עבור לתוכן

שלט רחוק למחשב - האם זה אפשרי? למבינים בחשמל וכדומה

Featured Replies

פורסם

נמאס לי כל שניה לקום להעביר שירים בזמן שאני בחדר. החלטתי לעשות שלט רחוק למחשב שיעביר בשבילי שירים בווינאמפ או כל תוכנה אחרת לא משנה איזו (וזה הכי חשוב כי זאת כל הפואנטה של השלט - לא לקום להעביר שיר)... ואם אפשר גם שיגביר וינמיך ואולי עוד פונקציות אם כבר עשינו שלט. אבל הבעיה שלי זה איך לאזעזל אני עושה את זה? והאם זה אפשרי בכלל?! אם מישהו מכיר דרך ומבין בזה בבקשה תעזרו, מדריכים יהיה מאוד נחמד. אני לא מבין כלום בנושא הזה אז בבקשה כמה שיותר בפשטות... תודה רבה.

פורסם

בהחלט אפשרי, ודבר כזה קיים אצל הרבה מהקהילה (כולל אנוכי).

עלות הרכיבים מזערית וכשלט אתה יכול להשתמש בכל שלט ישן או מיותר שיש לך בבית. אני אישית השתמשתי באחד של וידאו...

תהנה:

http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1

פורסם
  • מחבר

וואי! גאוני!

אתה יכול לספר לי על הדברים שהוא יכול לעשות? והוא עובד עם עוד תוכנות חוץ מווינאמפ? אפשר לעשות שהוא יעבוד? מה השימושים של השלט ואיך בידיוק מתכנתים מה יעשה כל כפתור?

ובקשר למדריך :

הסתכלתי בריפרוף, לא ממש הבנתי כלום כי כמו שאמרתי אני לא בידיוק מבין בנושא, אני אצטרך שמישהו יעזור לי. אולי זה יראה כמו בריחה, אבל אני מעדיף לקנות חיישן (כמה זה כבר יכול לעלות?) מאשר להכין אחד. אתה יכול בבקשה להגיד לי כמה זה אמור לעלות ואיפה אפשר לקנות את זה? ושאלה חשובה : זה הכל?! כל מה שצריך לעשות זה להשיג חיישן שיתחבר למחשב ולהוריד דרייברים? זהו??? איך עושים שדווקא השלט המסויים שאני רוצה להשתמש בו יתאים לחיישן? איך נותנים לכל כפתור תפקיד? לא ראיתי שמצויין במדריך שהבאת כאלו דברים ::)

אגב, תודה רבה על העזרה... באמת יהיה כיף לא לקום להעביר שיר - ואם יהיה אפשר ללחוץ על המספרים בשלט ולבחור את מספר השיר זה יהיה בנזונה!!! זה גם אפשרי?

פורסם

מה שנרגילה אמר זה סבבה והכל, אבל אם יש לך לוח אם מתאים אתה לא צריך את זה. אתה רק צריך רכיב אחד שהוא מקלט אינפרה אדום פשוט. זה צ'יפ עם שלוש רגליים. אתה מחבר אותו לחיבור המתאים על הלוח אם עם הכבל הדק של ה CD-ROM וזהו. צריך רק להפוך בכבל שני חוטים קודם. אין הלחמות, אין בלגנים. מה שכן, זה דורש קצת התעסקות עם הBIOS ועם כמה קבצי מערכת.

לינק: http://cmail.info.kuzbass.net/~nav/WinLIRC.htm

זה עובד נהדר, עכשיו אני רק צריך שלט ;D

פורסם
  • מחבר

מה שנרגילה אמר זה סבבה והכל, אבל אם יש לך לוח אם מתאים אתה לא צריך את זה. אתה רק צריך רכיב אחד שהוא מקלט אינפרה אדום פשוט. זה צ'יפ עם שלוש רגליים. אתה מחבר אותו לחיבור המתאים על הלוח אם עם הכבל הדק של ה CD-ROM וזהו. צריך רק להפוך בכבל שני חוטים קודם. אין הלחמות, אין בלגנים. מה שכן, זה דורש קצת התעסקות עם הBIOS ועם כמה קבצי מערכת.

לינק: http://cmail.info.kuzbass.net/~nav/WinLIRC.htm

זה עובד נהדר, עכשיו אני רק צריך שלט  ;D

אמממ, אבל מה שנרגילה נתן נראה הרבה יותר נוח ומסודר... כאילו התוכנה עצמה נראת ממש נוחה לשימוש... יהיה אפשר להשתמש בתוכנה הזאת גם עם החיבור שלך? :\ וזה הלוח אם שלי :

Gigabyte GA-81K1100

אתם יכולים לייעץ לי מה הכי טוב לעשות במקרה שלי ומה אתם מציעים? וכמה עולה החיישן הזה שנרגילה אמר במקום להכין אותו לבד ואיפה אפשר להשיג אותו?

פורסם

התוכנה אותה תוכנה. אני ממליץ לך לקפוץ לחנות אלקטרוינקה ולקנות רק את המקלט אינפרא וזהו.

פורסם

איך אפשר לדעת האם הלוח מאפשר את זה או לא

פורסם

תדפדף בחוברת של הלוח אם ותבדוק אם יש עליו חיבור למכשירי IR. אני מאמין שכיום לכל הלוחות יש כזה.

פורסם

לי יש כבר חישן שא עם הכרטיס טלויזיה וגם שלט...

אבל השלט מוגדר רק בשביל התוכנה של הטלויזיה...

אני לא יכול להפעיל וינאמפ דרך השלט...

ניסיתי את התוכנות שהיו במדריך אבל הסתבכתי... ???

מה עושים??

פורסם

יש לי מקלט אינפרא אדום פועל שבמקור קיבלתי עם שעון-מצלמה שיש לי (את התמונות מעבירים למחשב דרך האינפרא אדום).

יש דרך כלשהי לגרום לו להגיב לשלט? או שיש לו תדר מסויים או משהו כזה?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים