עבור לתוכן

מסכי LCD זולים עם RT16 - איפה ה-catch?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בקיצור, אנחנו רואים פה מסך LCD איכותי שה-RT שלו טוב גם לגיימרים, וכל זה עם חיבור VGA רגיל... נחמד מאוד...

אגב, משהו שחשבתי עליו בימים האחרונים... אנחנו יודעים שלמסכי LCD יש רזולוציה מסויימת שהם אמורים לעבוד איתה (ב-17" זה בדרך כלל 1280x1024), אחרת לא רואים כ"כ טוב... והשאלה שלי היא מה עם משחקים שאני מריץ ברזולוציה נמוכה יותר? אני לא חושב שהכרטיס מסך שלי יהיה מסוגל להגיע לרזולוציה הזאת במשחקים כבדים...

פורסם

אתה לא תבחין בגריעה באיכות...

פורסם

נקודה טובה אבל אני לא חושב שאומר להיות בעיות עם רזולוציות נמוכות יותר

פורסם

בקיצור, אנחנו רואים פה מסך LCD איכותי שה-RT שלו טוב גם לגיימרים, וכל זה עם חיבור VGA רגיל... נחמד מאוד...

אגב, משהו שחשבתי עליו בימים האחרונים... אנחנו יודעים שלמסכי LCD יש רזולוציה מסויימת שהם אמורים לעבוד איתה (ב-17" זה בדרך כלל 1280x1024), אחרת לא רואים כ"כ טוב... והשאלה שלי היא מה עם משחקים שאני מריץ ברזולוציה נמוכה יותר? אני לא חושב שהכרטיס מסך שלי יהיה מסוגל להגיע לרזולוציה הזאת במשחקים כבדים...

אני עובד כל הזמן עם הרזולוציה 1024 על 768 (גם בווינדאוס) - וזו גם רזולוציית המשחק האוטימלית.. לא צריך יותר.

לא שלמחשב שלי זאת תההי בעיה D:

amd 64 3200+

albatron k8x800 pro

512 pmi ddr400 צלעות קירור

ati r9800 pro 128

פורסם

הופה רביעי בארץ באנריל טורנמט, אתה יכול לאמן אותי????????

פורסם

הופה רביעי בארץ באנריל טורנמט, אתה יכול לאמן אותי????????

אתה - שתוק. :)

ואני כבר מאמן אותך....

פורסם
  • מחבר

יש פה אולי אנשים שיש להם את המסכים האחרים? (acer\sony) ויכולים לספר איך הם?

ודיאבלו, המסך באמת כסוף- סגול או שנדמה לי?

פורסם

יש פה אולי אנשים שיש להם את המסכים האחרים? (acer\sony) ויכולים לספר איך הם?

ודיאבלו, המסך באמת כסוף- סגול או שנדמה לי?

כסוף לבן ויש גם בשחור נדמה לי...

ו

acer = benq.....

פורסם
  • מחבר

acer זה benq כבר כמה שנים, ועדיין משוחררים לשוק מוצרים תחת שני המותגים האלה... הנתונים היבשים של acer במקרה הזה יותר טובים כי יש לו DVI, אבל אני רוצה לדעת איך האיכות וזמן התגובה שלו ממישהו שראה אותו עובד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים