עבור לתוכן

הבדלים בין מכשירי IRIVER

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים החדשים האלו:

PMP

PMC

מישהו יודע?

והאם דגם ה-H320 יתמוך גם הוא בקבצי וידאו?

יש למישהו הערכות כמה כל אחד מהדגמים האלו יעלו בישראל?

תודה מראש!

כל תגובה תתקבל בברכה..

פורסם

בעיקרון עדיף שתחכה עד שכל המכשירים האלה יצאו, ואז תדע בדיוק את הפיצ'רים.

בכל מקרה תסתכל פה, ממה שהבנתי לPMP יש יותר פיצ'רים מעניינים, אתה לא תדע בדיוק עד שהחברה תתן את כל הנתונים הרשמיים.  תסתכל גם באתר הרשמי של אייריבר, כתוב שם בפירוש שהאינפורמציה היא לא סופית ונתונה לשינויים.

אני כמעט בטוח שלH320 אין תמיכה בקבצי וידאו, אולי אייריבר תחליט להפתיע אותנו, מי יודע...

בקשר למחיר - תצפה למחירים מופרזים מאד בארץ, שווה לקנות רק בחו"ל.

פורסם

לדעתי ה-H3XX החדש לא מהווה שיפור כלהו ששווה להסתכל עליו מול ה-H1XX, מסך צבע שיכול להציג רק תמונות (מה כבר יש לעשות עם תמונות? לראות אותן אלפי פעמים ?!!) עיצוב דיי זהה וחידושים מינימאליים חוץ מחידוש של תג המחיר שקופץ לו בטירוף. לדעתי בהחלט לא שווה להסתכל עליו כאופצייה שתחליף את ה-H1XX כנגן כדאי...

פורסם

היתרון בH3XX זה לא המסך הצבעוני, זה האפשרות להעביר אליו תמונות ישר מהמצלמה, בלי צורך במחשב.

יש אנשים שבשבילם זה לא דבר משמעותי, אבל יש גם אנשים שיוצאים לכמה חודשים בדרום אמריקה ויוצאים לטראקים בלי נגישות למחשב או חנות צילום.

עם המכשיר הזה הם מקבלים גם נגן MP3 מצוין, וגם מקום לרוקן אליו את המצלמה.

בקשר למחיר, אני מסכים איתך שכרגע הוא גבוה מאד יחסית לדור הישן, רק בגלל העובדה שהוא חדשני ומיוחד, אני מניח שעלויות הייצור שלו לא גבוהות בהרבה כ"כ מסדרת ה1XX.

פורסם

לדעתי לא שווה ליקנות את זה אלא אם כן צריך את זה בשביל העברת תמונות הייתרון זה שירד המחיר באופן משמעותי לIhp-120 למרות שזה מדאיג אותי קצת ביגלל שכאילו כבר לא תיהיה לו תמיכה.... אולי זה רק אני ::)

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הפרסום הזה של ה H300 מיפן

http://www.iriver.co.jp/company/news.php?article=68

אפשר לתרגם עם האתר הזה

http://babelfish.altavista.com/

יש שם תמונה קטנה של הממשק אני חושב ואפשר לראות שיש אפשרות לוידאו

לפחות ככה זה נראה

עוד שאלה: מה זו התמיכה ב-ASF?

*עריכה* - מצטער לא ידעתי שאסור להקפיץ, לא אעשה את זה שוב

פורסם

לדעתי ה-H3XX החדש לא מהווה שיפור כלהו ששווה להסתכל עליו מול ה-H1XX, מסך צבע שיכול להציג רק תמונות (מה כבר יש לעשות עם תמונות? לראות אותן אלפי פעמים ?!!) עיצוב דיי זהה וחידושים מינימאליים חוץ מחידוש של תג המחיר שקופץ לו בטירוף. לדעתי בהחלט לא שווה להסתכל עליו כאופצייה שתחליף את ה-H1XX כנגן כדאי...

החידוש הכי טוב מבחינתי בסדרת h300 הוא שהם החליפו את הג'וייסטיק הבעייתי של סדרת h100. אבל זה לא שווה קפיצת מחיר של עשרות דולארים...

פורסם

לדעתי הג'ויסטיק טוב יותר אבל זה עניין של הרגל.

מחיר ה-IHP120 לא ירד לדעתי, וזה הסיבה שמחיר ה-H3XX גבוהה כל כך, ככה שלשמוח בנושא הזה קצת מוקדם אם בכלל...

פורסם

אפשר עוד מידע על הדבר הזה שנקרא OTG? מה זה ביכלל אומר ?

איך זה יעבוד ?

יתמוך בכל המצלמות ?

פורסם

OTG זה On The Go. כשמו כן הוא - העברת קבצים "על הדרך" ממכשיר USB כלשהו לתוך האייריבר.

כלומר העברת קבצים במקרה זה ממצלמה שיש לה יציאת USB ישר לאייריבר, בלי צורך במחשב שיתווך בין השניים.

אני מניח שכל מצלמה שמתחברת למחשב בUSB תעבוד עם זה.

פורסם

מה הזמן המשוער של הגעת המכשיר הזה לכל העולם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים