזרם ובמתח שעוברים על הרכיב החשמלי בבסיס של המאוורר (מי שפתח מאוורר יודע על מה מדובר).

בקיצור, אפשר לייצר כל סוג של מאוורר שיסתובב בכל מהירות וייצור ספיקות שונות של אוויר כמובן שהתשלום יהיה בראש ובאורך חיים ארוך או קצר בהתאם למהירות.

הטריק הוא ליצור מאווררים שקטים שמסתובבים מהר ומפיקים ספיקה גבוהה עד כמה שניתן.

פורסם

לדעתי תקנה של אנרמקס אני יודע על בעיה עם הספקים כי גם אני מחכה לאחד...

זה בשביל המודינג שלי של חור בגג ל120ממ. אל תתפשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים