עבור לתוכן

יבואנים ומגירה (שתי שאלות בשתי נושאים שונים)

Featured Replies

פורסם

כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד:

1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד.

בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו...

2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח אתם מכירים עוד יבואנים, אז אני מפנה את השאלה אליכם: מישהו פה יודע שמות ומיקומים (ואם אפשר טלפונים) של יבואנים של חלקי מחשב שונים, בין אם AOPEN ASUS או CREATIVE, לא משנה מה, מה שיש לכם, תתנו.

תודה מראש,

ליאור

ד.א

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את כל החלקים ה'קטנים', כמו כבלי ATA וSCSI, פלאגים למינהם, חבילות של ברגים בגודל המתאים (מישהו יודע את הגודל בכלל, יש לזה מספר לא?) וכל הדברים האלה? (אני מדבר כמובן לחנות אז לקנות מחנות אחרת זה לא המטרה שלי, אני מתכוון ליבואן או יצרן בארץ..)

פורסם

יבואנים של מי אתה רוצה?

ומה אתה רוצה בדיוק? חומרה "רגילה" או חומרה לאנשים שמבינים?

אסוס היבואן הוא ליגד

יאמהה היבואן הוא אס.ג'י אלקטרוניקה

ויש לי עוד....... רק מה אתה צריך?

פורסם

אזטק - AOPEN GIGABYTE ATI

CRG-MAXTOR MICRON MIZUMI

טריפל.. סי - IBM YAMAHA PROMIS

טק דטה - SEAGATE

חיון-SAMSUNG INTEL

ליגד-DIGI ASUS ADI

כלנית-US ROBOTIC 3COM PLEXTOR HERCULES RICOH

זיגזג-אנרמקס (מארזים)

אלה חברות שאפשר לסמוך עליהם ושלעולם לא טיפול בפח

פורסם

אזטק - AOPEN GIGABYTE ATI

CRG-MAXTOR MICRON MIZUMI

טריפל.. סי - IBM YAMAHA PROMIS

טק דטה - SEAGATE

חיון-SAMSUNG INTEL

ליגד-DIGI ASUS ADI

כלנית-US ROBOTIC 3COM PLEXTOR HERCULES RICOH

זיגזג-אנרמקס (מארזים)

אלה חברות שאפשר לסמוך עליהם ושלעולם לא טיפול בפח

היבואנים של yamha זה מי שאני אמרתי.........

לפחות הרשמיים

פורסם
  • מחבר

זה לא רק זה... אני צריך, כמו שאמרתי, הכל, כל חברה שאתם יכולים להעלות בדעתכם עליה.... (ואם אתם יודעים אז אולי יותר פרטים על היבואן? מיקום, טלפון, איך ליצור איתם קשר?)

וחוץ מזה, בקשר לחלקים ה'קטנים' של המחשב: כבלי ATAPI, חשמל, SCSI, פלאגים למינהם (כמו נגיד כזה שממיר מPS\1 לPS\2 או מCOMPORT לPS\2 או PS\2 לUSB ועוד פלאגים שונים ומשונים.

בקיצור אני רוצה כל מה שאתם יכולים לחשוב עליו, הכל...

תודה מראש, (שוב)

ליאור

ד.א

את הטלפון של איסטרוניקס יש למישהו כי הם היבואנים של אינטל, ומאחר ולאינטל יש נתח שוק גדול בארץ (לא שאני אוהב את זה...) אני חושב שהוא (מי שאני עוזר לו) די חייב להפוך למשווק רשמי, כי אם מישהו מביא מחשב עם פנטיום שרוף, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלהביא את המעבד לאיסטרוניקס והם יחליפו, אבל רק למשווקים רשמיים הם מחליפים, כלומר למי שיש לו קשר איתם.

פורסם

Plextor, Hercules, Miro - כלנית!

זה מה שאני זוכר... מקווה שזה עוזר ;)

פורסם

lg

ח.י מחשבים (אני כמעט בטוח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים