עבור לתוכן

אני חייב עזרה בכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי).

אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי.

כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti)

או רדאון כלשהו.

עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר....

אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני.

אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.*

עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס, וכו'. משתציעו ולנקו לי (תתנו לינק) אני אשמח.

ורדאון, רק מה8500.. משהו, כל דבר (אבל זה במקרה האחרון).

* הייתי לוחק את ה GF4Ti4600 של MSI אבל אחרי הכל.... הוא של MSI... אז מה הייתם ממליצים לי (נא להתחשב במחיר, שלא יעבור את ה2000)

תודה!

פורסם

הייתי ממליץ לך לבדוק את המחירים של הכרטיסים של ABIT,יש להם כרטיסים טובים במחירים זולים...

הMSI דוקא כרטיס טוב, אם תקנה אותו לא תצטער. ;D

פורסם
  • מחבר

ברור ש MSI יהיה טוב מאוד, אבל זה רק בגלל שהכרטיס כל כך טוב עד שלא יהיה הבדל עד שיגיע משהו שבאמת ינצל חלק רציני מהכרטיס.

עדיין הייתי מעדיף משהו של חברה אחרת, אני לא חושב שאקנה 4600 כי הוא יקר וההבדל הוא בפריימים ספורים...

פורסם
  • מחבר

קראתי את הכתבה (ויש לשבחה) אך היא עדיין לא עוזרת לי ממש להחליט אם עדיף לי ABIT או LeadTek וכו'.

היא נותנת לי מידע על הצ'יפסט בעיקר...

אז אחרי שראיתי ש ABIT עולים בדיוק כמו LeadTek וזה אותו הדגם, אז הייתי רוצה לדעת מה עדיף...

(ABIT) או (LeadTek)...

ושמעתי ב Sience.box.sk פרסמו ש Nvidia תצא עם G7 עד 2003... אבל זה לא ממש אמין. ואם כך, אז אולי עלי לחכות?!?

פורסם

אם קראת את הכתבה, איך אתה יכול להגיד:

ורדאון, רק מה8500.. משהו, כל דבר (אבל זה במקרה האחרון).

מקרה אחרון??

הרדאון עולה על כל סדרת הGeforce 3!

פורסם
  • מחבר

יש מספיק סיבות להעדיף Nvidia על ATI, לא?

חוצמזה, אולי הרדאון עולה על ג'י3, אבל לא על הג'י4..

אני לא רוצה שתבחן אותי אם קראתי את הכתבה או לא, אני מעדיף טיפה עזרה אם אפשר (בטון נעים הליכות..)

פורסם

לא בוחן אותך :)

אם יכלת להוציא עוד 130 שקל היית יכול לקחת את ה Ti4400 של Gainward, שהוא מעולה.

בכל מקרה, ראיתי שבאחת החנויות שהבאת ישנו Ti4400 של לידטק, בכ1700 שקל, נראה לי קנייה משתלמת למדי, נוכח האיכות הנודעת של לידטק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אם כך, אלך על הלידטק, אני חושב.

אלה אם כן הגיינוורד שווה את ה130 שקל הפרש (מה שלא נראה לי)

שוב תודה, (למרות שאני אקנה את הכרטיס בטח עוד שבועיים שלושה בערך..)

נ.ב

ה MSI 4600 לא שווה?

פורסם

ההפרש גדול מדי, והתמורה מעטה מדי.

פורסם

שווה !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים