פורסם 2004 במאי 3021 שנים בקונטרולס כתוב ללחוץ על F12אבל מה אני עושה עם זה אח"כ כדי לקבל את התמונה?THKZעריכה: לא חשוב מצאתי.....איך לא חשבתי לחפש בתיקיה של המשחק...... :-[בכל מקרה, קבלו תמונה קטנה ל"פיצוי" של מישהו שמת, אבל זה לא מפריע לו לעמוד (בערך).... [attachment deleted by admin]
פורסם 2004 במאי 3021 שנים נגשים לספריה הראשית של המשחק וצופים בקובץ שהופק. לדוגמא, שוט שלקחתי עם ה9800 לא-פרו, פרטים מקסימליים, A.A נמוך, רזולוציה של 1024 על 768.
פורסם 2004 במאי 3021 שנים מחבר אוף עם האטצ'מנט הזה!!!מצאתי איך לעשות את זה דקה וחצי אחרי שפירסמתי את השאלה (פתאום עלה לי הרעיון המבריק.....), אבל בהתחלה הוא אמר שזה גדול מדי, אחרי זה האקספלורר התרסק, בלעעעעע.....(מיותר להגיד שראיתי את התגובות שלכם רק אחרי שתיקנתי את ההודעה המקורית....)תודה בכל מקרה.....ד"א, MasterOr, זו שיטה טובה אם אתה יודע שתרצה לקחת רק סקרינשוט אחד, אבל אם אתה רוצה יותר, ואתה לא רוצה לצאת מהמשחק באמצע, השיטה שבנויה בתך המשחק יותר יעילה......
פורסם 2004 במאי 3121 שנים WOW רוקפורד זה נראה מדהים!לעומת הגרפיקה הדוחה שאני מקבל על הGFMX שלי :'(...פשוט מדהים.
פורסם 2004 במאי 3121 שנים תגידו ... ראיתם את הבאגים הקטנים האלה שם בתמונה של רוקפורד ... בפה יש כאלו באגים מעצבנים .... עידכון דרייברים לאומגה החדשים יעזור???
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים נדמה לי שה"באגים" האלה יכולים להופיע בגלל מס' סיבות :א. רמת רינדור A.A נמוכה.ב. רזולוציה.ג. נפלאות מנוע ה Crytek.
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים ה-2 הראשונים לא נכונים , אצל כולם זה ככה... אני זוכר את התמונה הזו בבירור... האחרון יכול ליהיות נכון , אבל אני לא בטוח שאלה באגים...בכל מקרה יש לי שאלה , ה-AA זה אפקט ההחלקה של התמונה או האפקט שמעגל את הדברים? אני מתבלבל בין AA לבין AF... תודה.
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים AA זה האפקט שמוריד את ה"מדרגות" והפסים הישרים מקטסטורותAnisotropic אחראי ליצירת עומק אם אני לא טועה
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים תודה! איך זה שהוא משחק על AA נמוך ורואים אצלו כזה חלק??? התמונה הראשונה שעדיין יש דמויות רחוקות ממך...
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים בתמונה השניה רואים שזה AA נמוך במיוחד... בתמונה הראשונה זו רזולוציה נמוכה עם aax4 בטח
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר דווקא לא אני שיחקתי באותו זמן עם 1024X768, פרטים בינוני, AA 2 נראה לי.... פשוט התמונה יצאה גדולה מדי מכדי להכנס למגבלות הגודל של הפורום (250 KB) אז הקטנתי אותה בפוטושופ. כנראה שבגלל זה זה נראה טוב יחסית (לא רואים פאקים כשהם קטנים ומרחוק... ) לא אבל סה"כ הגרפיקה די בסדר. בקטעי וידאו למשל הדמויות נראו לי בלי הפאקים שיש בתמונה של רוקפורד.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים קטעי הוידאו מוקלטים, הם אינם מרונדרים בזמן אמת... זה למה, מן הסתם, אינך מבחין בבאגים כלל וכלל.
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר דווקא כן-עובדה שכשאני משנה את ההגדרות גם האיכות של הסרט משתנה.חוצמזה לא רק הסרטים אלא גם פנים בכללי הן בלי באגים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.