פורסם 2004 במאי 3121 שנים היי לכולם! רציתי לעשות אוברקלוק למעבד P3 733 ואני לא מצליח הלוח אם שלי : ASUS CUV4X-Cיש על גבי הלוח אם ג'מפרים , אולי צריך להזיז אותם כדי שיהיה אפשר לעשותOC ? או שצריך פשוט לשנות משהו בביוס ? תודה בכל מקרה
פורסם 2004 במאי 3121 שנים קודם תעביר את הלוח שלך למצב JumperFree (שזה פותח את האפשרויות של ההמהרה בביוס) , ניתן להעזר בחוברת של הלוח.לאחר מכן תיכנס לביוס לAdvanced ושם תעביר למצב Manual ואז אתה יכול לעלות את מהירות הבאס בלבד (המכפלה נעולה בP3).בהצלחה ואם תיתקל בבעיות תודיע וננסה לעזור.
פורסם 2004 במאי 3121 שנים את ה- Manual שלו אתה יכול להוריד מפה:http://www.motherboards.org/files/manuals/1/cuv4xc-100.pdfזה קצת מסובך תסתכל בין עמוד 17 - 20.
פורסם 2004 במאי 3121 שנים מחבר תודה ! מאיפה עדיף לעשות OC דרך הגמפרים על הלוח או דרך הביוס ? ועוד משהו לא הבנתי "המכפלה נעולה בפנטיום 3 " ? מה זה אומר ?
פורסם 2004 במאי 3121 שנים כרגע הבאס שלך הוא 133המכפלה היא 5.5כלומר בסך הכל המעבד רץ ב 133 כפול 5.5 שזה יוצא 733את המכפלה אתה לא יכול לשנותאת הבאס כןהשאלה עד כמה הזכרונות שלך יחזיקו, כי כשאתה משנה את הבאס אתה ממהיר גם את הזכרונות ולא רק את המעבד.תעלה את הבאס למדרגה הבאה (נגיד 140 מה"צ , שזה יותא מעבד של 770) ותראה אם המחשב עולה ותבדוק יציבות עם פריים95.אם הכל טוב והחזיק שעתיים שלוש פריים תעלה למדרגה הבאה (נגיד 145, אני לא יודע מה המדרגות שיש לך) ותבדוק שוב - וככה הלאה עד שלא תוכל להעלות יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.