עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים ורסיבר

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג מה זה החברות שדיברת, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, תן לינק.

אני מוכן בכיף להעמיד את הרמקולים שלי מול כל רמקול שתביא (במסגרת מחיר נורמלית, אחרי הכל זה רמקולים ב 647 שקל לסט 5).

ובלי עוצמה מה שווה הרמקול??? אני לא אולפן שצריך רמקול מדפי מאוד איכותי, אני מעדיף להתפשר טיפה על האיכות ולקחת רמקול עוצמתי במיוחד.

וצפצופים באוזניים זה ממש לא מדד רע, רואים שאתה לא מבין על מה אתה מדבר..

לך לכל מועדון שמכבד את עצמו, עם רמקולים איכותיים במיוחד ותצא עם צפצופים באוזניים.

ואני מדבר איתך על עוצמה שאני עם הרמקולים ה"עלובים" שלי מרעיד את כל הבניין (והבניין ממול), כבר לא פעם ולא פעמיים הזמינו משטרה בגלל רמת הרעש ה"עלובה" שלהם....

לסיכום, אתה רוצה - תבוא תתרשם, לא רוצה - תשתוק! אל דבר בכלל על הרמקולים האלה אם לא שמעת אותם ואין לך מושג על מה אתה מדבר...

• תגובות 64
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דקל יא אפס שתוק כבר.

התלהבת מהרמקולים המרעישים שלך, אבל אין להם איכות בגרוש. במועדונים יש את הרמקולים הכי דפוקים הם נועדו להשמיע מוזיקה מרעישה בטירוף עם באסים מרוחים מגעילים כאלה ותדרים גבוהים שמחרישים את האוזניים. רמקולים צריכים להיות מוזיקלים ולהשמיע את כל הצילילים בצורה מאוזנת. אתה לא מכיר חברות נורמאליות כמו שסקורפיו הביא מה שאתה יודע זה PEERLEES (ככה כותבים את זה?) ומערכות קאקי דומות, כמו האלטקס שלך . אתה מרוצה מהרמקולים האלה כי לא שמעת שום דבר טוב, אבל בכל זאת אם אתה מרוצה מהם שיבושם לך 8).

אני לא מעוניין לבוא אליך כי לא יהיה לי נעים להגיד לך בפנים שהרמקולים נשמעים על הפנים :) אבל פה באתר בסבבה ;D , סה"כ אתה בן אדם חכם תפנים את מה שאומרים לך פה, לא אומרים את זה סתם.

ולפני שאתה משתיק אנשים עם מערכת פי אלף על שלך(של סקורפיו) תחשוב פעמיים.

פורסם

זאת הגישה

פורסם

RazorJunior

ציפצופים באוזנים...LOL! אם זה המדד שלך תקנה משרוקית  :-\

רמקולים לא מודדים לפי עוצה של רעש. מודדים לפי איכות הצליל, נכון שכמה שהצליל יותר איכותי בווליום יותר גבוה זה תמיד טוב, אבל אתה נראה לי מודד לפי העוצמה של הרמקול בלבד ולא האיכות שלו.

ו- Bug2000 מתי פעם אחרונה שמעת מערכת של פירלס?...תן לי לנחש, אף פעם. ומאיפה לך שפירלס זו "מערכת קקי"?...תן לי לנחש, כי זה מה שכולם אומרים.

ובכן יש לי חדשות רעות, רוב הרמקולים של פירלס נותנים יחס מעולה של מחיר\איכות\עוצמה (למי שזה חשוב לו..), אני לא מדבר על הסאבוופרים, לי בבית יש מערכת מדגם TEMPEST של פירלס ואני יכל בלי בושה ובביטחון מלא שזאת כמעט המערכת הכי טובה שתמצא היום בשוק במחיר של 2000 ~ שקל.

ואני בדקתי לא מעט מערכות במחירים דומים והרבה הרבה יותר גבוהים לפני שקניתי אותה, אני חייב לצין שזה זאת היתה המערכת הראשונה שבדקתי אבל התעלמתי ממנה ואחרי בערך שבועיים של חיפושים החלטתי לבדוק אותה שוב והבנתי שזאת פשוט מערכת טובה מאוד, למרות השם המפוקפק. ביחס למחיר כמובן.

אני משווה אותה למערכות התקציביות של אותם חברות שאם מכנים "חברות אמיתיות".

את האמת 2000 שקל זה קצת יותר מדי (:o) כי הסנטר והסראונד הם סתם מחורבנים, הקדמיים הם מה שמדהים במערכת הזו.

המערכת לא בנויה לסרטי דרמה וסרטים עם הרבה דיבורים, בצלילים היבשים של המיד רינג' היא נופלת וזה בעיקר בגלל הסנטר, מצד שני במוזיקה ואפקטים (מוזיקה בעיקר) המערכת נשמעת נפלא בזכות הרמקולים הקדמיי הנהדרים שאותם אני לומד להעריך יותר ויותר כל יום מחדש.

המחיר כל כך מצחיק שאני חושב לקנות עוד זוג רמקולים קדמיים בשביל הסראונד או למחשב (יש כבר מגבר סטריאו לא רע).

ד"א RazorJunior

647 שקל לסט 5... :-\, כמה שאני מופתע לטובה מהאיכות של הפירלס, כשה לי להאמין שב650 שקל יש מערכת קולנוע ביתי טובה, במיוחד לא כזאת שיכולה לשמור על איכות גבוה (כמו שאתה מתאר) וצליל איכותי באותו זמן.

אולי מערכת נחמדה למחשב.

פורסם

ובכן יש לי חדשות רעות, רוב הרמקולים של פירלס נותנים יחס מעולה של מחיר\איכות\עוצמה (למי שזה חשוב לו..),

647 שקל לסט 5... :-\, כמה שאני מופתע לטובה מהאיכות של הפירלס, כשה לי להאמין שב650 שקל יש מערכת קולנוע ביתי טובה, במיוחד לא כזאת שיכולה לשמור על איכות גבוה (כמו שאתה מתאר) וצליל איכותי באותו זמן.

אולי מערכת נחמדה למחשב.

אז קודם כל הרמקולים מחוברים ל RXV800 ו SD1300(TOSHIBA) והם נשמעים טוב מאוד.

להפך, הכרטיס קול המגעיל-(במקרה הטוב) שלי רק מוריד את האיכות.

(ולמרות זאת, עד שיהיה לי כסף אני נשאר איתו, כרגע רוב הכסף נחסך לסאב כפול לאוטו ;D )

עכשיו כשאנחנו מדברים על יחס מחיר\איכות\עוצמה, (ואולי חלק פה מנגבים את תחת עם כסף אז זה לא משנה להם)

אני בחיים, אבל בחיים, לא ראיתי רמקולים שמתקרבים בכלל ל ELTAX במחיר דומה, אולי אפילו במסגרת מחירים של 1000-1500 ש"ח.

וכמו שאמרת, קשה(עם ק!)לך להאמין, אז אני אומר לך ולכל שאר האנשים פה תפסיקו להאמין או לא להאמין וקודם תשמעו את הרמקולים לפני שאתם קוטלים אותם.

כמו שאמרתי, אני מזמין כל אחד ואחד מכם לבוא לשמוע את הרמקולים ולהתרשם.

שומעים טוב, בכל התדרים והאיכות שלהם מצוינת.

ולזה שמעלי, רואים שלא שמעת KLH.

הרמקולים שלהם פשוט מפגיזים.

ובקשר לפירלס אני אתייחס יותר מאוחר בערב כרגע אני חייב ללכת.

פורסם

Razor, הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת.

אין לי מושג מה זה החברות שדיברת, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, תן לינק

אז תלמד לחפש בגוגל יותר טוב.

ובלי עוצמה מה שווה הרמקול??? אני לא אולפן שצריך רמקול מדפי מאוד איכותי, אני מעדיף להתפשר טיפה על האיכות ולקחת רמקול עוצמתי במיוחד.

שהוא יפיק את הצלילים כמו שצריך ולא סתם רעש, זה מה שרמקול צריך לעשות.

אתה לא מתפשר קצת על איכות ברמקולים כאלה, אתה מתפשר על הרבה.

וצפצופים באוזניים זה ממש לא מדד רע, רואים שאתה לא מבין על מה אתה מדבר

אני יודע על מה אני מדבר קצת יותר טוב ממך, וסליחה שאני ארצה לשמוע מוזיקה גם בגיל 50 כמו שצריך אז אני רוצה לשמור על השמיעה שלי - צפצופים באוזניים= רע.

לך לכל מועדון שמכבד את עצמו, עם רמקולים איכותיים במיוחד ותצא עם צפצופים באוזניים.

לא הולך למועדונים תודה רבה, מוזיקה מגעילה, צפוף, בדר"כ מלא ערסים, ורמת רעש שתעשה אותי חירש, אהה כן וזה עולה איזה 80 שקל להיכנס...

אבל זה כבר נושא אחר.

ואני מדבר איתך על עוצמה שאני עם הרמקולים ה"עלובים" שלי מרעיד את כל הבניין (והבניין ממול), כבר לא פעם ולא פעמיים הזמינו משטרה בגלל רמת הרעש ה"עלובה" שלהם....

אוי, מצטער שלא ידעתי שהשכנים מזמינים משטרה זה מדד לאיכות ועוצמה ::)

לסיכום, אתה רוצה - תבוא תתרשם, לא רוצה - תשתוק! אל דבר בכלל על הרמקולים האלה אם לא שמעת אותם ואין לך מושג על מה אתה מדבר

לסיכום, אני לא אגיע עד לרחובות בשביל לקבל כאב אוזניים אודיופילי מרמקולים ב30 שקל.

אה והזכרתי שכן שמעתי את הרמקולים האלה?

פורסם

אני גאה להעניק לך את תואר אידיוט השנה בתחום האודיו - ברכותי!

אם היית מבין טיפ טיפה במועדונים, היית יודע שהרמקולים שם הם יחסית זולים ונמצאים שם רק להגביר ולהגביר, לא להשמיע איכות.

כל פעם שתיהיה במועדון "איכותי" לפי ההגדרה שלך, ותצא עם צפצופים באוזניים, הבאת על עצמך עוד כמה אחוזי נחות אליהם.

במצב שלך לדעתי האוזניים שלך כבר מתקרבות ל-90% נחות והשכל התנוון מזמן.

אגב, הדום זה מועדון איכותי בשבילך נכון? אומנם הפקות מדהימות של "נקסט הפקות", אבל הגברה מהזולות ביותר בארץ. תשאל כול בנאדם שרק מבין קצת.

פורסם

hunter קרעת אותי !! נשפחתי מצחוק!! ;)

OVERLOAD אני כן שמעתי פירלס לפני חצי שנה ולא התרשמתי מהם. אני פשוט נכנסתי לחנות חשמל אחת לחדר שיש להם שם מכירות של ציוד אדיו ובזמן הזה המוכר הדגים את ביצועייהם של הפירלס אין לי מושג מה היה הדגם ומה היה מחירו אבל זה שהם לא נשמעו ממש טוב הבחנתי ישר.

אם הרמקולים האלה לא משמיעים ממש טוב את המיד ראינג' מה שהיא כן אמורה להשמיע טוב כי זה בעצם מה שמבדיל מערכות "אמיתיות" ממערכות למחשב, ואם הפירלס נכשלים בזה אז זה כבר מעיד על "איכותם" , בעצם מה ההבדל בין המערכת הזאת לבין מערכת כמו ה Z680 ?! אולי העוצמה שלהם גדולה יותר וכמובן גם עיווט הצליל גדול יותר, אבל חפיף העיקר שאתה מרוצה.

אני לא אומר שחובה על כל אחד לקנות מערכת שהיא TOP שב TOP אבל אם ממליצים על PEERLESS (מתי אני אסתדר עם השם הזה :\ עדיף אכתוב אותו בעיברית) עדיף לחשוב בכיוון של מערכות סראונד למחשב כי הם גם קומפקטיות יותר וגם לא פחות טובות מהפירלס ודומיהם.

פורסם

לא כל האנשים קולטים, מבינים ומסוגלים לשמוע אודיו באותה הצורה , זה דבר מאוד סובייקטיבי וקשה להבין את זה. אני בהחלט מבין איך אפשר להיות מרוצה ולהתלהב מהאלטקס האלו  , סה"כ בייחד עם מגבר נורמאלי זה נישמע ליגה אחרת לעומת מערכות מיני זולות או הרבה רמקולים למחשב ויש הרבה נפח לצליל. אך רזור שלנו צריך להבין שכנראה אם נכניס לחדר שלו ונחבר למגבר שלו רמקולים קצת יותר רציניים ומכובדים כאלו ששמים דגש על איכות ולא דגש על איך להצליח להכניס כמה שיותר נתונים טכניים במחיר כמה שיותר זול לייצור (וזה דבר לגיטימי מבחינתי) אז הוא יבין שיש משהו יותר איכותי ויותר "מדהים את האוזניים" מהאלטקס עליהם מדובר , כי אין מה לעשות ככה זה באודיו (מבחינת הבן אדם) : ציוד הוא ממש טוב עד ששומעים משהו יותר טוב , ואז כל רמת ההגדרה למה זה טוב משתנה וקשה ללכת אחורה.

ואני מוכן לשים כסף שכל סט של רמקולים איכותיים בחיבור עם סאב נורמאלי ומגבר טוב - יספקו את צרכיי הבום הרעש והעוצמה של ראזור (שגם זה דבר לגיטימי - לא חושבים?) ובתור מעריץ מושבע של בומים במועדונים (ובעיקר פה בדרום אמריקה) אני יכול לחתום על זה.

לגבי הפירלס - יש להם הרבה דברים ואני לא מסכים שעדיף מערכת רמקולים קטנה למחשב (לפחות לא כמו בעיניים עצומות כמו שמשתמע כאן) , אני חושב שקוטלים אותם יותר מדי ברמה הרבה יותר חדה ממה שהם באמת.

ועוד משהו לגבי מחירי רמקולים בארץ ובעיקר לא של כל השמות הגדולים - אל תתרשמו לגבי רמקולים לפי המחיר שנותנים להם בארץ - נוהגים לנפח פה(בעצם שם -אני לא בארץ :) ) מחירים בצורה מפחידה עם תאווה עצומה לרווחים , מספיק שרמקול נראה קצת יוקרתי ונותנים לו תג של כמה אלפיי שקלים , ופתאום צץ לו יבואן נוסף שמוכר את אותו הדבר בדיוק ב 40-50 אחוז מחיר או שאחריי כמה זמן המחיר יורד בדרגות כאלו , אז תיבדקו טוב טוב מה אתם קונים.

פורסם

אוקי אני רואה שיש פה הרבה על מה להגיב אז לאט לאט,

למי שאמר שיש פה אנשי עם מערכות יותר טובות שלי, אז יכול מאוד להיות אבל זה לא הנושא פה.

הנושא הוא שכולכם קפצתם וקטלתם רמקולים לפני שכמעט כולכם לא שמעתם אותם מעולם וניזונים משמועות וזה מה שמעצבן אותי.

בקשר לצפצופים באוזנים, זה ממש לא מדד לאיכות טובה\גרועה, זה מדד לעוצמה. לגמרי לא קשור לאיזה איכות הרמקול....

לא מאוד התאמצתי לחפש בגוגל, עברתי על מספר התוצאות הראשונות ועזבתי.

אתה רוצה, תביא לינקים.

מה לעשות, יש אנשים שפשוט אוהבים לשמוע על עוצמה גבוהה, אם הרמקול לא מסוגל לספק את זה, מבחינתי הוא לא שווה כלום.

בקשר לדעותיך על מועדונים, אני בכלל לא יכנס לזה, זה לא קשור. אבל יש מועדונים עם רמקולים מאוד איכותיים, כנראה שלא הגעת אליהם..(ועל זה נאמר מכבדים את עצמם, ולא מועדוני זבל).

לזה שהגיב אחר כך, אכן הפקות מדהימות, אבל דווקא אהבתי את הסאונד שם. בכל מקרה באילת במועדון שאני לא זוכר את השם שלו שמעתי איכות כמו שבחיים לא שמעתי. דרך אגב כותבים נכות לא נחות, ואני לא ייכנס איתך להעלבות מיותרות, זה ילדותי.

גם פירלס יש ויש, שמעתי כמה פירלסים, אמנם לא מדהימים וגם אני הרגשתי שמשהו "חסר" אבל בסה"כ יחסית למחיר הם לא כאלה גרועים...

לא כל האנשים קולטים, מבינים ומסוגלים לשמוע אודיו באותה הצורה , זה דבר מאוד סובייקטיבי וקשה להבין את זה. אני בהחלט מבין איך אפשר להיות מרוצה ולהתלהב מהאלטקס האלו  , סה"כ בייחד עם מגבר נורמאלי זה נישמע ליגה אחרת לעומת מערכות מיני זולות או הרבה רמקולים למחשב ויש הרבה נפח לצליל. אך רזור שלנו צריך להבין שכנראה אם נכניס לחדר שלו ונחבר למגבר שלו רמקולים קצת יותר רציניים ומכובדים כאלו ששמים דגש על איכות ולא דגש על איך להצליח להכניס כמה שיותר נתונים טכניים במחיר כמה שיותר זול לייצור (וזה דבר לגיטימי מבחינתי) אז הוא יבין שיש משהו יותר איכותי ויותר "מדהים את האוזניים" מהאלטקס עליהם מדובר , כי אין מה לעשות ככה זה באודיו (מבחינת הבן אדם) : ציוד הוא ממש טוב עד ששומעים משהו יותר טוב , ואז כל רמת ההגדרה למה זה טוב משתנה וקשה ללכת אחורה.

ואני מוכן לשים כסף שכל סט של רמקולים איכותיים בחיבור עם סאב נורמאלי ומגבר טוב - יספקו את צרכיי הבום הרעש והעוצמה של ראזור (שגם זה דבר לגיטימי - לא חושבים?) ובתור מעריץ מושבע של בומים במועדונים (ובעיקר פה בדרום אמריקה) אני יכול לחתום על זה.

לגבי הפירלס - יש להם הרבה דברים ואני לא מסכים שעדיף מערכת רמקולים קטנה למחשב (לפחות לא כמו בעיניים עצומות כמו שמשתמע כאן) , אני חושב שקוטלים אותם יותר מדי ברמה הרבה יותר חדה ממה שהם באמת.

ועוד משהו לגבי מחירי רמקולים בארץ ובעיקר לא של כל השמות הגדולים - אל תתרשמו לגבי רמקולים לפי המחיר שנותנים להם בארץ - נוהגים לנפח פה(בעצם שם -אני לא בארץ :) ) מחירים בצורה מפחידה עם תאווה עצומה לרווחים , מספיק שרמקול נראה קצת יוקרתי ונותנים לו תג של כמה אלפיי שקלים , ופתאום צץ לו יבואן נוסף שמוכר את אותו הדבר בדיוק ב 40-50 אחוז מחיר או שאחריי כמה זמן המחיר יורד בדרגות כאלו , אז תיבדקו טוב טוב מה אתם קונים.

אתה יודע מה, איתך, לפחות עם רוב מה שאמרת אני מסכים.

אודיו זה מאוד סוביקיבי.

ואני יודע שיש רמקולים יותר איכותיים, (גם שמעתי לא מעט כאלה), ואני לא חושב שהאלטקס שלי מדהימים, אבל הם בהחלט מצוינים ומספקים, בייחוד ביחס למחירם...

ולכל משתמש ביתי (דוגמת זה שפתח את התראד!!) הייתי אומר שהם יספיקו לצרכיו.

ואני יגיד לך ככה: אני מרוצה מהרמקולים, ושום דבר שכל אחד פה יגיד לא ישנה את זה.

שלא נדבר שאתם מתחילים להשוות רמקולים של אלפי שקלים לרמקולים "בזול".

ולסיכום, אני רוצה לחזור על מה ש ice2k: אודיו זה מאד סוביקטיבי.....

פורסם

BUG, אני מדבר על הדגם שלי ואחרים שדומים לו, לא על כל הדגמים של פירלס. אני יודע שיש הרבה שהם על הפנים, אבל ממש.

אם הרמקולים האלה לא משמיעים ממש טוב את המיד ראינג' מה שהיא כן אמורה להשמיע טוב כי זה בעצם מה שמבדיל מערכות "אמיתיות" ממערכות למחשב, ואם הפירלס נכשלים בזה אז זה כבר מעיד על "איכותם"

???, אף מערכת לא מושלמת, גם לא ב 2000 שקל וגם לא ב 10000000..., יש מערכות שמתקשות עם באס שרועד או חוסר בבאס ויש מערכות שלא מצליחות ליצר את תחום התדרים הגבוה בהצלחה מרובה, העובדה שהמערכת שלי מתקשה בתחום תדרים מסוים שנמצא בתחום המיד רינג' לא אומר שזאת מערכת גרועה.

ובכלל מדובר רק בסנטר הבעיתי ולא בקדמיים שלהם אין את הבעיה הזאת (אבל גם הם לא 100% מושלמים).

עדיף לחשוב בכיוון של מערכות סראונד למחשב כי הם גם קומפקטיות יותר וגם לא פחות טובות מהפירלס ודומיהם.

אני מצטער אבל אין לך מוסג על מה אתה מדבר, זה פשוט לא נכון.

קומפקטיות, כן. איכות, ממש לא קרוב, אין מקום להשוואה.

(אני מדבר על הפירלס שלי בלבד, לא יודע בקשר לאחרים)

אתה חושב שאני לא מבין על מה אני מדבר וחבל כי אני מבין טוב מספיק בשביל שלא תגיד לי "חפיף העיקר שאתה נהנה".

אני יודע למה להקשיב ואני יודע בדיוק מה ההבדל בין רמקול של פירלס לשלJBL,וורפל...(איך שלא אומרים את זה) ,B&W, אני יודע בדיוק איך המערכת שלי נשמעת, אני יודע בדיוק איפה היא נופלת ביחס לאחרות ואיפה היא מצליחה לשמור על כבודה.

קשה(עם ק!)לך להאמין

יופי, אתה שמח?

פורסם
  • מחבר

נו למה הפכתם את הדיון שלי? תראו, אני מתלבט בין הרסיברים של YAMAHA האלה: RXV540 & RXV640 & RXV730.

בא לי שרק UBER SCORPION יענה לי כי הוא המוד פה ועליו אני סומך, וגם אם תוכל תגיד לי עם איזה רמקולים בסביבות ה-800 ש"ח ככה עדיף כמה שפחות, סט של 5 שיהיו הכי טובים למחיר שלהם.

תודה!

פורסם

overload אין לי כוח להתווכח איתך יותר, אבל אני אגיד דבר אחד : כל מערכות המחשב נופלות ברובם בשני תחומים : עוצמה ומיד ראינג' שלך נופלת במיד ראינג' אז מה בעצם מביא לה את היתרון על פני מערכות מחשב אחרות ?! סתם נקודה למחשבה, באמת שאני לא אמשיך את הויכוח הזה...

ELIXIR אל תקנה רסיבר טוב ותשים להם רמקולים מחורבנים ב 800 שח זה לא יתן לך שום דבר עדיף שתעשה ההפך... הרמקולים לא יצליחו להוציא את מה שהמגבר מביא להם להוציא, חבל על הכסף, אבל אם אין לך סובלנות תעשה איך שאתה רוצה, מקסימום תבין את הטעות ותחליף רמקולים בעתיד.

פורסם
  • מחבר

כל כך הרבה אמירות כל כך הרבה וויכוחים ובסוף אני בכלל לא מקבל תשובה .. עדיין לא עניתם לי מה כדאי לי לקנות שאני לא אתחרט בעיקר ל- מ ו ז י ק ה. המחיר המקסימלי עומד על בערך 3000~3150 ש"ח..

פורסם

בא לי שרק UBER SCORPION יענה לי כי הוא המוד פה ועליו אני סומך

כל כך הרבה אמירות כל כך הרבה וויכוחים ובסוף אני בכלל לא מקבל תשובה .. עדיין לא עניתם לי מה כדאי לי לקנות שאני לא אתחרט בעיקר ל- מ ו ז י ק ה. המחיר המקסימלי עומד על בערך 3000~3150 ש"ח..

אתה קצת סותר את עצמך...

בכל מקרה, אני אמרתי לך על מה אני ממליץ, רסיבר טוב ורמקולים קצת פחות, בהזדמנות תחליף אותם...

בקשר לרמקולים, אין לי רגע איפה לחפש אז אני עובר בזאפ.

בכל מקרה, תלך תשמע אותם לפני שאתה קונה! אל תחליט רק לפי נתונים טכניים!

אם אתה אוהב את הצליל שלהם, יופי, גם אם הנתונים שלהם מעפנים.

אם לא, אז תשכח מהם, גם אם אומרים לך שהם הכי טובים בעולם.

אחרי הכל האוזן שלך קובעת.

אז ככה הנה כמה אפשרויות במסגרת המחיר:

http://www.gizmo.co.il/show/productv2.asp?id=4513&aucid=488564&ref=yes&refname=zap

http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=HT700&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=94&aff=zap אלה נראים מצוין!

http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=8424

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים