עבור לתוכן

OCZ VS SAMSUNG

Featured Replies

פורסם

OCZ 3200 Performance Series

הוא

הזיכרון של SAMSUNG 3200?

הוא שייש זיכרון אחר .........

אמרו לי שOCZ הרבה יותר טובים....

תמיד נותנים זיכרון אחר פעם OCZ SAMSUNG GIL...... אני לא יודע מה ליקנות :-[

פורסם

ניראה לי שocz יעשה את העבודה טוב מאוד

פורסם

תבדוק.

ותחשוב מה המטרות של הראם, האם הוא הולך להיות גם לOC?

אם כן אז נראה לי שOCZ יעשו עבודה יותר טובה,

אם לא אז תקנה את הראם אם התיזמונים היותר טובים

פורסם

אם אתה מתכנן OC אז קח OCZ ללא ספק.

אם אתה לא מתכנן ורוצה את המחשב למשחקים או כול עבודה אחרת קח את הזול מביניהם כי הבדל בביצועים לא תרגיש.

פורסם

אין ספק שOCZ יעשו עבודה הרבה יותר טובה בכל מה שקשור לאוברקלוק, למרות שאם זה פרימייר סירייס לדעתי הם לא הרבה יותר טובים מסמסונג.

כמו כן, אם אתה מתכנן אוברקלוק קטן הסמסונג יסתדרו והם יציבים, תראה מקרה שמישהו עשה עם הזיכרונות סמסונג שלו מהירות 480 מה שאומר הוא עשה באס 240 שזה ה-מ-ו-ן!! לזיכרון של 400 מג"ה אבל זה תלוי בהרבה מזל, אפילו זכרונות איכותיים של קורסאייר אני בספק אם יעשו באס 240 אבל שוב אולי זה היה במקרה.

זה בא להראות לך אבל שסמסונג לפה או לשם הם מעולים.

פורסם
  • מחבר

אין ספק שOCZ יעשו עבודה הרבה יותר טובה בכל מה שקשור לאוברקלוק, למרות שאם זה פרימייר סירייס לדעתי הם לא הרבה יותר טובים מסמסונג.

כמו כן, אם אתה מתכנן אוברקלוק קטן הסמסונג יסתדרו והם יציבים, תראה מקרה שמישהו עשה עם הזיכרונות סמסונג שלו מהירות 480 מה שאומר הוא עשה באס 240 שזה ה-מ-ו-ן!! לזיכרון של 400 מג"ה אבל זה תלוי בהרבה מזל, אפילו זכרונות איכותיים של קורסאייר אני בספק אם יעשו באס 240 אבל שוב אולי זה היה במקרה.

אמרו לי שאפילו עם אני לא עושה OC לקחת OCZ

OC= איכות?

פורסם

ממש לא, אם אתה לא עושה אוברקלוק הבדל בכלל לא יבוא לידי ביטוי.

חוץ מה-Heat Sperades אין לו שום יתרון על הסמסונג המצויין, שוב זאת דעתי, אם את מעדיף OCZ תיקח, אבל כל עוד אתה לא מאיץ הבדל ממש לא יורגש.

פורסם

בשוק הנמוך של הזכרונות הבדלי הביצועים בין החברות זניחים בהחלט וכך גם ב-OC. מבחינת אמינות SAMSUNG ו-OCZ באותה הרמה.

פורסם
  • מחבר

בשוק הנמוך של הזכרונות הבדלי הביצועים בין החברות זניחים בהחלט וכך גם ב-OC. מבחינת אמינות SAMSUNG ו-OCZ באותה הרמה.

אבל הזיכרון של OCZ הרבה הרבה יותר איכותי מי הזיכרון של SAMSUNG לא?

OCZ PC 4000 שעולה 900ש"ח עשו אותו שיעשו אלו OC

ואני קונה AMD 2500+ ..עם זה קשור

//

יש לי שגיאות כתיב :-\

פורסם

הנוסח של השאלה ממש לא ברור, תנסח אותה שוב.

תערוך, אל תקפיץ.

פורסם
  • מחבר

הנוסח של השאלה ממש לא ברור, תנסח אותה שוב.

תערוך, אל תקפיץ.

לא היקפצתי זה הייה בעמוד הראשון

OC= איכות?

שעושים OC מורידים את האיכות?

פורסם

בתכלס זה שיפור מהירות המחשב על ידי העלת מהירויות השעון של המעבד, הזכרונות והכרטיס מסך, נניח שיש לך מעבד 2000MHZ אז בOC אתה יכול להפוך אותו ל2200MHZ וכו', הזכרונות האלה יהיו כנראה יותר טובים מהסאמנסונג בOC, סתומרת שאיתם תוכל להגיע למהירות זכרון (שתכלס גם מעבד) יותר גבוה = שיפור בביצועים.

פורסם
  • מחבר

בתכלס זה שיפור מהירות המחשב על ידי העלת מהירויות השעון של המעבד, הזכרונות והכרטיס מסך, נניח שיש לך מעבד 2000MHZ אז בOC אתה יכול להפוך אותו ל2200MHZ וכו', הזכרונות האלה יהיו כנראה יותר טובים מהסאמנסונג בOC, סתומרת שאיתם תוכל להגיע למהירות זכרון (שתכלס גם מעבד) יותר גבוה = שיפור בביצועים.

אני יודעץץ

אבל

מעבד שיאפשר לעשות לו OC גבוה מאוד אז המעבד איכותי מאוד?

OC=איכות?

פורסם

קודם כל לפרימייר סיריס יש קירור ולסמסונג אין , דבר שני זה שעשה את זה עם הסמסונג היה לו מזל , אני בטוח שיש עוד הרבה שצליחו ככה גם עם הפרימייר סיריס.

פורסם

הוא שאל אם ללא אוברקלוק, אם יש הבדל בין הזכרונות והתשובה היא ממש לא! וההיט-ספרייט זה דבר שהוא יכול לקנות גם לסמסונג שיותר זולים מOCZ זאין להם יתרון על סמסונג כל עוד לא עושים אוברקלוק, וגם אם כן פרימייר סירייס הם לא כאלה חזקים לאוברקלוק.

ברור שהם יחזיקו יותר טוב מהסמסונג אבל הסמסונג לא נופלים מהם בהרבה, קיצר ללא אוברקלוק אין הבדל ואין סיבה לקחת OCZ על פני סמסונג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים