עבור לתוכן

התחברתי לאינטרנט ברק ועזבתי את בזק :-(

Featured Replies

פורסם

טוב אז היום התנתקתי מאינטרנט בזק בין לאומי ואני מבואס...

1) תיבת האימייל שלהם ממש מגעילה ולא מקצועית כמו של בזק

2) אני לא יודע אבל אני חושב שהאינטרנט שלהם איטי [לקחתי חבילה של 1.5 מגה]

3) יש אתר אחד בחוץ לארץ שבודק את המחשב שקוראים לו PCTOP או משהו כזה אז יש בעיה שם שלפעמים הוא מאבד את הקשר עם המחשב שלי בגלל שאני בברק

4) הבני שרמ***ת האלה הביאו לנו חבילה של 1.5 מגה ב 69 שקל במקום להביא לנו חבילה משולבת של 140 שקל שכוללת את התשלום החודשי לבזק.

יש עצות או משהו?

פורסם

תיבת אימייל מגעילה?

אתה נכנס דרך ה

outlook

זה כל שרת אותו דבר

כמה מוריד לך?

פורסם

תישמעי אני לא יודע על מה את מדברת

ברק הם ספקי האינטרנט הטובים ביותר!!!

אני מחובר בחבילה של 750 והיא מעולה

1)בקשר לדואר את צריכה להישתמש באווטלוק תיתקשרי אליהם (1-800-013-013) והם יסבירו לך צעד צעד איך להגדיר את האווטלוק

2)בקשר למהירות שלהם היא פי 1000 יותר טובה מאשר בזק ויותר יציבה רוב הסיכויים שהביצועי האינטרנט שלך חלשים ביגלל שיש לך רוגלות למינהם(ספייוור)

3)האתר שאת מיתכוונת אליו אם אני לא טועה זה www.pcpitstop.com ואצלי הוא עובד כמו תותח רק אל תיתיחסי בתוצאות שלו לפינג ביגלל שהוא נימצא בחו"ל הפינג מאוד גבוהה

4)תיתקשרי אלהם ותגידי שאת רוצה לעבוק לחבילה של ה140 ש"ח והם יעבירו אותך

עכשיו אני הייתי בבזק הם ספקי האינטרנט הכי גרועים שיש ניתוקים על ימין ושמאל שעה עד שאפשר להשיג אותם בטלפון אקיצקץ חרא

עברתי לברק והכל אחלה מומלץ בחום לכולם

פורסם

לי גם היה ניסיון רע עם בזק וניסיון מצויין עם ברק!

עכשיו אני עם ברק ואין שום בעיות, האינטרנט סבבה והכל אחלה.

1) תיבת האימייל שלהם ממש מגעילה ולא מקצועית כמו של בזק

מה זאת אומרת מגעילה ולא מקצועית ???

2. זה פסיכולוגי, כנראה... ::)

3. לא בעיה להתקשר ולהחליף - אם לא מסכימים - תבקשי להתנתק ותראי איך יסכימו ואפילו יורידו לך את המחירים ;D

פורסם

אני מת על 012!! הם הכי טובים לפי דעתי!! ;D

פורסם

אני עברתי עכשיו לכבלים עם נטויז'ן וקודם הייתי עם בזק באיי די אסל אל ורואים הבדל מטורף!

ובמחיר טוב של 139 לחודש כולל הכל חבילה של 1.5 מה עוד אפשר לבקש? אה כן upstream יותר טוב ב 4 קיי מהאיידי :)

פורסם

כולל הכל הכוונה גם לכבלים או רק לאינטרנט????

פורסם

כולל הכל הכוונה גם לכבלים או רק לאינטרנט????

נדמה לי שהוא התכוון 139 ש"ח לתשלום לתשתית הכבלים וגם לספק.

אבל לא לשכוח שיש דמי התקנה של 50 או 100 ש"ח שכבלים לוקחים על מנת להתקין תשתית של כבלים בבית של מי שרוצה אינטרנט בכבלים.

פורסם

לא היה לי עד עכשיו נסיון עם חברה אחרת חוץ מבזק , ועד עכשיו אני ממש לא מרוצה מהם בהכל , ובייחוד מהשירות לקוחות הגרוע שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים