עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים ורסיבר

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים, היום יום ההולדת שלי ואני הולך לקנות לי רמקולים ורסיבר על איכות שאני אוכל לחבר למחשב ויהנה מהחיים!

כל החנויות בארץ מפוצצות באיך לומר, "זבל" של דברים לעומת הדברים האמיתיים שאפשר למצוא מחנויות מעטות, פעם פתחתי כבר נושא כזה בפורום והציעו לי לקנות רמקולים של TRIANGLE TITUS אבל איפה אני מוצא כאלה רמקולים בארץ?

בקיצור אני מבקש מהמבינים בלבד בבקשה שיעזרו לי לבחור רמקולים(סראונד או זוג מה שיותר טוב) ורסיבר טוב בסביבות ה-3500 ש"ח בשביל שניהם (כן אני יודע רסיבר טוב עולה בין ה -2000-2500 ש"ח) אבל בכל זאת תגידו לי את הסוג אולי אני יוכל למרוח קצת את המחיר, ובבקשה אם זאת לא טרחה גדולה מדי למה לדעתכם שווה לקנות ואיפה אני יכול לקנות, תודה מראש!!! אריאל.

• תגובות 64
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הטריאנגל טיטוס עולים לבד כ3000 שקלים...

כדאי שתגדיר מה אתה צריך - סטריאו או קולנוע ביתי.

פורסם
  • מחבר

תראה, נראה לי שלמחשב לשמיעת מוזיקה ומשחקים עדיף סט של 5 רמקולים לא? נראה לי שכן.. וה TRIANGLE TITUS זה רק זוג נראה לי.. תגיד לי מה אתה חושב

פורסם
  • מחבר

יודע מה, נלך על קולנוע ביתי.

פורסם

LOL

פורסם
  • מחבר

יופי נמרוד (Choice) גאון פשוט גאון.

ובקשר לרמקולים הללו, הם בהחלט חורגים לי מהתקציב, אני צריך רמקולים בסביבות ה-1500 עד ה-2000 ש"ח כשה-2000 זה המקסימום של המקסימום.

פורסם
  • מחבר

קראתי את המאמר שיש באתר, תראו אני רוצה מערכת בעיקר למוזיקה ולפי מה שהבנתי הרסיבר חשוב יותר מהאיכות של הרמקולים.

אז מישהו יכול לייעץ לי על רמקולים קולנוע בייתי או סטריאו מה שמתאים למוזיקה טובים ויפים ורסיבר משהו נדיר?

מבינים בלבד בבקשה :P

פורסם

תשמע אני יכול להמליץ לך על מה שאני קניתי, שומעים חזק ואיכותי וזה במסגרת התקציב.

תשחק עם הדגמים תחליף משהו "באיזור" של חברה מתחרה או משהו אבל זה בערך מה שאתה מחפש לי דעתי..

אז ככה:

אני קניתי YAMAHA RX-V800 5X140wRMS רסיבר מפציץץץץ עלה לי 2400 באולסייל (4800 בחנות רגילה).

מאז הוא יצא מהשוק(קניתי אותו בקיץ), אז תלך או על 730 או על 630 או אם אתה יכול "למשוך" קצת את התקציב 740.

(וסליחה שאני ממליץ רק על ימהה, פשוט לפי דעתי הם שולטים בשוק ואין אף חברה אחרת לרסיברים.. ;) )

30 זאת הסדרה הישנה, 7 הוא הבכיר בסדרה ואחריו 6, הסדרה החדשה היא 40, (ובאופן לא מובן ה 640 עולה יותר מה 740) אז מומלץ מאוד ללכת על החדשים (הרבה מקודדים חדשים, אני לא יפרט עכשיו תראה במפרט הטכני בזאפ או משהו)

בקשר לרמקולים, אני קניתי (סט 5 רמקולים לקולנוע ביתי) ELTAX JUPITER ב 150$ מהדיוטי פרי והם נשמעים מצויןןןן וגם חזקים באופן מפתיע(מאוד!).

בכל מקרה אם אתה חליט ללכת בכיון אל תקנה את ה ELTAX MILLENIUM שהם יותר חזקים ויותר גדולים אבל פשוט מגעילים, שומעים מסריח.

תחפש משהו בסגנון איזשהו מבצע של סט 5 רמקולים, אם תקנה קדמיים בנפרד ייצא לך הרבה יותר כסף.

פורסם
  • מחבר

בקיצור לקנות YAMAHA RX-V800 5X140wRMS ורמקולים שאמרת לי?

פורסם

אם יש לך את האפשרות הזאת אז כן...

אני לא יודע איפה ניתן להשיג את ה 800 הפסיקו למכור אותו למיטב ידיעתי...

ובכל מקרה לך תשמע את זה באוזניים שלך לפני שאתה קונה..

פורסם

יופי RAZOR קניתה רסיבר טוב וחיברת אותו לאיזה רמקולים מאעפנים ב 150$ חכם מאוד.

ההמלצה שלי לקנות את המערכת בחלקים,לקנות לאט לאט ולהרכיב מערכת סראונד טובה. כי מערכת קונים פעם ב... אז כדאי להשקיע בזה שיצא איכותי ככל האפשר, ואם אין לך בעיה עם זה אז לנסות להשיג יד שניה.

אם אתה רוצה לקבל ישר הכל ולא לחכות ולהרכיב את המערכת לאט לאט אז עדיף לך לקנות מערכת סראונד למחשב כמו ה Z680 שתיתן סאונד לא פחות טוב מהמערכת ש RAZOR המליץ עליה.

פורסם

יופי RAZOR קניתה רסיבר טוב וחיברת אותו לאיזה רמקולים מאעפנים ב 150$ חכם מאוד.

אתה מוזמן לבוא אלי הביתה ולראות כמה הם מעפנים, אני בן בן בן זונ_ה אם אתה לא יוצא עם צפצופים באוזניים, ועל האיכות אין בכלל על מה להתווכח שומעים אותם יפים מאוד!!

עריכה: אני רואה שאתה אפילו בגיל שלי ומרחובות, אז ההצעה עלולה להפוך ריאלית  :D

אם אתה רוצה...

עריכה 2:

איליה תשכח מזה אתה לא נכנס אלי הביתה  ;)

פורסם

Razor, אני מוכן להעמיד מול האלטקס העלובים שלך זוג רמקולים פשוט של System Audio או Triangle ואז נראה מי יותר איכותי (ולא מי עושה יותר רעש).

ולא ידעתי שלצאת עם צפצופים באוזניים זה טוב, בדר"כ אני מודד את זה בתור מדד רע... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים