עבור לתוכן

המשחקים שמוכרחים לקבל רימייק

Featured Replies

פורסם

אופנת חידוש המשחקים מהעבר נמצאת בשיאה, ואנחנו כאן בכדי לספר לכם על עוד כמה פרוייקטים שלכל חובב גיימינג ראוי לחלום עליהם

לכתבה

פורסם

בתור חובב RTS - מאז ג'נרלז לא היה חידוש... HEXEN הראשון לפני 23 שנה היה דבר מדהים. לא ראיתי עדיין משחק מרהיב ואוירתי כמוהו, וגם פשוט. עד היום זוכר את החוויה.

פורסם

Deus Ex הראשון

פורסם

אני יודע שזה לא ממש קשור אבל [אולי בגלל האייקון של קרייטוס]: סוף סוף, השבוע, אחרי הרבה זמן שרציתי כבר להתחיל את GOW האחרון - עשיתי זאת! כבר שחקתי כמה שעות טובות ואני נמצא כרגע בשלב האגם שבמידגארד [זה שבו מופיע הנחש הענק לראשונה]. מההיבט הקולנועי/סינמטי [לא יודע אם זה המונח המתאים] המשחק מרגיש ברמה גבוהה מאוד אבל - משעמם! ממש!! לא נהנה ממכניקת הקרב, לא אוהב את השליטה והזוויות [במיוחד במהלך קרבות]... זה מרגיש לי כמו LAST OF US [שעזבתי גם משעמום בערך בשליש המשחק] עם אלמנטים מ-GOW. האם אני מפספס משהו? האם יש טעם להמשיך, זה משתפר?? אני חייב לומר שאני מעריך את הניסיון לעשות שינוי בפורמולה, כפי שהייתה [שאני מכיר היטב], כי אני חושב ש-GOW3 די הביא את הסדרה למיצוי אבל עדיין... GOW, בזמנו, לא היה משעמם. האקשן והקצב משכו את השחקן לתוך המשחק. כאן זה לא קורה בינתיים. לא עבורי.

פורסם

אני היחידי שרוצה splinter cell remaster ?

פורסם

כן :(

פורסם

אחלה כתבה, סבטה! משחקי GOW הראשונים לא יכולים להתבסס על המנוע הגרפי של המשחק החדש מכיוון שהגיימפליי שלהם שונה בתכלית. אם כבר, הם צריכים להתבסס על המנוע של GOW3 שעדיין עשר שנים אחרי שיצא נראה פשוט מעולה!

פורסם

Legacy of Kain series Dungeon Keeper 1 & 2 וכמובן... Half Life!

וגם Fatal Frame...

פורסם

half life לא צריך רימייק! הוא צריך סיקוול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המשחק האחרון נגמר בקליפ האנגר הכי מסריח בתולדות המדיה המודרנית.

פורסם

soul reaver ללא ספק

פורסם

סדרת Baldur's Gate על מנוע חדש ותלת מימדי דוגמת זה שהיה ב- Dragon Age Inquisition. מוכן לשלם 1000 ש"ח על חידוש כזה

פורסם

איפה משחקי אסטרטגיה בכל ההמלצות? משחקי האסטרטגיה של היום לא טובים כמו הישנים.. הייתי שמח אם היו מחדשים את כולם

פורסם
ציטוט של B.N.P

אני יודע שזה לא ממש קשור אבל [אולי בגלל האייקון של קרייטוס]: סוף סוף, השבוע, אחרי הרבה זמן שרציתי כבר להתחיל את GOW האחרון - עשיתי זאת! כבר שחקתי כמה שעות טובות ואני נמצא כרגע בשלב האגם שבמידגארד [זה שבו מופיע הנחש הענק לראשונה]. מההיבט הקולנועי/סינמטי [לא יודע אם זה המונח המתאים] המשחק מרגיש ברמה גבוהה מאוד אבל - משעמם! ממש!! לא נהנה ממכניקת הקרב, לא אוהב את השליטה והזוויות [במיוחד במהלך קרבות]... זה מרגיש לי כמו LAST OF US [שעזבתי גם משעמום בערך בשליש המשחק] עם אלמנטים מ-GOW. האם אני מפספס משהו? האם יש טעם להמשיך, זה משתפר?? אני חייב לומר שאני מעריך את הניסיון לעשות שינוי בפורמולה, כפי שהייתה [שאני מכיר היטב], כי אני חושב ש-GOW3 די הביא את הסדרה למיצוי אבל עדיין... GOW, בזמנו, לא היה משעמם. האקשן והקצב משכו את השחקן לתוך המשחק. כאן זה לא קורה בינתיים. לא עבורי.

עדכון: המשכתי עוד קצת ומשהו תפס [אולי הייתי מקובע מדי על הפורמט הקודם]... אני לא יכול לתאר כמה אני שמח שהמשכתי. משחק פשוט מדהים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים