עבור לתוכן

רכיב מקביל לNetBEUI

Featured Replies

פורסם

NetBEUI

אם חסר לכם רכיב זה, לחצו על הכפתור 'הוספה...'

בחרו ב פרוטוקול -> מיקרוסופט -> NetBEUI.

הקטע המודגש זה הסבר להוספת הרכיב בווינדוס 98 אני כמו כמעט כולם יש

לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איזה רכיב מקביל בווינדוס אקס פי לרכיב הזה

נ.ב הרכיב הזה נמצא בהגדרות רשת בלוח הבקרה

פורסם

לא ממש הבנתי מה הבעיה...כמו שאתה מוסיף ב-98 ככה גם באקס פי...

או שאתה מתכוון לשאול איפה הוא?

אתה פשוט עושה עיון(כדי להוסיף פרוטוקל מתוך דיסק)ואתה מכניס את הדיסק של אקס פי

משם אתה לוחץ על VALUEADD משם ל- MSFT ואז על-NET ותיקייה אחרונה היא של NETBEUI ושם נמצא הפרוטוקול.

או בקיצור: D:\VALUEADD\MSFT\NET\NETBEUI ואז אתה לוחץ על הוספת פרוטוקול.

פורסם

ב-Windows XP אין תמיכה מובנית בפרוטוקול NetBEUI, ונראה שהתכנון הוא לקבור אותו לתמיד... מדובר על פרוטוקול רשתות מיושן, שהחבילות (packets) שלו לא יכולות לעבור ניתוב (routing). מכיוון שכך הוא מוגבל לרשתות של למטה מ-200 צמתים. לא נעשה בו שימוש כמעט בשנים האחרונות, והוא סופק עם כל גירסא של Windows (למעט XP) בעיקר בשביל למנוע בעיות תאימות עם רשתות קיימות. עכשיו נראה שכבר בטוח לקבור אותו בבית הקברות המפואר לענתיקות דיגיטליות.

רכיב מקביל? על כל פרוטוקול רשת אחר אפשר לומר שהוא מקביל ל-NetBEUI. פרוטוקולים כמו TCP/IP, IPX/SPX... אבל אף אחד מהם לא יעשה את העבודה שלו ולא יתממשק עם רשתות שמבוססות על NetBEUI בלבד.

אני לא יודע אם ההסבר של MILK-INC עובד ואין לי כאן XP לבדוק, אבל יש הסבר של מיקרוסופט.

פורסם

הוא לא ברשימה, אבל אתה יכול לבחור התקנה מדיסק ולהפנות אותו לתיקית ה valueadded על הסידי של אקספי(נדמה לי שככה קוראים לה).

יש שם תת תיקיה של network (שוב לא בהכרח השם המדוייק) ןשם בפנים יש את ה NETBUI.

פורסם

כל פעם שאני מפרמט(הרבה פעמים...)אני מתקין את הפרוטוקול הזה כפי שאמרתי למעלה , וכמו שאמירם גם רשם , ככה צריך להתקין אותו באקס-פי.

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה בזמן ההתקנה של הרכיב הזה. אני מבקש להתקין אותו ולהוסיף אותו ונשלחת לי הודעה שחסר לי

דריבר להפעיל את הרכיב הזה אז הבקשה שלי היא אם אתם יכולים לתת לי קישור להורדה(שיהיהקישור להורדה ולא לשלוח אותי לאיזה אתר

אני תמיד מסתבך) מצפה לתגובות בתודה מראש THE-MASTER

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי בהוראות התקנה של הדריבר התקנתי אותו כמו שצריך(העתקתי את הקבצים למקום שהם צריכים להיות עשיתי INSTALL על הקובץ שהיה צריך והתחלתי את המחשב מחדש) ואז שוב ניסיתי להתקין אותו ושוב אותה ההודעה והפעם אני יראה לכם אותה מלה במלה והנה היא

windows was unable to find any drivers for this device

if you have a disk that contains the updated driver, or you wish to serch in another location, clik ok

מצפה שוב לגובות תודה לכל מי שעזר עד עכשיו ותודה מראש לכל העוזרים שיבואו

פורסם

תגיד כל העדכונים של הווינדוס מותקנים אצלך?

פורסם
  • מחבר

לא יש לי אינטרנט איטי (כן יש עוד אנשים כאלה (אולי עוד מעט יעשו לי מהיר)) וזה יקח המון המון זמן

בכל אופן יש לחבר שלי גרסה דומה לשלי אם אתה יכול להגיד לי לאיזה תיקיה יורדים הקבצי התקנה של העדכונים אני יוכל לצרוב ממנו

או שאולי(אם תוכל) לאתר את הקובץ עדכון הקריטי מצפה לתגובות מכולם ותודה לMILK-INC על כל התשובות עד עכשיו

פורסם

תראה אני לא יודע בדיוק איפה התיקייה , אבל מחיפוש קצר באתר של מייקרוסופט זה מה שמצאתי :http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=en

הבעיה היא ששם אתה מוריד עידכון אחד אחד וזה די מתיש... :-\ , אז אם חבר שלך יכול לעשות לך טובה ולהוריד אחד אחד משם , לצרוב על דיסק

ואז תתקין את זה אצלך.

אני יחפש אחר כך יותר טוב אולי אני ימצא משהו...בכל אופן תחכה לתגובות של אחרים אולי הם יודעים היכן נמצאת התיקייה.

עריכה:חיפוש נוסף שעשיתי מצא שהעידכונים מגיעים לתיקייה זמנית בשם WUTemp , ולפי השם "תיקייה זמנית" אומר שהם לא נשארים שם יותר... ::)

אני לא בטוח בזה במאה אחוז...אבל בנתיים יש לך את האפשרות שרשמתי למעלה אם אין עוד אפשרויות... ;)

פורסם

אכן, מה שאמרת נכון. העדכונים יורדים לתיקייה WUTemp = Windows Update Temp אבל אחרי ההתקנה נמחקים משם.

יש הרבה חבילות שמכילות את כל העדכונים המוצעים, שמתעדכנות כל יום וניתן להוריד אותן כקובץ בודד.

או שאפשר לחכות ל-SP2 שהוא אותה חבילה רק שהוא הרשמי של מייקרוסופט.

ממממ... אם זה הופך לנושא הדיון העיקרי, אני מציע לעבור לפורום Windows שהוא מתאים יותר לכך.

פורסם

יש הרבה חבילות שמכילות את כל העדכונים המוצעים, שמתעדכנות כל יום וניתן להוריד אותן כקובץ בודד.

הבעיה היא מאיפה אפשר להוריד?...כי זה מה שניסיתי לחפש ולא הצלחתי.
פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל קישור מדוייק להורדה אני לא יודע בדיוק מה

יש לי ווינדוס XP באנגלית גרסה 5.1.2600

אם צריך עוד פרטים תודיעו לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים