עבור לתוכן

עצה בקשר לקניית נגן MP3 מבוסס הארד דיסק........

Featured Replies

פורסם

אהלן וסהלן.........

אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי).....

ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט :P )......................

מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב של 2500-3000................................

גם למי שלא ידע יש אחריות בארץ גם לאיריבר.......................http://www.iriver.arcadia.co.il/

תודה ;)

פורסם

אח שלו... אין בכלל שאלה שהיום קונים אך ורק IHP.

עכשיו, בארץ טווח הסכום שציינת, זה מה שעולה ה 20/40.

אלמנטרי שאם יש לך יותר כסף, לך על הגדול יותר.

כנ"ל גם בחו"ל.

עכשיו, אם שווה לחכות לחדש, מה יהיה כבר מיוחד בו?

צבע, יופי, בשביל מה אתה צריך קצת צבע מאעפן, אם יש לך מסך תשע עשרה? נגן לא צריך יותר מדי צבע, זה נחמד, וזהו.

אני לא הייתי מחכה בשבילו. (כל דבר מיוחד שכבר יכול להיות לו, יתנו לך גם ב FirmWare Updates.).

זה הכל.

פורסם
  • מחבר

תודה וצודק מאוד בקשר לאיריבר החדש כי אם באמת שתי התוספות היחידות הן המסך הפיצי הזה ועלות במחיר אז לא שווה את זה וגם לא לחכות לו.....

אני בדקתי כבר את המחירים של האיריבר/איפוד ויש לי תקציב לקנות בארץ אפילו את ה40 גיגה אבל זה נראה לי ביזבוז כסף (3200 שח כולל משלוח) למרות שאם קונים בארץ יש גם אחריות וגם שירות (לפי מה שהבנתי שירות זה אם הוא נשבר לך אז מתקנים אותו בחינם למשך השנה הראשונה או משו כזה) ואם אני קונה בחול יש אותה אחריות בארץ אבל אין שירות יעני הוא עולה כסף.......................................................

טוב אז אני אקנה בניו יורק כנראה את הiHP140 (לא, אני לא טס במיוחד מישו שטס יקנה לי).......

ד"א - באמת השיפור היחיד ב3xx הוא המסך? אין שום הבדל במהירות קריאה או קשיחות נגד נפילות ממטר וחצי ככה?

פורסם

אני מניח שכשה- H3XX יצא יודיעו על עוד שיפורים שנעשו, קטנים כאלה כמו שציינת. אני מניח שישנו דברים בממשק, בעמידות, במהירות, דברים כאלה...

אבל היתרון הגדול שלו (בתור HDD נייד, לא בתור נגן) הוא העובדה שאפשר להעביר אליו קבצים מכל מכשיר USB שנמצא איתך - בעיקר מצלמה דיגיטלית.

ככה שאם הולכים לטיול ארוך עם המצלמה אפשר להעביר אליו תמונות בלי לדאוג למקום.

לדעתי אם אין צורך בפיצ'ר הזה (העברה OTG) אז עדיף כבר לקנות את הגרסה הישנה ולחסוך כמה דולרים טובים...

פורסם

אני מניח שכשה- H3XX יצא יודיעו על עוד שיפורים שנעשו, קטנים כאלה כמו שציינת. אני מניח שישנו דברים בממשק, בעמידות, במהירות, דברים כאלה...

אבל היתרון הגדול שלו (בתור HDD נייד, לא בתור נגן) הוא העובדה שאפשר להעביר אליו קבצים מכל מכשיר USB שנמצא איתך - בעיקר מצלמה דיגיטלית.

ככה שאם הולכים לטיול ארוך עם המצלמה אפשר להעביר אליו תמונות בלי לדאוג למקום.

לדעתי אם אין צורך בפיצ'ר הזה (העברה OTG) אז עדיף כבר לקנות את הגרסה הישנה ולחסוך כמה דולרים טובים...

לזה אתה קורא פי'צר? זה פיצ'ר ענק! בתור בעל SONY DSCF717 מצלמה דיגטלית 5.2 מגה פיקסל זה אחת האפשרויות שחלמתי עליהם מכשיר שיעביר אליו את כל התמונות בין רגע ללא מחשב...

יש לכם מושג מתי יוצא הדבר המופלא הזה,ומתי יהיה ניתן לראות אותו בארץ ?

פורסם

נכון, זה יתרון מאד גדול למי שמצלם הרבה. גם אני חושב לקנות את המכשיר בשביל טיול גדול, אבל המחיר קצת מרתיע... כרגע הוא עומד על בערך 430$.

ייקח עוד זמן עד שהוא יגיע לארץ, הוא אמור לצאת ביפן רק עוד חודש+-, ויקח עוד לא מעט זמן עד שהוא יצא בארץ.

גם כשהוא יצא כאן, אני מניח שיעמידו את המחיר על לפחות 3000 ש"ח, הרבה יותר משתלם לקנות את כל המכשירים האלה מארה"ב...

מעניין גם אם אפל תתן בזמן הקרוב תשובה כלשהי לנגן הזה... (אייפוד עם בטריה של 15 שעות והעברת קבצים OTG מישהו?)

פורסם

נכון, זה יתרון מאד גדול למי שמצלם הרבה. גם אני חושב לקנות את המכשיר בשביל טיול גדול, אבל המחיר קצת מרתיע... כרגע הוא עומד על בערך 430$.

ייקח עוד זמן עד שהוא יגיע לארץ, הוא אמור לצאת ביפן רק עוד חודש+-, ויקח עוד לא מעט זמן עד שהוא יצא בארץ.

גם כשהוא יצא כאן, אני מניח שיעמידו את המחיר על לפחות 3000 ש"ח, הרבה יותר משתלם לקנות את כל המכשירים האלה מארה"ב...

מעניין גם אם אפל תתן בזמן הקרוב תשובה כלשהי לנגן הזה... (אייפוד עם בטריה של 15 שעות והעברת קבצים OTG מישהו?)

אני מוכן לחכות בישביל כזה דבר...

במיוחד בישבילו אני אחכה...מצידי אפילו לעשות מיוחדת מארקדיה... :-*

השאלה היא מתי..

אפשר עוד מידע על הטכנולוגיה OTG?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים